Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מחפש רכב,  הציג לי את  המצב הבא:

ציטוט

אנחנו נעשה משהו כמו 55-65 אלף קמ בשנה. ברגע ברכב עובר את ה -200-250, הרבה יותר קשה למכור. לכן אנחנו מדברים על החלפת רכב כל שנתיים אם זה רכב יד2 שעשה 60-100 קמ.

קיצר לחפש רכב:

1. מרווח מאחור ועם תא מטען גדול

2. קמ קטן מ 100 אלף

3. חסכוני בדלק

4. רכב בן 3-6 ככה שלא יהיו בו תקלות מחד אך שלא ירד יותר מדי מאידך

5. ממש רוצים SUV אבל לא חייב

תקציב של 70-95 אש"ח (אולי קצת יותר אם באמת יש איזו מציאה)

מדובר במשפחה עם 2 תינוקות, אין אפשרות לעמדת טעינה בבית.

עלתה הצעה של קיה נירו אבל הוא טוען שהיא צפופה לו. 

מה הייתם ממליצים?

יום טוב גם לך

פורסם

אם ימצא ורוצה, הסיטרואנים דיזלים יכולים להתאים.

ספייסטורר אולי פיקאסו.

אולי @איציק נ. יוכל להרחיב. למיטב זכרוני היה לו רכב כזה (ואולי יש).

• רעיון טוב! 1
פורסם

הבן אדם רוצה למכור אחרי שנתיים כי פוחד שאח"כ יהיה לו קשה למכור, אז מה אתם דוחפים לו רכב שכבר עכשיו קשה למכור?

אם כבר, אם אין לו איזה ערך עליון בהחלפה כל שנתיים, הייתי ממליץ לו למתוח קצת תקציב ראשוני ולקנות רכב אמין יותר, ולסחוב איתו הרבה יותר מ-200 אלף ק"מ, כשיתחילו התקלות באיזור 300 אלף וצפונה שימכור במחיר מוזל, עדיין יצא לו יותר זול מלהחליף כל שנתיים.

נניח ראב 4, אין לי מושג מה המחירים שלו, אבל אם יצליח למתוח לשם את התקציב לדעתי הוא יחסוך כסף והתעסקות לאורך שנים

• רעיון טוב! 1
פורסם

קיה ספורטאז' דיזל שנת 2019.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...