Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מכירות רבות של "אביר" צבאי ללא לוחית והצעות לנהוג איתו עם לוחית במבחן. אשמח לדעת מה ההשלכות במקרה של תאונה עם הלוחית הזאת ברכב שאין לו בכלל לוחית צהובה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בספק שיש יותר מידי, זה לא שיש המוני רכבים כאלה, ועוד מעורבים בתאונה.

אבל האם בכלל מותר לנסוע על הלוחית הזו? היא ניתנת למי שיש לו רשיון סחר, ולשימוש בתנאים מגבילים.

לא פרטת איך תשיג אחת ולאיזה נסיעות בדיוק, אבל יש לי רשום שהתחום הזה אפור כהה.

אולי אלה לא בדיוק המקרים שחיפשת, אבל תחת ההגבלות של שימוש ברכב עם רשיון סחר, בתוספת קומבינה להשגת הלוחית, זה לא נשמע מוצלח:
https://www.ruling.co.il/מדינת-ישראל-נ'-ששון_1c59f894-9647-4b3b-a005-bd1b00170f5c

https://www.psakdin.co.il/Court/תא-מ-48844-11-13-עבדי-צדקה-נ-הכשרת-היישוב-ביטוחים_1#.YmjxeG5Bx80

https://www.ronkinlaw.co.il/עורך-דין-תאונות-דרכים/תאונת-דרכים-ביטוח-סחר/

פורסם

image.thumb.png.c114ed3192ee0339e609ee29a414d43a.png,

הראשון- אהבל. נסע ב2011 עם לוחית מ2009

השני- נסע נסיעה פרטית. לא רצו לשלם השופט גרם מלחברת הביטוח לשלם.

תודה רבה רבה. זה בדיוק מה שחיפשתי.

• מעניין 1

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לא התעמקתי בפסקי הדין.

חשבו להבין שכל מקרה לגופו, ואם המקרים הללו לא מקבילים בדיוק לנסיעות שאתה מתכנן, הם לא ממש רלוונטים.

אין לי שום נסיון בתחום, אבל מה שאתה מתאר נשמע כמו קומבינה. אולי היא חוקית, כי מצאו חור שמאפשר אותה, אבל כדאי לוודא לעומק שזה אכן מתאים למקרה שלך.

אולי לנסות בפורומים של גי׳פאים, לאתר בעלי אביר שהתנסו בכך בעצמם.

פורסם

בסדר, צודק, אבל הפייסבוק מלא בטיפשים ואני רוצה לשים לזה סוף.

כל אחד אומר אסור אסור אסור.

ואני בא ואומר, סבבה, תראו לי פסקי דין. ואז הם נעלמים.

אז הנה.

אני מבחינתי הלוחית הזאת היא חלום.

15 אלף שקל לשנה ותנהג על מה שבא לך.

ראיתי גם הרבה רכבים "מעניינים" עם הלוחית הזאת ואף אחד לא מת.

רשמו גם שמותר בן 7 ל19:00 בלבד. זה שקר! אפשרי להוסיף בביטוח של הלוחית סעיף של נסיעות פרטיות ואז תיסע גם בכיפור.

יצא לי לדבר עם כאלו שנוסעים קבוע עם הלוחית.

10 שנים של ניסיון בתלפיות עם כל המוסכים לא הולכים ברגל.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אם אתה מתכוון להשתמש בלוחית הזו לרכב ונסיעות יומיומית, תהיה בטוח שמה שאתה עושה מנוגד לכוונת המחוקק בשימוש ברשיון סחר ולוחית במבחן.

היא ודאי לא נועדה לאפשר ״ותנהג על מה שבא לך״.

אף אחד לא מת, זו מסקנה מוגזמת משני פסקי דין.

לעיניים של הדיוט כמוני, התנאים מגבילים למדי, ומספיק שלא תעמוד באחד מהם בשביל חברת הביטוח להתנער (וגם אם בית המשפט בסוף יחייב אותם לשלם, זה יקח זמן).

