Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

ראיתי למכירה מאזדה 3 ספיריט מנוע 2.0 עם וו גרירה, וישר עלה בי חשש שהאוטו גרר כל מיני דברים כבדים מה שגרם למנוע להתאמץ הרבה, ואולי להתחמם, אני לא בטוח, לכן רציתי להתייעץ איתכם - במידה והאוטו בעל נתונים טובים (אפשר לומר אפילו טובים מאוד) עם בדיקה תקינה, האם זה בסדר לקנות אוטו עם וו גרירה או שהחשש שלי יכול להיות מוצדק ועדיף להתרחק? 

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם
לפני 5 דקות, dj_dani כתב:

ואולי סתם היה לו שם מתקן לאופניים? 

ששוקל, ביחד עם האופניים, פחות מנוסע נוסף ברכב?

אולי... 

זה סיכון שכדאי לקחת לדעתך?

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

לחבר טוב יש בדיוק כזה רכב ויש לו אופנוע ים. גש עם בעל הרכב לבדיקת מחשב במוסך מורשה ושם תראה עם לרכב יש היסטוריה של התחממות. שאל אותו מה הוא גרר ושיראה לך. אם המוכר לא משתף פעולה, זה דגל אדום

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 4 דקות, Michazzz כתב:

לחבר טוב יש בדיוק כזה רכב ויש לו אופנוע ים. גש עם בעל הרכב לבדיקת מחשב במוסך מורשה ושם תראה עם לרכב יש היסטוריה של התחממות. שאל אותו מה הוא גרר ושיראה לך. אם המוכר לא משתף פעולה, זה דגל אדום

המוכר טוען שיש לו תיעוד היסטוריית טיפולים. 

אם הייתה התחממות, האם זה צריך להיות מתועד בספר?

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם
לפני 29 דקות, doesnotmatter כתב:

אם הייתה התחממות, האם זה צריך להיות מתועד בספר?

לא. יכול להיות שהרכב התחמם מסיבה כלשהי ואת התיקון הוא עשה במוסך מורשה משרד התחבורה, לא ייבואן. ואז יכול להיות שזה לא מתועד.

פורסם

למה שהרכב יתחמם כתוצאה מגרירה? רכב שמתחמם, זה רכב לא תקין, בין אם יש לו וו, או אין לו וו. 

נוסף על כך, יש תקנות לגבי גרירה והגבלות משקל לכמה מותר לרכב לגרור. 

בכל אופן, קבל דוגמא: 

יש לי וו גרירה ברכב, אני גורר עגלה (160 ק"ג) ואופנוע שטח (102 ק"ג) 

סה"כ אני גורר 262 ק"ג. 

קח נניח משפחה ממוצעת, שני הורים (האישה 65 קילו ממוצע, לא סופר את הנהג), שלושה ילדים מתבגרים (כ60 ק"ג כל אחד), הרכב סוחב 245 ק"ג. 

אני סוחב את העגלה בסופי שבוע, וגם לא תמיד. 

המשפחה נוסעת ברכב 7 ימים בשבוע. 

מי עובד קשה יותר הרכב עם הוו או בלי הוו? 

יורד לסוף דעתי? 

אל תפסול בגלל הוו. 

לפעמים הוא סחב אופניים, לפעמים עגלה עם אופנוע, לעיתים אחרות אופנוע ים (פחות נפוץ ברכבים פרטיים, לרוב נפוץ ל4x4) רכב פרטי לא גורר קרוואן או משקלים כבדים למדי לרוב. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...