Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, tinoki כתב:

אגב, אתה מעוניין באמת בביטוח חובה בסך 15 אלף לשנה?

כן כן כן כן!

ועוד פעם כן!

יש לי 4 רכבים.

מאסתי בלעשות טסטים. פשוט מ-א-ס-ת-י! זה עונש! אין לי מילה אחרת לתאר את זה. 

להפסיד ימי עבודה. להתחנן שיעביר כי ראה שאין פח האוטו. דחליאק. כבר 20 שנה עושה טסטים. שיש ליקוי כמו משולש,ברקסים אני אחבק את הטסטרים. אבל מעניין שאין. מה הם מוצאים כל הזמן?

כיוון פרונט \ וישר \לוחית זיהוי \ הנפצות של שקל תשעים.

דרך אגב, הוולוו עברה טסט עם משולש שבור,יש לי צילומים. סידרתי המשולש ללא דיחוי. ימין ושמאל.

עכשיו נכבד את יום השואה ונדבר בשישי

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • לא הבנתי... 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת התקנות התחום ממש לא פרוץ. סוחרי ארץ ישראל, הפכו אותו כזה עם הזמן. 

מותר לנסוע עם לוחית כזו רק ל2 מטרות: מוסך או הצגה לקונה פוטנציאלי. מותר שיהיו לכל היותר 4 אנשים ברכב סהכ, והם חייבים להיות אחד מהבאים: בעל הרכב, יועץ טכני, קונה פוטנציאלי.

חייב להיות ביטוח מותאם ללוחית הסחר. אין צורך לציין שעלותו די גבוהה. הביטוח נעשה פר שנה קלנדרית.

בחצי שנה אחרונה עצרתי 3 רכבים כאלה, 2 מתוכם הציגו לי מסמכים שהם בדרך חזרה מהצגת רכב לקונה. השלישי היה עם רשיון פג תוקף, וקיבל הזמנה לדין. 

אבל כרגיל עם ביטוח, הבעיה שלך היא לא עתירה על ידי שוטר, אלא קרות מקרה ביטוחי, שאם הנסיעה לא כשרה, ותיהיה בטוח שחברת הביטוח תעשה מעל ומעבר להוכיח זאת, אזי תשלם הרבה מאוד כסף מכיסך

• רעיון טוב! 5

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 3 שעות, eladns כתב:

תשלם על טיפול במיון זה אומר 500 שקל ההשתתפות העצמית למי שבא למשל בלי טופס 17?

אוקיי ואם הסעת את הילד וגם הוא נפצע בתאונה.

גם תחכה לטרמפ ותגיד שהוא נפל במדרגות?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אתה יודע מה ההבדל בין חכם לבין פיקח?

אחרי שראיתי את ההודעה שלך, הרצתי חיפוש פסיקה קצר על אזכורים של תקנה 293 ו-295 (לתקנות התעבורה), נראה שאכן אין הרבה בפסיקה בנושא,

אבל במקומות שזה כן עלה, נראה שחברות הביטוח השתדלו מאוד להתכחש לפוליסה, האם זה סיכון ששווה לך?

פורסם (נערך)

למה אתם הולכים רחוק?
התנאים להוצאת שלטים במבחן הם מאוד ברורים,אדם שאינו סוחר ואין לו מגרש לא יכול להוציא שלטים במבחן,בארץ הקומבינות שילמת למישהו להוציא,וקיבלת.

אבל אין לך מגרש ואתה לא סוחר,אתה לא אמור להסתובב עם שלטים במבחן,נקודה.

אגב מי שאמר לך שאפשר לעשות ביטוח ולנהוג בשלטים במבחן,לאחר השעה 19:00 טועה טעות מרה.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אין הגבלת שעות בפועל. יחד עם זאת, נהג הנוסע עם תו סוחר ב1 בלילה, או לחילופין בשבת, יצטרך למצוא הסבר מאוד משכנע לכך.

