Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך לעשות 1500 קמ ברכב בזמן קצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי, לבטח רכב היברידי התבקשתי לעשות 1500 בזמן של, חודש עי החברה. (הזוי, אני יודע)

יש לכם הצעות איך אפשר לעשות את זה בלי לבזבז זמן?

תודה למסיעים

פורסם
Just now, avargel כתב:

אני חייב הסבר לדבר הזה

למה שתצטרך ליסוע בשביל לעשןת ביטוח?

החברה הזו דורשת הגעה לקילומטר מסויים. אני ממש לא מבין את הדרישה הפסיכית הזו שלהם.

פורסם (נערך)

איך אתה אמור לנסוע 1500 קילומטר בלי ביטוח?

ולמה זה צריך להיות בתוך חודש?

הם רוצים גם שתהרוג דרקון ותציל נסיכה?

לדעתי חפש חברת ביטוח אחרת עם דרישות פחות הזויות.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסבר על הדרישה יועיל. אולי הכוונה הפוכה - הגבלה של 1500 ק"מ לחודש (18,000 לשנה)?

הפוליסה שלי בביטוח ישיר מוגבלת ל-15,000 ק"מ בשנה, אם כי ספק עד כמה הם יכולים לאכוף זאת, בוודאי לחריגה לא גדולה.

מכל מקום, אם הם מתעקשים, ובינתיים יש לך כיסוי ביטוחי, סע לבלות את בלאק פריידיי באילת. כן, אני יודע, יהיו הרבה הוצאות לא מתוכננות, אבל זה בקטנה.

וזכרון רחוק: זוכרים שפעם רכב חדש היה צריך "הרצה". אז אבא שלי לקח את הפרינץ 4 החדש שלו לכביש עכו צפת וחרש אותו הלוך ושוב (עד כרמיאל או קצת קודם, נמנע מעליות תלולות) עד שיהיו לו מספיק קילומטרים לפני שעלה לכרמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@sperial מציע להוציא הוצאות, ועוד קניות 😵

עכשיו באמת ראיתי הכל

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

להערכתי מדובר כאן בעניין אחר לגמרי, מדובר בטויוטה כלשהי ונדרש לנסוע 1500 ק"מ כדי לאפשר אבחנה של מצב הסוללה לפני שניתן להצטרף לתוכנית הארכת אחריות לסוללה.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiE3ZuswKP7AhVg_7sIHUUOChYQFnoECBAQAQ&url=https%3A%2F%2Funion-motors.toyota.co.il%2Ffiles%2FHHC&usg=AOvVaw2aBzgnR_pv18TEPLs_ND1P

יתכבד פות"ש ויבהיר את המצב.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

אני גם הבנתי כך^ 

מדובר כנראה על ביטוח לסוללה בטויוטה שלא היה מבוטח אצל הבעלים הקודמים, במצב כזה הם דורשים הרצה של 1500 ק"מ ובדיקת הסוללה לאחריה כדי להסכים לבטח שוב. 

נ.ב. אם אתה רוצה, תביא לי את הרכב, אני עושה את זה בשבוע...😛

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)

כנראה שמדובר כפי שכתבו למעלה, בביטוח המצבר ההיברידי של הרכב. באותו הקשר, מאוד מעניין לקבל הסבר ולא ברמת האולי ונדמה, מה ניתן ללמוד על מצב המצבר אחרי חודש של 1500קמ, כי אם בקשו כנראה שיש סיבה  מאחורי הדרישה.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

סוללה ישנה/חלשה תטען במהירות ותתפרק המהירות לעומת סוללה במצב תקין.

רואים את זה קורה בכל מכשיר מופעל סוללות נטענות. כאשר הוא חדש לוקח פרק זמן מסיים בשביל לטעון את הסוללה (נניח שעתיים מ-30% ל-100%) והסוללה מחזיקה X שעות עד שיורדת ל-30%. עם הזמן הסוללה מחזיקה פחות ( נניח X/2) וגם הזמן שנדרש בשביל להטעין קצר יותר.

הערכה שלי היא שיש לוג במחשב הרכב שניתן לקרוא אותו ומממנו ללמוד על מחזורי ההתנהגות הזאת ולהבין מה מצב הסוללה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

כאחד שנוסע כל חודש 3500 קילומטר אני נורא מקנא באנשים כמו פותח השרשור שצריכים לחפש לאן לנסוע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

צמד סופי שבוע, אחד לגולן ואחד לאילת, ואתה מסודר.

אם אתה לא בקטע של טיולים - חפש חבר/קרוב משפחה/שכנה ותמסור לו את הרכב לחופשה ספונטנית הכי רחוק שאפשר...

בכל מקרה, צריך לבדוק האם עלות הדלק של אותם 1500 ק"מ נמוכה מההפרש של הצעת ביטוח אחרת, יקרה יותר אך בלי סעיפים מטופשים מהסוג הזה. אם כן - ההצעה היקרה יותר היא בעצם הכי זולה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...