Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

ממש לא מתכוון לזה, שלא יחשבו בטעות שאני יורה באנשים ברחוב 🤣

הכוונה היא שנושאי נשק במדינת ישראל הם בחסרון בזמן ויכוח, מספיק טלפון אחד קטן של כל אדם למשטרה נגדי עם האמירה "הוא איים עליי בנשק" כדי שהנשק יילקח ממני ואבלה את הימים הקרובים בחקירות. חכם לא נכנס לצרות שפיקח יודע לצאת מהן וכל זה.

לא מוכן לקחת את הסיכון גם אם זאת החנייה היחידה ברחוב, זאת הסיבה שהנשק אצלי גם תמיד מוסלק והסביבה לא צריכה לדעת.

מקרה שעלה באחת הקבוצות לא מזמן - אדם שהיה לו מקרה זהה יצא מהרכב, הוא שם את הנשק בתא כפפות בזמן נהיגה, כשיצא מהרכב הוא לקח את הנשק והאדם ששמר על החנייה התקשר למשטרה בטענה לאיום בנשק, שוטר חיכה לו בחזרה לרכב והנשק נלקח ממנו. אחרי זמן מאוד ארוך הנשק הוחזר לו כי הייתה לו טסלה אם אני זוכר נכון והצילומים הראו שהוא לוקח את הנשק והולך, לא מאיים על הבן אדם ולא מדבר איתו.

אז כן - אפשר להגיד שמעבר לעניין של אחריות אישית שאני מרגיש שיש לי, נשיאת נשק היא "גורם מרסן" נוסף, אני גם פחות צופר לאנשים בכביש כדי לא להיכנס לעימותים, גם אם הם חותכים אותי בצומת עמוסה. 

מסכים איתך בקשר לנשק.

אבל גם אם אין לך נשק במצב כזה, גם אז להתחיל להתעמת עם "שומר חנייה" כזה זאת בעיה, גם אז הוא בקלות יכול להגיד שתקפת אותו או שניסית חו"ח לדרוס אותו.

במצב הזה שאתה נהג רכב שרוצה להיכנס לחנייה והוא " הולך רגל תמים" ויכול בקלות להתלונן על תקיפה או על ניסיון תקיפה(נהג רכב מול הולך רגל), ועוד כשהמשטרה לא באמת מתאמצת לאכוף את החוק נגד שמירת החנייה.

הנה דוגמה לנהג רכב שניסה לריב עם "שומרת חנייה" כזאת, פגע בה עם הרכב אחרי שניסה להיכנס בכוח ובסוף זוכה, אחרי משפט שנמשך כמה שנים 

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4941225,00.html

ברור שהוא יצא ממש טיפש, וכמובן שלנסות לדרוס בכוח זה פלילי ולא מתקבל על הדעת, גם אם תיאורתית הוא צדק(צדק בזה שזה לא חוקי לשמור חנייה, לא בתגובה שלו כמובן).

בסוף מה יצא לו מזה שהוא ניסה לקחת את החוק לידיים? הסתבכות מיותרת ומשפט שנמשך ארבע שנים. וכמובן שגם היא נפגעה כשהוא ניסה להיכנס בכוח.

אומנם במקרה הזה הנהג נכנס בכוח, אבל גם אם אתה מתכנן "רק להתעמת איתו" במילים בלבד, יש סכנה שהמצב יסלים ויסתבך. ובמיוחד שהמשטרה לא מתאמצת לאכוף את החוק נגד שומרי החניות.  

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...