פורסם

אני לא מעוניין לנסוע בזה יום יומית

אבל בתלפיות יש מרצדס יפיפיה שכבר כמה שנים היא נוסעת כל יום עם הלוחית הזאת. הבעלים נראה מפוקפק. ואחרי כמה פעמים הצלחתי להתקרב אליו ולשאול. והוא זה שענה לי שיש סעיף בביטוח שמוסיפים עוד כסף ואז אפשרי לנהוג איתה בשעות לא שעות. ועד היום לא עצרו אותו לבדיקה ולא בדקו ספר רכב אם חתום- מה מטרת הנסיעה. ויותר מזה, שאלתי שוטר תנועה שאני מכיר, האם ב20 שנה האחרונות שאתה בשירות,בדקת לוחית כזאת? אני מצטט התשובה: "רכב כזה מעניין לי תביXים"

הרי ברור גם שהמחוקק התכוון למשהו אחר

אבל באומנות כמו באומנות- אין דבר כזה שאין דבר כזה.

ובעל המאה הוא בעל הדעה.

לא יעזור בית דין.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

זה שאין כמעט אכיפה בענין זה צפוי, זו לא עבירה שמעניינת שוטרים.

אתה שאלת על תאונות, שזה ענין אחר לגמרי. גם אם אפשר להרחיב את הכיסוי מבחינת השעות, אם תתרחש תאונה בנסיעה של מותרת על פי רשיון סחר, אתה עלול למצוא את עצמך בבעיה.

פורסם

אז תוכיח לי את ה"עלול" הזה.

איזה אחד רשם בפייסבוק- שחבר שלו עשה תאונה עם לוחית במבחן ונאלץ לשלם על הטיפול בבית חולים.

נו באמת....

איזה רמת אמינות היא זאת?

ישראלי עם ביטוח בריאות ישלם בבית חולים?

ביקשתי פרטים בכדי שאדבר ישירות עם "החבר" ומאז דממה.

בוא נעשה את זה קצר, תאתר לי בבקשה פסק דין שהשופט אמר:

נסעת עם לוחית במבחן לא לפי ההוראות- תשלם מכיסך את ההוצאות.

פשוט נכון?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

כי ביטוח הבריאות אינו מכסה תאונות דרכים. בשביל זה יש ביטוח חובה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל, אף אחד לא צריך להוכיח לך כלום, תעשה מה שאתה רוצה.

ביקשת עזרה, קיבלת.

רק שנראה שבאת לקבל רק את התשובה שאתה רוצה. 

אתה גם לא מבין איך בתי משפט וביטוח עובדים, אם אחרי מה שנכתב לך אתה בא עם דרישה הזוי כזו.

יש חוק, יש תקנות, יש חוזה ביטוח.

אתה יכול לעבור עליהם מאות פעמים ולא להתפס, ואתה עלול ליפול פעם אחת ולשלם, הרבה. זו המציאות, ככה עובדת המערכת. גם אם לאף אחד אין כח לנבור ברשת כדי לשכנע אותך שזה יכול לקרות.

בקיצור, באת לקבל הכשר למה שאתה מתכוון לעשות, ומסרב לקבל את העובדה שזה אסור. רוצה לקחת את הסיכון? בהצלחה. בהנחה שאתה לא משאיר לי כלום בצוואה,  לי אין שום אינטרס לשכנע אותך לא לעשות זאת.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, eladns כתב:

אוקיי, לא עשיתי תאונה. נפלתי במדרגות

טפלו בי

זו עבירה פלילית שהעונש בגינה יכול להיות גם מאסר. 

אתה צריך לשחרר את המנטליות שמישהו כאן נגדך. רוצה לחסוך כמה שקלים? שים לוחית במבחן ותעשה רונדלים בין מטולה לאילת זה לא מעניין פה אף אחד. 

דרך צלחה

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני בכלל לא מתכוון לקנות כזאת לוחית.

אני מנסה להוכיח לאנשים שהם טועים.

זה הכל

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 1 דקה, eladns כתב:

אוקיי, לא עשיתי תאונה. נפלתי במדרגות

טפלו בי

ברור, כי זו רק תאונה קטנה ששברת את הרגל ואף אחד לא יודע עליה. כי תאונה רצינית עם משטרה ואמבולנס לא יכולה להתרחש.

והונאת ביטוח זה דבר של מה בכך...

מאוד מחובר למציאות.

סע לשלום, ד״ש ללוחית.

• מצחיק 2

• תוכן חדש...