Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 שעות, SlowRide כתב:

רגילים לגמרי לא, לפחות עד שיהיה חיסון מוכח.

אבל בהחלט אפשר להוריד מגבלות מסוימות לפי מיקום ואוכלוסיה.

יאפ.

השגרה כמו שאנחנו מכירים אותה לפני הקורונה לא קיימת. רוב האנשים ברחוב עם מסיכות. אינסוף משרדים עדיין ריקים כי אנשים עובדים מהבית. עדיין יש מאות אלפי מובטלים. אין תיירים (חרדים מוחרגים לא נחשבים). ורובינו לא מתכננים חופשה בחול כרגע. כולם מכירים ומבינים את זה. זה כמובן לא סותר את זה שהחופים, פארקים ,בתי המלון וצימרים מלאים. לצורך העניין, אני רציתי לנסוע למלון ספונטני בסופש לפני שבוע. לא היו כמעט אופציות. נסעתי כמה ימים אחרי והמלון היה מלא.

עכשיו, אני לא אומר ״בואו נתנהל כאילו אין קורונה בעולם״. אני אומר שמי שפה מספר על מספר החולים בישראל, קצב ההדבקה ומתוך זה גוזר פתרונות ברמה של ״היו צריכים לסגור מסעדות לעוד חודש. הם כבר היו מסתדרים ועכשיו לא היו לנו חולים״ טועה. תושבי בני ברק ובית שמש לא מגיעים למסעדות ופאבים בתל אביב בדיוק כמו שספריאל לא מגיע אליהם. ואני לא יודע מה יהיה בחורף. סביר שיהיה יותר חרא. אבל מי שמדבר בשלב הזה על סגר כללי - זו פשוט ענישה קולקטיבית ללא סיבה.

• רעיון טוב! 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תושבים חרדים הרי לא מגיעים לתל אביב בכלל.

כשהם לא מגיעים הם כמובן לא מגיעים שיכורים וגם לא דורסים ילדים.

כאנקדוטה אשתו של חבר צוות לשעבר (חרדי מבני ברק) ביקרה בת"א הרבה יותר ממני החילוני, חבר הצוות הרוסי וכו'.

אבל היי היא חרדית, היא לא מגיעה לת"א בכלל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

י ורובינו לא מתכננים חופשה בחול כרגע. כולם מכירים ומבינים את זה. זה כמובן לא סותר את זה שהחופים, פארקים ,בתי המלון וצימרים מלאים. לצורך העניין, אני רציתי לנסוע למלון ספונטני בסופש לפני שבוע. לא היו כמעט אופציות. נסעתי כמה ימים אחרי והמלון היה מלא.

.

אני גם בדעתך.

אז למה חופרים לנו על פתיתת השמיים ליוון? מה לחוץ לטוס עכשיו לאנשים?

שבו בארץ שלכם וסתמו.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני חושב שאנשים לא טסים לאו דווקא בגלל פחד אלא כי זה לא אפשרי. אם היה מתאפשר, כנראה שהיו טסים פחות מכל קיץ, אבל בכל זאת..

לצורך העניין, אני הייתי די מוכן להמר על טיסה לוינה או קופנהגן עכשיו.

אולי לונדון קצת פחות

פורסם

https://rotter.net/forum/scoops1/648706.shtml

41% מהבדיקות במזרח ירושלים חזרו חיוביות לקורונה.

אם ניקח בחשבון עיוות (נבדקים מי שמרגישים שיכול להיות שנדבקו, היו ליד חולה, סימפטומים וכו'), נניח שאפשר לקחת רנדומלית 5 אנשים ממזרח ירושלים ואחד מהם לפחות יהיה חולה.

