Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מאגאן E - מבצע באילון מוטורס...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימינו ולאור המצב השורר בשוק כיום, למכור רכב חשמלי מתחת למחיר הרשמי זה בהחלט הישג לא קטן.

במיוחד כשמדובר בחברה לייבוא מקביל, כאשר עד כה, החברות הללו היו ידועות בניצול ציני של החוסר הקיים בשוק, וב"הקפצת" מחירי הרכבים שלהם הרבה מאוד ,מעל מחירי יבואנים הרשמיים.

ואם לוקחים בחשבון את העלייה במיסים שהייתה,  וגם כאשר מדובר לשם שינוי ברכב ממיטב תוצרת אירופאית, ומחלוצי הרכבים החשמליים, ולא מותג סיני, סכום של 200K, כבר לא כל כך קשה לעיכול.

הצלחת מכירות הדגם הנ"ל, תלויה רק בדבר אחד בלבד:

מלאי!

• מצחיק 1
פורסם

200.000 ש"ח לרכב חשמלי, אם נשים בצד את תחושת הקידמה, היגיון כלכלי יש? 

השאלות  שעולות. 

1. כמה עולה החלופה שלו בבנזין / דיזל / היברידי 

2. יותר חשוב,  אילולי כניסת הרכב החשמלי לעולמנו כמה היית שם על רכב,  רוב הרוכשים  היו שמים כ"כ הרבה כסף על רכב? 

משהו לא ברור לי בכל הטרפת הזו. 

(  כאמור שאלה כלכלית, נהגתי בלא מעט רכבים חשמליים וזה בהחלט פאן אמיתי.)

פורסם

אני יכול להבין תוספת של 10-15 אלף ש"ח, הבדל בין קורולה למשל מול גיילי ואו BYD , אבל להצדיק תוספת מינימום של 50K -70K כדי לקנות רכב חשמלי...

תודה אבל לא תודה !

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

צרפתי חשמלי? בטח יש לו בעיות חשמל😄

• מצחיק 2
בתאריך 24.12.2022 בשעה 09:25, vadim6385 כתב:

...

אני כבר רואה איך מתחילים למכור פה קרוסאובר משפחתי בשם שווארמה.

פורסם

שום דבר לא סביר, או הגיוני בזמנים הללו. שוק מטורף.

אנשים קונים ומתנפלים על כל רכב, מבלי לחשוב, כמעט בכל מחיר. 

במיוחד כשמדובר בחשמליות. עם טווח של 400 ק"ם ומעלה.

רכבי מיני וסופר מיני חשמליות, נמכרות כיום במחירי משפחתיות בכירות של פעם. 

גיפונים היברידיים, פלאג אין, נמכרים במחירים של רכבי פרימיום. יצא לי לראות בסוכנות טויוטה, ראב 4 2021 [משומשת עם 20000 ק"ם!], במחיר הזוי של , תחזיקו חזק: 275000 שקל!

הרנו הזו, נראית הרבה יותר טוב מהקונה. הסלון שלה מעוצב בכמה רמות מעל הקונה הקודרת.

גם מבחינת תקלות, הרנו החשמליות [ רנו זואי למשל], הוכיחו את עצמם במשך השנים, כרכבים אמינים. לאומת זאת, הסינים צריכים עדיין להוכיח את עצמם.

היא גם בעלת הנדסת אנוש, ותפעול ידידותי למשתמש,  מה שאי אפשר לומר עדיין על כל תוצרת הסינית , אם כל האבזור והצעצועים שלהם, שהגיעו בזמן האחרון. 

אני מסכים ש-200000 שקל זה עדיין מחיר גבוה מאוד לרכב הנ"ל. 

מצד שני כאשר מתמודדים עם חסרים , וזמני המתנה ארוכים, זו יכולה להיות אופצייה לא רעה.

פורסם
לפני 3 שעות, evc כתב:

זה רכב במידות של יונדאי קונה.

200 אלף עדיין נראה לכם סביר?

לא הקונה (שהיא B-segment), אבל הנירו/ID.3/רוב הסיניות החשמליות כן, רק שזה האצ׳בק נורמלי ולא קרוסאובר.
כלומר C-segment.
האיוניק 4/אניאק/EV6/Model Y  הם כבר D-segment.
ובהינתן שמחיר באירופה (זו גירסת ה-60 קוט״ש לפי הטווח, עם סוללה זמינה 55 קוט״ש, מה שהכתבה כמובן לא טורחת להזכיר -- יש  גם 40 קוט״ש) מתחיל מ-42000 יורו ומחיר האיוניק 5 (הנעה אחורית, טווח מוגדל 74 קוט״ש זמינים) מתחיל ב-48000 יורו, זה צריך להיות רכב הרבה יותר זול.

פורסם
לפני 4 שעות, evc כתב:

זה רכב במידות של יונדאי קונה.

200 אלף עדיין נראה לכם סביר?

גרסת הטווח הארוך של הקונה התייקרה בתחילת השנה גם ל-200 אלף שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בקיצור הכל יקרררררר.

והשוק של הרכבים הסיניים רץ בכל הכח, כי הם היו הכי זולים יחסית לעומת היונדאי והטסלה למינייהם.

כמו חברת BYD שהתחננו לאנשים שיקנו אותם

אפילו את מאקסוס שהם עם טווח בטריה כמו של אופניים חשמליים אנשים רצו בשביל לקנות  

פורסם

רשום

"איילון מוטורס מציעה את רנו מגאן E-Tech במחיר השקה של 200,000 ₪ במקום מחיר המחירון העומד על 210,000 ₪, עם אחריות יצרן מקיפה לשנתיים, ושמונה שנים או עד 160,000 ק"מ על הסוללה."

טל.

פורסם
לפני 4 שעות, cohen motor 377 כתב:

160k קמ זה המון לא?!

לא, זו האחריות הסטנדרטית בכל העולם המפותח על הסוללה. נובע מכך שיש חוק פדרלי אמריקאי שדורש את זה, ולא שווה ליצרניות לייצור סוללות שונות למקומות שונים.
אבל שים לב, זו אחריות רק על כשל גמור של הסוללה, דבר מאד חריג עד כדי לא קורה בכלל. רוב היצרנים שמוכרים בחו״ל גם מבטיחים קיבולת מינימלית בתקופת האחריות, בד״כ 70%, לא יודע מה מקובל בארץ, וכיון שזה דגם שלא נמכר ע״י היבואן הרשמי, בכלל לא ברור לי איך יבואן מקביל בכלל יודע להתחייב לגבי זה (לא יפתיע אותי אם חוקית היבואן מחוייב רק לשנה הסטנדרטית למוצרים בארץ).

פורסם
בתאריך 3.1.2023 בשעה 23:40, itsik170 כתב:

גרסת הטווח הארוך של הקונה התייקרה בתחילת השנה גם ל-200 אלף שקלים.

בשלב הזה המחירון של גרסת הטווח הארוך של הקונה נותר 184,900 ש"ח.

• תוכן חדש...