Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדד ג'יני  ?? 

אתה צודק שבמשק צומח העוגה גדולה יותר, אבל רוב הצמיחה מתמקדת בעשירון העליון.

העשירונים הנמוכים לא בהכרח נהנים מהצמיחה.  פעם ב-100 שנה הכל מתהפך והקלפים מתערבבים מחדש.

פורסם
לפני 15 דקות, korola כתב:

החיים עצרו?  יש אנשים שהחודשיים האלה היו השיא של חייהם.

אתה יודע איך זה, הכדור עגול, אחד מרוויח אחד מפסיד. 

יש איזה סיפור באיזה תרבות עתיקה, על גלגל מים עם הכדים,  אלו שמלמטה מתחת למים ואלו שעולים למעלה מלאים מים.

אז מה אם כל אלו שהיו למעלה עכשיו צועקים שהם מבינים שהם בדרך למטה. 

מה אם כל אלו שהמשבר הזה מסמן את תחילתו של עידן חדש עבורם ?

התכוונתי בעיקר סביב חיי הפנאי והבילויים. בוודאי, יש כאלו שעבורם המשבר הוא הזדמנות

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אני רוצה בדיקת נוגדנים. שלושה שבועות של שיעול ולילות ללא שינה בפברואר אני זוכר עד היום.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
לפני 5 דקות, ChemGuy85 כתב:

אני רוצה בדיקת נוגדנים. שלושה שבועות של שיעול ולילות ללא שינה בפברואר אני זוכר עד היום.

לי היה שבועיים של כאב גרון וקוצר נשימה קשים באמצע מרץ. לא זוכר קוצר נשימה כזה, אין לי שום ריקע של מחלות ריאה.

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם
לפני 57 דקות, garicho כתב:

זהו שחררו את הקופים מהכלובים. ישראלים זה עם של או גז עד הרצפה או ברקס מלחמה. אין אמצע. רובם בכלל ישבו חודשיים בבית מובטלים, אבל איך שפתחו ישר רצו לבזבז את הכסף שאין להם. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, korola כתב:

למי שאין כח ללחוץ על הלינק ולקרוא , זה מסכם הכל 

image.thumb.png.c4eb81f4a737298b00b54f0a4dfbb7f4.png

אתה מבין מי הם התלאביבים הבעיתיים?

היפסטרים הזויים מפלורנטין שיושבים על דשא בפארק אחד על השני ושותים בירה שהם קנו ב AM PM שלא מקפידים על ההנחיות

לא אני שמארח בבית שלי אנשים ומקפיד על זה שחלק ישבו במרפסת וחלק בסלון

הרבה מההזויים האלה הם אנשים שכל מה שמעניין אותם בחיים זה לעשן סמים במרפסות בפלורנטין או בגינות

לא אנשים חכמים במיוחד, רובם חושבים שבכלל הקורונה זאת המצאה של ביבי, ביחד עם ה 5G וכו'

אותם אין לי שום בעיה שיבודדו

הם לא קשורים בשום צורה לאנשים שגרים ברמת אביב, פארק צמרת, צהלה וכו'

לפני 12 דקות, ChemGuy85 כתב:

זהו שחררו את הקופים מהכלובים. ישראלים זה עם של או גז עד הרצפה או ברקס מלחמה. אין אמצע. רובם בכלל ישבו חודשיים בבית מובטלים, אבל איך שפתחו ישר רצו לבזבז את הכסף שאין להם. 

אלה בכתבה הספציפית הם באמת קופים

הלכו ראיינו הזיות מפלורנטין ששותים בירות על דשא בפארק או על ספסל וממילא שמו זין על ההנחיות עד היום

לא הלכו ל ARIA או לפסטל או למסה לראיין אנשי עסקים שיש להם מסכה באוטו ויש להם מה להפסיד מחר אם יצטרכו להיות בבידוד או יסגרו להם את העסק

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

למה המסיכה באוטו ולא על הפה והאף (עם הפסקה קצרה לצורך אכילה או שתיה)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 שעה, halperin96 כתב:

אז שלא יתלונן אחרי שבועיים שהוא מורדם מונשם בבית חולים.

או לפחות שלא יאשים את הצעירים האלה שמבלים בברים...

המחקרים לגבי הדבקה ממשטחים לא חד משמעיים,עדיף את הסיכון להדבק מפנינה דרך משלוח שלקח לו שעה להגיע מאשר מ50-70 אנשים שתתקל בהם בסופר.

בול

צריך גם אחריות אישית

אי אפשר כל הזמן להאשים את כל הציבור ולהעניש את כל הציבור

לפני 1 שעה, korola כתב:

נכון הוא מתנהג ככה כי זה מה שהוא יודע, אבל הסיכוי שלו להידבק הוא כפונקציה של כמה חולים ללא תסמינים מסתובבים בסופר איתו.

אם החיים שלו חשובים לו והוא בקבוצת סיכון - שישאר בבית ויזמין משלוח

אתה לא יכול לעשות מה שבא לך ואז להגיד "נדבקו 50 מבוגרים צריך לסגור את המדינה

כנראה ש 50 צעירים שידבקו יעברו את זה בקלות

50 מבוגרים כנראה לא כולם יעברו את זה

ולכן אם הם חושבים שהם בסיכון הם צריכים לשבת בבית ולהזמין משלוח בטלפון

מי שרוצה להיות גיבור שיקח אחריות לבד על החיים שלו בדיוק כמו מי ששותה ונוהג

לא ראיתי שסוגרים מדינה בגלל 10 הרוגים מתאונות דרכים בשישי בערב

שאמא ואבא שלהם יתנו את הדין על זה שהילד המפגר שלהם שתה נהג ומת

לפני 5 דקות, sperial כתב:

אין סיבה לשבת במסעדה עם מסכה

השולחנות אמורים להיות מרוחקים אחד מהשני וזה בסדר גמור שתשב בלי מסכה ליד חברים שלך שאתה ממילא יושב איתם בבית בלי מסכה..

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, sperial כתב:

שנייה אני אלך לשאול אותם.

יש לך מאגר בלתי נגמר של יציאות מעיקות...

עריכה אחרונה על ידי halperin96
  • מצחיק 1
  • מעניין 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 2 דקות, Transporter כתב:

בול

צריך גם אחריות אישית

אי אפשר כל הזמן להאשים את כל הציבור ולהעניש את כל הציבור

אם הציבור לא מגלה אחריות מה תעשה? בסופו של דבר זה מקרה של הביצה והתרנגולת. 

כמה שיורדים על הציבור החרדי אצלנו בסניף השני של המשרד בירושלים כמעט כולם עם מסכה כי כמעט לכולם יש משפחה בארה"ב/בריטניה/צרפת וכמעט כולם מכירים מישהו שמת מקורונה. 

כאן בארץ שמח כפיים חגיגה. 

אמרו חזרה הדרגתית לשגרה אז אמרו. בפועל כמעט כל המגבלות והנחיות נזרקו לפח כעבור מספר שבועות והעדר פרץ החוצה מהכלובים. 

פורסם

אבל בדרך מהרכב למסעדה, אלא אם אתה חונה ליד השולחן. וגם במסעדה עצמה, בעת שאינך אוכל. אל תשכח שבמסעדה עוברים עוד אנשים, כולל אנשי צוות ואורחים אחרים, ואתה לא יודע את מי אתה מדביק.

דרך אגב, במהדורת החדשות האופטימית בערוץ 12, מרבית אנשי צוות המסעדות היו ללא מסיכות וכנראה גם כפפות. היוצא מהכלל (לחיוב) היה החרדי שהכין סוגי טשולנט. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...