Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, ALÞћÃ כתב:

רוצים לנחש מה קרה בסוף?

שניהם הלכו לקנות שתייה בתמרה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, ALÞћÃ כתב:

החבוב שעומד בחניה אומר "זה לא יעזור לך, אני לא זז מפה. שיצפרו עד מחר".

רוצים לנחש מה קרה בסוף?

"אז יריתי בו" :2gunfire:

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שבת זה היום היחיד בשבוע שבו אני מעז להיכנס לתל אביב עם רכב, וגם אז חונה רחוק בחניון והולך ברגל. חבל על העצבים להתעסק עם אנשים דפוקים בגלל חניה. תתעסק יותר מדי עם ערסים ובסוף תהפוך לאחד מהם.

מה שמיוחד בכל הסיפור הזה הוא הזלזול הטוטאלי של המשטרה בחוקים. צריך לכתוב מדריך לשמירה על החוק בישראל, כזה שמתעדכן כל שנה, כדי שאנשים ידעו במה להתמקד ולא יבזבזו את הזמן על חוקים שיצאו מהאופנה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, rev-Match כתב:

תופעה מעצבנת שאין מה לעשות איתה. 

הייתי באילת השבוע, בצמוד לחופים יש חניות, עד שאתה נוסע לעשות פרסה בכיכר הקרובה בחזור אתה רואה נשים חוצות את הכביש בשביל לשמור לבעל שלהן את החניה שאתה מכוון אליה. 

נושכים שפתיים וממשיכים לעוד יום. 

השבוע חזרתי מאילת (שבאוגוסט הופכת להיות תל אביב בעינייני חניות ובכלל לא מבין את העיריה המטומטמת הזו שלאורך החופים עד לנסיכה לא מכשירה עוד מאות מקומות חניה (כחול לבן), ומעדיפה לתת לאנשים להוציא את הנשמה),
כמעט כל עמדות הרכב החשמלי תפוסות רק כחניה (לא מטעינים בכלל),
השעה 12:15 סופסוף מתפנה עמדת הטענה מהירה ליד הג'מבו - מגיע אליה ושניה לפני נכנסת לשם בחורה צעירה עם MG חדשה, ויוצאת ברגל ללא טעינה מסביר לה שאני חייב קצת אבקת חשמל "אין לי חניה אחרת ואין קנסות אז תחפש", אני חושבת שמהצד השני של הג'מבו יש כמה עמדות פנויות, והולכת....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי לפני יומיים בקניון גבעתיים, אמנם בלי רכב חשמלי אבל כמעט בכל כל החניות עם עמדת הטענה יש דגמים שלא ידעתי שיש להם אופציה חשמלית בכלל. מעניין מאד.

מיותר לציין שבהמשך החניון הכל ריק, רק צריך ללכת קצת ברגל בלי מזגן.

פורסם

לא מצדיק חניה בעמדות אבל יש כאן חוסר צדק - העמדות האלו הפכו ל"חניה למועדפים". שמים אותן קרוב לכניסה ולא מקפידים שמי ששם דווקא יטעין.

אז למה שבעל רכב חשמלי יחנה שם ולא יטעין ובעל רכב בנזין לא?

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

גם ככה בעלי חשמליות סובלים מחרדת טווח ומנהיגה מדכאת בשביל שכולנו ננשום אויר נקי יותר, גלה קצת אמפתיה 🤣

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

מה שמיוחד בכל הסיפור הזה הוא הזלזול הטוטאלי של המשטרה בחוקים.

הממשלה לא מצייתת לחוק, אז למה שהמשטרה תציית לחוק?
היחידים שמצייתים לחוק הם חלק מהאזרחים.

לפני 4 שעות, taranta כתב:

אז למה שבעל רכב חשמלי יחנה שם ולא יטעין ובעל רכב בנזין לא?

בעל רכב חשמלי שמחנה שם ולא מטעין לא שונה מבעל רכב בנזין שחונה שם. שניהם נבלות, זבל שהייתי לוקח לתחנת משטרה לבלות כמה שעות  רק בשביל להעביר מסר או לחלופין 500 שקל קנס.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...