Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Nakamichi כתב:

פשוט נתקלתי בזה יותר ויותר לאחרונה, שאנשים עומדים ושומרים חנייה ציבורית ברחוב למישהו שיגיע.

זה נראה לכם סבבה? אם כן לכמה זמן? שנייה הוא עוד רגע פה? 

או "הוא אמור להגיע בקרוב. אני בינתיים אשב פה עם הטאבלט".

במידה וזה נראה לכם לא סבבה, אתם עושים משהו בנדון? אפשר בכלל?

שומרת חנייה.jpg

אם היא הפעילה פנגו אז זה בסדר.

ובנימה יותר רצינית, עם כיסא במשך שעה לא אבל כמה דקות כן. הנקודה היא שאף פעם לא תדע כמה זמן שומרים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רואה בזה בעיה, כל עוד השומר שומר רק על מקום אחד.

בביקור האחרון בארץ התאחסנתי בבית מלון אשדודי חצי-יוקרתי (West) שבו מתקיימים גם ארועים למיניהם. חבריו של החתן באחד הערבים הצליחו לתפוס לא פחות משמונה מקומות חניה עם שתי מכוניות, עד שיגיעו האורחים שלהם. זה לדעתי היה לא הוגן כלפי שאר דרי הבניין, אבל לא התלוננתי כי לא רציתי להידקר. 

סיפור דומה חוזר על עצמו באופן קבוע בבניין שבו אמי גרה בדרום נתניה. יש שם מפרצון שבכיף נכנסות בו שתי מכוניות, אבל יש שניים-שלושה שכנים עם פין קטן שתמיד חונים באמצע כך שאף אחד אחר לא יוכל להיכנס. בעבר התעצבנתי על דברים כאלה, אבל מאז הרילוקיישן אני כבר לא טורח. זה כמו להתעצבן על זה שכלב לא משתין באסלה ומוריד אחריו את המים. 

• מצחיק 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 46 דקות, Sparrow420 כתב:

זאת דרך מוזרה לאיית "משתעשע ברעיון"

סעמק. ה-CAPSLOCK היה לחוץ...

• מצחיק 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 23 דקות, Derish כתב:

לא רואה בזה בעיה, כל עוד השומר שומר רק על מקום אחד.

בביקור האחרון בארץ התאחסנתי בבית מלון אשדודי חצי-יוקרתי  

סיפור דומה חוזר על עצמו באופן קבוע בבניין שבו אמי גרה בדרום נתניה. יש שם מפרצון שבכיף נכנסות בו שתי מכוניות, אבל יש שניים-שלושה שכנים עם פין קטן שתמיד חונים באמצע כך שאף אחד אחר לא יוכל להיכנס. בעבר התעצבנתי על דברים כאלה, אבל מאז הרילוקיישן אני כבר לא טורח. זה כמו להתעצבן על זה שכלב לא משתין באסלה ומוריד אחריו את המים. 

כאלו אין לי בעיה לחסום עם רכב ישן. 

פורסם (נערך)

מה שלגיטימי במרכז ת"א, לא תופס לגבי שאר המדינה (לפחות לא בשלב זה). החוק היבש הוא לטובת מי שמגיע לחנות עם רכב, לא זה ששומר בגופו על חניה - בפועל כאמור המציאות פה קצת אחרת.

אישית יותר מעצבן אותי לראות שבעלי דו-גלגלי ורכב פרטי מחנים באופן שיטתי את הדו-גלגלי שלהם בכחול לבן במקביל למדרכה ותופסים מקום חניה בגודל מלא עד שיחזרו עם הרכב הפרטי שלהם ויעשו "החלפות".

התמונה הויראלית הזו צולמה ברחוב טבריה בת"א, רחוב וחצי ממני ; בהחלט קשוח פה, יש לנו בשכונה לפחות שלוש קבוצות חניה בוואצאפ + שתיים וככה בטלגרם עבור אלו שעתידים לפנות או שמבקשים לתאם מראש. 🙃

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

פטרתי את עצמי מהצרות האלה ובת"א אני נוסע רק באוטובוסים או מוניות. הרכב זז מהבית רק אם יש לי מקום חניה בטוח ביעד.
מעדיף את הטירטור שבלחכות לאוטובוס וללכת קצת ברגל מאשר לעשות סיבובים כמו מפגר חצי שעה אחרי שהגעתי ליעד כדי למצוא חניה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני בערך עשור בתל אביב, רבתי עם שכן על שמירת חנייה שהיה שם אלתור של עמוד עם "דלי" בטון. כשעזבתי את המקום שלחתי לעירייה הודעה בעניין החנייה ברחוב שהיה אפור, אחרי שנה חזרתי והוא כבר היה כחול לבן ואחרי עוד כמה שנים שמו גם מצלמה. בביקורים האחרונים שלי בסביבה אני רואה שאין עוד את השמירת חנייה הזו (היו עוד יחידי סגולה שעשו כמו השכן) וגם נהיה יותר צפוף ברחוב. מאשר פעם. 