למיטב ידיעתי זה שיא של אחוזים חיוביים, 8% יותר גבוה ממודיעין עילית.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

@m3x7r3m3
אתה מקמפל יותר מידי, אנשים מבלים בחוץ בתפוסה מלאה רק מחפשים מה לעשות, הסגר גמר אותם, הילדים גמרו אותם, החגים בלי משפחה גמרו אותם, ולא היה בית ספר
אין מה לעשות כבר עם הילדים אני רואה הורים בעבודה והפרצופים שלהם גמורים.
המלונות העלו מחירים בחדות, שזה גם מובן כי הם ספגו הפסדים גדולים - אנחנו נוסעים ללילה בים המלח בסוף החודש זה הדבר היחיד שיכלנו להרשות לעצמו עם המחירים כמו שהם נראים, או זה או אוהל בכנרת להחנק בחום, 

עכשיו גם בין הזמנים,  תורם של החרדים לנפוש, ובד״כ בתאריכים האלו עם ישראל בהמוניו בחו״ל.
כל הפארקים בכל עיר מלאים באנשים, חופים - מפוצצים.
אני יודע כי יש לי כלבה ואני מטייל בחוץ כל יום ופעם בשבוע בים.

אה ועוד משהו קטן קטן קטן קטן, עוד חודש וחצי מתחילים חגים. זה יהיה שמח.

(חולם שיפתחו את הגבול עם מצרים)

עריכה אחרונה על ידי maxcher
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 שעות, m3x7r3m3 כתב:

תושבים חרדים הרי לא מגיעים לתל אביב בכלל.

כשהם לא מגיעים הם כמובן לא מגיעים שיכורים וגם לא דורסים ילדים.

כאנקדוטה אשתו של חבר צוות לשעבר (חרדי מבני ברק) ביקרה בת"א הרבה יותר ממני החילוני, חבר הצוות הרוסי וכו'.

אבל היי היא חרדית, היא לא מגיעה לת"א בכלל.

אני חושב שרובם לא עושים סיבוב פאבים מועדונים ואחרי זה הולכים לאכול במסעדות, אז למה  לסגור את המקומות האלה? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 דקות, maxcher כתב:

אתה מקמפל יותר מידי

זאת העבודה שלו.

השאלה היא מה זאת הקומבינציית חומרה-תוכנה הזאת שלוקחת 40 דקות לקימפול?

יצא לי לעבוד עם איזה בורד יפני הזוי, שהוא באמת היה איטי בצורה נוראית, והיה לוקח עליו חצי שעה לקמפל, הוא כמובן גם היה עם השטיקים שלו אז לתקן דברים עליו היה לוקח יום-יומיים. איזה מיותר.

לפני 2 שעות, יבגניפ כתב:

אני חושב שאנשים לא טסים לאו דווקא בגלל פחד אלא כי זה לא אפשרי. אם היה מתאפשר, כנראה שהיו טסים פחות מכל קיץ, אבל בכל זאת..

בהחלט, שומעים את זה טוב פה.

אנשים היו טסים בכול מקרה, גם אם זה אומר להיות תקוע במסיכה עם עוד 200 איש בצינור מעופף. 

יותר מזה, אנשים היו טסים בכול מקרה, גם עם חברות הלואו קוסט, שמתקמצנות על חמצן בקבינה. העיקר לטוס.

====

מקס אני מצד אחד רוצה לכתוב משהו פה על התלונה על הילדים, אבל זה נושא נפיץ.

לגבי כול השאר... "X גמר אותם". זאת המציאות כרגע, מה לעשות. קצת קשה אז בוכים. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

יצא לי לעבוד עם איזה בורד יפני הזוי, שהוא באמת היה איטי בצורה נוראית, והיה לוקח עליו חצי שעה לקמפל, הוא כמובן גם היה עם השטיקים שלו אז לתקן דברים עליו היה לוקח יום-יומיים. איזה מיותר.

אתה מדבר על המיאטה שלך?

• אחראי פורום
פורסם

אולי די כבר עם הקימפול הזה?

לפני 20 דקות, David32 כתב:

מקס אני מצד אחד רוצה לכתוב משהו פה על התלונה על הילדים, אבל זה נושא נפיץ.

