Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה דור 6 בדרך לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי סקירה על הדור החדש של אופל אסטרה. יש שני דגמים, דגם בנזין המצוייד במנוע 1.2 ליטר טורבו, ודגם היברידי נטען, עם מנוע 1.6 ליטר טורבו, בשילוב מנוע חשמלי.

הרכב אמור להגיע לארץ ברבעון השלישי השנה. אופל כיום תחת בעלות צרפתית, ופסקה אחת בכתבה הטרידה אותי.

"האסטרה החדשה נשענת באופן מסיבי על פלטפורמה ומכלולי הנעה מודרניים ומוערכים של פיז'ו 308".

האם הם שתלו באסטרה את המנוע עם הרצועה הטבולה, זו שהתפוררה בדגמי פיג'ו הקודמים?

פורסם (נערך)

זה לא שהם שתלו באסטרה משהו, אופל בבעלות של PSA ומשתמשת במכלולים שלהם והאסטרה החדשה מבוססת על ה-308 המקבילה. 

זה לא שמנועי הבנזין הקודמים של אופל היו אמינים במיוחד. (מכיר חבר עם אסטרה 17' שאכל אותה עם ה-1.4 טורבו). 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, pasat04 כתב:

קראתי סקירה על הדור החדש של אופל אסטרה. יש שני דגמים, דגם בנזין המצוייד במנוע 1.2 ליטר טורבו, ודגם היברידי נטען, עם מנוע 1.6 ליטר טורבו, בשילוב מנוע חשמלי.

הרכב אמור להגיע לארץ ברבעון השלישי השנה. אופל כיום תחת בעלות צרפתית, ופסקה אחת בכתבה הטרידה אותי.

"האסטרה החדשה נשענת באופן מסיבי על פלטפורמה ומכלולי הנעה מודרניים ומוערכים של פיז'ו 308".

כן, אבל זה כנראה בגלל שהיצרן לא קורא כאן.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, pasat04 כתב:

כול מנועי הפורטק עם רצועה טבולה בשמן.

אך הרצועה שונה מהדור הראשון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מזל שאנשי קונצרן PSA לא קוראים כאן בפורום, עוד היו עלולים לחשוב שיש בעיה במנוע שלהם ברכבים החדשים.

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • מעניין 1

פורסם

האסטרה האחרונה של GM, שהוצגה ב-2016 הייתה יופי של מכונית. אפילו זכתה בתואר מכונית השנה באירופה.
עכשיו שיש לה 3 צילינדרים, בשבילי היא פחות רלוונטית.

• מעניין 1
פורסם

בגלל הרעידות?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניסית לנסוע על קורסה או פיגו למשל?

זה ממש לא הרעידות שיש במיני עם 3 צילינדרים.

פורסם
לפני שעתיים, pasat04 כתב:

דגם בנזין המצוייד במנוע 1.2 ליטר טורבו, ודגם היברידי נטען, עם מנוע 1.6 ליטר טורבו

היה לי כאן קשה נפשית לרגע - אבל אז המשכתי לקרוא ונרגעתי. רק אומר. סליחה, קשה לי לאחרונה. 

ראיתי תמונות של האסטרה הזו - תשמע, בעיני פשוט יפהיפיה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 4 דקות, yulianx כתב:

ניסית לנסוע על קורסה או פיגו למשל?

זה ממש לא הרעידות שיש במיני עם 3 צילינדרים.

הניסיון שלי הוא מ-208 1.2 פיורטק, שנהגתי עליה ב-2016 (זו הייתה מכונית בת כמה חודשים).

פורסם

אני סתם שאלה של בורות...קראתי על הבעיה הזו של המנוע 1.2 ויש גם בעיות אחרות..מדוע שמהנדסי רכב שהם אנשים כנראה חכמים יעשו דבר כזה של ייצור מנוע כושל בגלל רצועה שנמצאת בתוך השמן ומתפוררת לתוכו? זה משהו שנעשה בחוסר מחשבה, מה "שיהיה יהיה"? מה האילוצים שמביאים לבנות מנוע ככה?

פורסם

לא תמיד התכנון מצליח, ולא רק עם הרצועה.

בהתחלה המטרה הייתה להחליף את הרצועה רק אחרי 10 שנים, שזה חריג לרצועת גומי.

• תוכן חדש...