פורסם

מה זה בפועל? זה שלא עוצר אותך שוטר? סע בלי חגורה,לא עצר אותך שוטר,זה מותר?
שלטים במבחן מותרים לשימוש בין 07:00 ועד 19:00,נקודה,אין ביטוח אחרי,אין דבר כזה נסיעות פרטיות עם שלטים במבחן,החוק מאוד ברור לגבי השימוש,אם אתה מדבר על אכיפה אלו שני דברים שונים,זה שלא אוכפים זה לא אומר שמותר.

אגב בצמוד לשלטים צריך להיות ספר רכב שבו אתה ממלא נסיעות,כמה למה ואיפה,ע"פ חוק חובה למלא.

• אהבתי 2

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 3 שעות, fatboy1340 כתב:

בחצי שנה אחרונה עצרתי 3 רכבים כאלה, 2 מתוכם הציגו לי מסמכים שהם בדרך חזרה מהצגת רכב לקונה. השלישי היה עם רשיון פג תוקף, וקיבל הזמנה לדין. 

אסור לנהוג בתו סחר עם רכב שרשיונו פג תוקף?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, fatboy1340 כתב:

תו סוחר פג תוקף

שזה באופן מעשי מנלל (null, הופך ללא תקף) את לוחית "במבחן", ואני מעריך שגם את הביטוח סחר

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 14 שעות, ArikC כתב:

ספציפית בישראל, אם לא עצר אותך שוטר - כן, מותר.

שמירה על הימין - חובה, בתאוריה. אבל אין אכיפה, אז פרקטית אנשים נוסעים בשמאלי. כנל עוד מליון ואחד דברים. אם לא היו אוכפים נסיעה באדום, אנשים גם היו נוסעים באדום.

סהכ מבין את השאלה שלו. הוא לא שאל האם זה חוקי, הוא שאל האם מעשית יש לזה השלכות. 

על פניו, לפי מה שעלה פה עד עכשיו  - לא ממש. יש המון מכוניות שנוסעות ביום יום עם לוחית במבחן, ופסקי הדין שעלו פה בודדים וגם לא ממש לרעת הפושע.

לא שהייתי עושה דבר כזה או חושב על זה בכלל.

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, Ooga כתב:

יש המון מכוניות שנוסעות ביום יום עם לוחית במבחן, ופסקי הדין שעלו פה בודדים וגם לא ממש לרעת הפושע

יש גם המון אנשים שנוסעים ללא חגורה, ולעומת זאת כמות האנשים שמתים מתאונות כי לא היו חגורים לא גדולה. *אבל לנוסע לא חגור פי כמה סיכוי של מוות בתאונה מאשר לנוסע חגור..

רובנו גם משלמים ביטוחים וברוב המקרים לא מקבלים את ההשקעה שלנו בחזרה. *אבל לנהג לא מבוטח פי כמה סיכוי לשלם כל חייו לנפגע רכוש\בגוף מאשר לנהג מבוטח..

רוב המשתמשים בלוחית המפוקפקת הזו לא עושים כל יום תאונות המערבות ביטוח. *אבל מספיק אחד כזה שכן כדי להסתבך כל החיים..

נשאר להחליט באיזה צד של הכוכבית אתה מעדיף להיות.

החיים הם עניין של ניהול סיכונים.

עריכה אחרונה על ידי omricn
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 15 שעות, ArikC כתב:

שלטים במבחן מותרים לשימוש בין 07:00 ועד 19:00,נקודה,אין ביטוח אחרי,אין דבר כזה נסיעות פרטיות עם שלטים במבחן,החוק מאוד ברור לגבי השימוש,אם אתה מדבר על אכיפה אלו שני דברים שונים,זה שלא אוכפים זה לא אומר שמותר.

אגב בצמוד לשלטים צריך להיות ספר רכב שבו אתה ממלא נסיעות,כמה למה ואיפה,ע"פ חוק חובה למלא.

זה לא מה שידוע לי לפי התקנות. נא צרף אסמכתא למידע בנוגע לשעות נסיעה מותרות עם רשיון סחר

• תוכן חדש...