דבר חופשי

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 1 שעה, maxcher כתב:

@m3x7r3m3
אתה מקמפל יותר מידי, אנשים מבלים בחוץ בתפוסה מלאה רק מחפשים מה לעשות, הסגר גמר אותם, הילדים גמרו אותם, החגים בלי משפחה גמרו אותם, ולא היה בית ספר
אין מה לעשות כבר עם הילדים אני רואה הורים בעבודה והפרצופים שלהם גמורים.
המלונות העלו מחירים בחדות, שזה גם מובן כי הם ספגו הפסדים גדולים - אנחנו נוסעים ללילה בים המלח בסוף החודש זה הדבר היחיד שיכלנו להרשות לעצמו עם המחירים כמו שהם נראים, או זה או אוהל בכנרת להחנק בחום, 

עכשיו גם בין הזמנים,  תורם של החרדים לנפוש, ובד״כ בתאריכים האלו עם ישראל בהמוניו בחו״ל.
כל הפארקים בכל עיר מלאים באנשים, חופים - מפוצצים.
אני יודע כי יש לי כלבה ואני מטייל בחוץ כל יום ופעם בשבוע בים.

אה ועוד משהו קטן קטן קטן קטן, עוד חודש וחצי מתחילים חגים. זה יהיה שמח.

(חולם שיפתחו את הגבול עם מצרים)

לא תלוי בי וגם לא בחברה כמו שקצת פירטתי בשרשור DevOps.

שאר הטקסט פנה אליי? אם כן לא הבנתי למה...

לפני כשעה, SlowRide כתב:

אני חושב שרובם לא עושים סיבוב פאבים מועדונים ואחרי זה הולכים לאכול במסעדות, אז למה  לסגור את המקומות האלה? 

לפאבים ומועדונים הם בהחלט הולכים, גם למסעדות (אם כי רק לחלק קטן מהמסעדות בגלל כשרות).

אז מה תעשה? תאפשר לפתוח רק מסעדות לא כשרות?

לפני כשעה, David32 כתב:

זאת העבודה שלו.

השאלה היא מה זאת הקומבינציית חומרה-תוכנה הזאת שלוקחת 40 דקות לקימפול?

לא אישה משהו הזוי, קוד C/C++/C# מקומפל ל-Win32.

פשוט המון המון קוד קודבייס של איזה 15 שנה+.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני 1 שעה, SlowRide כתב:

בוודאי שהם לא מגיעים לסיבובי פאבים ומועדונים.

אבל נניח והיו מגיעים. מה הבעיה לסגור ערים אדומות, כמו שעושים בכל שאר המקומות בעולם?

כשעלה מספר החולים בקטלוניה לאחרונה, הטילו סגר על עיר עם מאות אלפי תושבים שם. באיטליה היה סגר בעיקר בצפון. באנגליה, עד כמה שקראתי, גם מדברים ברמה של ערים. וגם בצרפת, וסין, ויפן, ודרום קוריאה וניו זילנד.

ואלצנו?

השר המתבכיין, שהודה בפליטת פה, כנראה, ש-70% מהחולים מהמגזר שלו, והחבר שלו שכבר חלה בקורונה, צורחים שרודפים את החרדים. ובאים כל מיני ברבשים לאולפן החדשות ומאימיים עלינו שכולנו הולכים לקרוס (אני אפילו לא נכנס לזה שמנהלי בתי החולים ורופאים בכירים לפחות בחלקם משדרים משהו אחר לגמרי) ובמכבסת מילים ברמה של ברה"מ מסבירים שמצפה לנו סגר כללי בקרוב.

למה? 

פורסם

@David32 אתה במצב טוב. יכול לנהוג ברכב שלך בלי לחלוק צינור אלומיניום עם עוד 200 איש.

@יבגניפ בניו זילנד היו 4 חולים (משפחה אחת) וכבר סוגרים חצי מדינה. אוסרטליה בסגר דרגה 3 עם התקדמות לדרגה 4 בגלל 300-400 מאובחנים ביום. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, maxcher כתב:

@m3x7r3m3

אני כחולה פסוראיזיס רואה את ים המלח 50 ימים בשנה.

לאחרונה,בעין בוקק יש ממש מלא אוהלים של אנשים וקארוונים שעומדים שם. יש חיבור למים. יש חנות של סונול 5 דקות משם לקפה של הבוקר ויש את הקניון ליד עם מקדונאלדס \בתי קפה חלביים ועוד כמה מסעדות.

נראה לי סבבה להיות ככה.

סך הכל נעים שם, רק בין 12:00 ל15:00 צריך להימלט מהשמש. שאר הזמן סבבה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...