Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

יש ברשותי מאזדה 2 שנת 2010

אתמול שמתי לב שהמושבים האחוריים יוצאים מהמקום ברגע שאני מרים אותם.

ואין שום דבר שמחזיק אותם..

זה אמור להיות ככה או שיש שם משהו שצריך לעשות?

פורסם (נערך)

בדרך כלל זה אמור להיות מוחזק על ידי קליפס או נעילה כזו או אחרת. תסתכל מתחת למושב, יכול להיות שהוא שבור.

 

אצלי בגולף, לדוגמה, אין משהו שבאמת מחזיק את המושב מלבד הפלסטיקים של הכיסוי של ה-ISOFIX. ברגע שמוציאים אותם, אז אפשר פשוט להרים את המושב. הוא "מוחזק" על ידי סקוץ'. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

ברוב הרכבים זה נשלף בהרמה אבל בכוח לא בקלות. יש קליפסים מברזל ארוכים שנכנסים בתוך חור שנועל אותם. תראה שזה בפנים ואז תלחץ חזק תשמע קליק הוא נעול.

 

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
  • רעיון טוב! 1
×
×
  • תוכן חדש...