Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט נתקלתי בזה יותר ויותר לאחרונה, שאנשים עומדים ושומרים חנייה ציבורית ברחוב למישהו שיגיע.

זה נראה לכם סבבה? אם כן לכמה זמן? שנייה הוא עוד רגע פה? 

או "הוא אמור להגיע בקרוב. אני בינתיים אשב פה עם הטאבלט".

במידה וזה נראה לכם לא סבבה, אתם עושים משהו בנדון? אפשר בכלל?

שומרת חנייה.jpg

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מבחינה חוקית, להולך רגל אסור להיות על הכביש. אסור להציב חפצים על הכביש.

מבחינה מוסרית, חניה נועדה לכלי רכב, על בסיס כל הקודם זוכה.

הענין מסתבך עוד יותר כאשר אנשים עושים שימוש ברכב אחד כדי לשמור חניה לרכב אחר (כשיש להם חניה פרטית או חנית נכה). ואז לכאורה אין חוק שמונע זאת, זה רק הענין המוסרי.

אפשר אולי להחיל כמה סייגים לענין, כמו צורך לשריין חניה למכולת פינוי שיפוץ או משאית הובלה. כי אלה צריכים יותר מקום מרכב פרטי, להיות קרובים, ומדובר על מקרים של פעם ב...

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 43 דקות, Nakamichi כתב:

פשוט נתקלתי בזה יותר ויותר לאחרונה

ואתה תמשיך להתקל בזה יותר ויותר בהמשך.

צפיפות האוכלוסיה גדלה, כמות הרכבים גדלה.

כמות החניות באיזורים רבים רק מצטמצמת..

האוכלוסיה הופכת ליותר ויותר נואשת, וזו התוצאה המיידית.

בהצלחה לכולנו בהמשך

• מבאס 2

יום טוב גם לך

פורסם

שמע היום כבר אי אפשר לדעת מה זה רכב מה זה אופניים ומה זה קורקינט ועפ"י איזה קריטריון מחליטים מה דורש רישוי וביטוח ומה לא.

מפה לשם הכיסא עם מנוע חשמלי והיא הפעילה פנגו - סתם מחכה לבעלה שיירד עם הילדים ונוסעים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 5
פורסם
לפני 14 דקות, D_D כתב:

לך תתווכח, לא שווה את הזמן והסיכון שיחבלו לך ברכב לאחר מכן.

בדיוק, אי אפשר להעיף אותם ואז להשאיר את הרכב שם לבד.. זה מתכון בטוח לחבלות.

התנהגות מגעילה לטעמי, תמצית הגישה הישראלית.

פורסם

המקרה הכי מעצבן של שמירת חניה שקרה לי היה באיקאה בחניות להעמסת קניות.

כול העמדות היו תפוסות ובחניה הפנויה היחידה עמדה גברת שטענה שאף אחד לא יעמיס פה עד שבעלה יגיעה.

ניסיתי להסביר לה שעד שבעלה יגיע אני כבר אספיק להעמיס את הדברים ואפנה את החניה, אבל לצערי היא לא הבינה אותי.

נאצלתי בכול זאות להיכנס לחניה, בתגובה הגברת התחילה לצעוק שאני חוצפן ואגואיסט חחח

כמובן שתוך כמה דקות סימתי להעמיס את הדברים והגברת חזרה לדגור בחניה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 דקות, דניאל1983 כתב:

באיקאה

גם אני תמיד רב שם עם שומרי החניה.

הם כל-כך סתומים שהם לא מבינים שהם מעכבים את עצמם, בזה שהם מונעים ממי שלפניהם בתור לחנות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, Nakamichi כתב:

פשוט נתקלתי בזה יותר ויותר לאחרונה, שאנשים עומדים ושומרים חנייה ציבורית ברחוב למישהו שיגיע.

זה סבבה .גם לפני 20 שנה וקצת הייתי נוהג לרדת מהדירה בקומה השלישית בכדי לתפוס/לשמור חנייה בצפון ת"א לבת הזוג התורנית בשעות הערב המוקדמות.

יש לך יותר מידי דברים שלא נראים לך בחיים או לא מתיישבים עם השכל היישר. עצתי לך קח הכול באיזי.

• רעיון גרוע 3
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

כן, אבל למשטרה לא ממש אכפת מזה. אם תתקשר להגיד ששומרים חניה, על אף שזו עבירה פלילית, יצחקו לך בפנים. קצת כמו שאם יפרצו לך לבית לא תגיע ניידת אלא אם הגנב עוד אצלך בבית. 

מפה זה שיקול שלך האם לריב או לריב עם אנשים. 

ברוב העבירות הקטנות על החוק, אתה לעולם לא תיתפס, ומפה זו רק שאלה של כמה אתה שם ז*ן על החוק והסביבה שלך. הנה הודעה מעלי, יש לך דוגמה מקסימה לכמה אנשים שמים פס על הזולת ועל החוק בוא זמנית :)

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חונה, ואחרי שאני יוצא מהרכב מוצא איזו מצלמת אבטחה/חלון שרואה את החניה ומבהיר לה לשים לב, אני הולך לבניין/דירה/אחר ההוא ואני/המצלמה רואים את כל מה שקורה בחניה, ושאם אני אפילו אראה קקי של ציפור על האוטו כשאני חוזר, אני ארדוף אחריה עד סוף העולם ואגיש נגדה כל כך הרבה תביעות קטנות בשביל הכיף שהיא תשכח איפה היא גרה ואיפה היא ניסתה לשמור חניות.

עריכה: שכחתי להוסיף בהתחלה "מדמיין שאני".

• אהבתי 1
  • מצחיק 9
  • מעניין 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

רבתי הרבה עם אישתי על זה שזה לא לגיטימי.

קודם כל אני לא מתעסק עם אנשים שעושים את זה, אין לדעת מי יגיע אחריהם.

ואני הכרחתי את אישתי להפסיק עם זה מהמקום שזה לא בסדר להתנהג ככה לדעתי (וגם שלא תשים אותי במקום שמישהו יריב איתה ואני אגיע ותהיה חגיגה)

אז לא, לא לגיטימי.

• רעיון טוב! 3

• תוכן חדש...