Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות על חברות שירותי דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשנה שעברה היתה לי חווית שירות גרועה ביותר עם חברת שירותי הדרך שגריר. נשבעתי שלעולם לא אשתמש בשירותיהם ושאחליף אותם כשאחדש את ביטוח הרכב שלי. כעת עלי לבחור בספק אחר -- חברת הביטוח מציעה לי את חברת "דרכים" כחלופה ל"שגריר" -- מעוניין בחוות דעת על איכות השירות של דרכים לעומת שגריר ועל המלצות לחברות שירותי דרך אחרות טובות ואמינות יותר, אם יש

עריכה אחרונה על ידי באדי
פורסם

מאחר שרוב חברות שירותי הדרך משתמשות בקבלני משנה אין חברה עם שירות טוב או שירות רע, זה עניין של מזל, תזמון, האיזור בו השירות נדרש, וכמות האנשים שזקוקים לשירות במקביל אליך - אני לא הייתי מוציא שקל משופשף על תשלום לחברת שירותי דרך מעבר למה שהביטוח מספק, ולעניות דעתי אין הבדל מהותי בין החברות השונות.

• רעיון טוב! 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתמול הזמנתי גרר מדרכים, התעקשו לשלוח רכב שירות קודם, לא התנגדתי. כל הסיפור כולל רכב שירות וגרר לקח 4 שעות בערך, אין תלונות.

פורסם

לי דווקא הייתה חוויה גרועה עם דרכים.

השירות לקוחות היה סבבה, הגרריסט שהגיע היה גס וחצוף באופן חריג. הסתבך עם הגרירה (לא הצליח להוריד את הרכב מהגרר במשך שעה וחצי), השתולל וצעק. 

זה לא כזה הזיז לי אבל אדם אחר היה עלול להגיב ולדרדר לאלימות או לחלופין להיפגע עד עמקי נשמתו.

Long story short, לדעתי כל החברות אותו דרעק, אין טעם לחפש חברה טובה. לכולם יהיו סיפורי זוועות על כל חברה. 

תוצר של מפגש קסום של לקוח בשעת מצוקה ועצבים מול נותני שירות שמעסיקים עובדים ברמה נמוכה ובתנאי עבודה נחותים.

פורסם

מסכים עם הנאמר, זה ממש תלוי על מי נפלת ובאיזה יום.

לי היה ניסיון די חיובי עם שגריר. 

קח את דרכים ופשוט כמו כל ביטוח - תתפלל שלא תזדקק לשירותיהם.

יש תמיד את האופציה של לא לעשות ביטוח שירותי דרך וגרירה ופשוט להזמין גרר בתשלום שיש בעיה. אם אתה לא נתקע כל שנה, אז בד"כ זאת האופציה הזולה והטובה יותר.

פורסם

מהיכרות קרובה עם נהג גרר ותיק - אין שום קשר בין המוקד לנהגים ואין שום קשר, אפס, כלום, נאדה בין איכות השירות לבין ההתקשרות הקבלנית עם רשימה של גוררים. איכות השירות נגזרת אך ורק מהנהג המקרי לגמרי שנקלע לאותה משבצת של מקום וזמן.

בקיצור, מה ש-zvit כתב, אני פשוט מאשר ממקור ראשון :-)

איסוף חוות דעת פה הוא מיותר לחלוטין בגלל המבנה של העסק - הקריאה היא על בסיס מקום פנוי, ואם כל נהגי הגרר ברשימה העיקרית עסוקים, אתה תגיע גם לחברה המתחרה אם צריך (תלוי באזור בארץ).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 25.4.2020 בשעה 19:03, hans כתב:

מהיכרות קרובה עם נהג גרר ותיק - אין שום קשר בין המוקד לנהגים ואין שום קשר, אפס, כלום, נאדה בין איכות השירות לבין ההתקשרות הקבלנית עם רשימה של גוררים. איכות השירות נגזרת אך ורק מהנהג המקרי לגמרי שנקלע לאותה משבצת של מקום וזמן.

בקיצור, מה ש-zvit כתב, אני פשוט מאשר ממקור ראשון :-)

איסוף חוות דעת פה הוא מיותר לחלוטין בגלל המבנה של העסק - הקריאה היא על בסיס מקום פנוי, ואם כל נהגי הגרר ברשימה העיקרית עסוקים, אתה תגיע גם לחברה המתחרה אם צריך (תלוי באזור בארץ).

בהבדל אחד, שיש שירותים שמי שנותן אותם הוא המשרד הראשי. למשל רכב תחליפי. בפוליסה לי מי שהיתה אמורה לספק אותו זו חברת שירותי דרך מסוימת (שלא הוזכרה כאן), והיא עשתה שמיניות באוויר כדי להתחמק מזה -- הפרת הבטחות, התחמקות, דיבור גס, לא חוזרים אלי... בסוף הצלחתי כי אני בסוף מצליח, אבל למדתי של מי לא להיות לקוח בעתיד.

• תוכן חדש...