ראיתי את זה קורה גם בבאר שבע אבל זה לא הפריע לי כל כך. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה אופי של אנשים,

זה לא קורה רק בתל אביב,

בפרבר שאני גר בו יש כמה כוכבים שכל העיסוק שלהם ביום יום זה איפה אפשר לתפוס עוד חניה , הם יצאו באמצע היום להזיז את האוטו לחניה הפנוי, שני הבני זוג יחנו בחוץ אם זה אפשרי בשביל שהחניה הפרטית תשאר פנויה, אלו שקנו רכב חדש, את הישן זורקים הכי קרוב לכניסה בשביל שכולם יראו את הגרוטאה שלהם ויזכרו שיש להם רכב חדש עכשיו.

לא יודע איזה שם לתת לאנשים האלה ואיזו תכונת אופי היא הדומיננטית פה, התנהגות ילדותית.

• מבאס 1

פורסם

קרה לי כמה פעמים, אם אני עם הטנדר - מתחיל לחנות ממש לאט בסוף הם זזים, מתעצבנים מקללים, זה לא מעניין אותי. גם לא ונדליזם. בינתיים לא קרה כלום חוץ מכוס ריקה של מקדונלדס בארגז. עם הפרייבט אני בולע רוק וממשיך הלאה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לפני כמה שנים גרתי בדירה שכורה.

לכול דירה הייתה חניה פרטית אחת.

מה שמצחיק שאחד השכנים מאוד פחד שמישהו מהשכנים יתפוס את החניה שלו.

כדי למנוע את זה הוא קנה רכב ישן והעמיד אותו קבוע בחניה הפרטית שלו. היה נוסע איתו רק פעם בשנה לעבור טסט. 

ואת הרכב השני שלו, ששימש אותו ליומיום היה מחנה ברחוב.

פורסם

יש איזה חצוף שהחנה את הרכב שלו ברחוב מתחת לבית שלי כבר קרוב ל3 חודשים בלי להזיז. לא מספיק שהוא תופס חניה - הוא חונה במרחק של 3/4 חניה מהכניסה לחניה של הבניין שלי.

בגלל מצוקת החניה באיזור אנשים חונים וחוסמים חלק מהכניסה לחניה (עדיין אפשר לעבור). אני לא מתלונן עליהם, אני מבין את המצוקה.

אני כועס על האידיוט שלא מוכן אפילו להזיז את הרכב חצי מטר אחורה כדי למנוע את זה.

הדבר היחיד שמנחם אותי הוא שמן הסתם הרכב בינתיים הלך לגמרי מ3 חודשים בלי תנועה.

ובונוס - אתמול חניתי בחניה של מנרכז מסחרי קטן שבו אני חונה באופן קבוע. כשחזרתי ראיתי שלא פחות מ2 רכבים חסמו אותי.

נכנסתי לשאול באחד העסקים ליד אם הרכבים שייכים להם והבן אדם שחסם אותי פשוט התחיל לצרוח ולקלל אותי. אני לא חושב שהייתי קרוב כל כך להוציא למישהו אוויר מהגלגלים כמו לחצוף הזה.

פורסם
לפני שעתיים, nev כתב:

אני כועס על האידיוט שלא מוכן אפילו להזיז את הרכב חצי מטר אחורה כדי למנוע את זה

אכן תופעה מעצבנת, אבל כבר קרה לי פעמיים שהערתי למישהו שהוא ״מבזבז״ מקום חניה מיותר והנהג התמצל שלא שם לב, חזר לרכב, הניע והתקרב לקצה.

פורסם (נערך)

אחרי חודש שהרכב עמד שם ראיתי אותו מוציא ממנו משהו. ביקשתי ממנו (בנימוס, להפתעתי) שיזיז אותו קצת והוא מלמל משהו לא ברור והסתלק.

עריכה אחרונה על ידי nev
פורסם (נערך)

אצלנו בשכונה שמים פחים או כסאות. 

אם תגיע אני באמת לא ממליץ לך לנסות להזיז כיסא , אנשים מאוד מאוד אלימים. 

מה שכן בשנה האחרונה נוספו עוד 3-4 חניות שמורות לנכים. מעניין שנכה עם קיצבה של ביטוח לאומי נוסע על האודי שעולה 300-400 אלף .

עריכה אחרונה על ידי netanel1014

• תוכן חדש...