Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מתעקש על אוט' אני הייתי מחפש דייהטסו סיריון משנתונים 07-08

עידן

מה דעתך על הטענה של חוסר בחלפים לסיריון? יש קשר למציאות?

פורסם

הרכב מאוד אמין כשלעצמו.

בשל העבודה שהוא וותיק ולא משווק פה כבר כמה שנים טובות אז יכול להיווצר קושי בחלק ספציפי.

אבל: יש אינטרנט, יש פירוקיות, יש פתרונות אחרים.

אןתי זה לא היה מרתיע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מטפל כבר כמה שנים בסיריון 2008, אין שום חוסר חלפים. למרות שהשיווק הופסק ב 2011, מכרו כל כך הרבה סיריונים שזה עדיין רכב מאוד מאוד נפוץ.

פורסם

תודה לשניכם ומחילה מפות״ש על ההתנחלות :)

מתלבט אם שווה למתוח את התקציב בכמה אלפים ולעבור לסוויפט 07. כרגע סיריון 07/08 בכיף נכנסות.

פורסם

אלו מכוניות דומות, התשובה היא תמיד אותה תשובה - מה שתמצא במצב טוב יותר עם הק"מ הנמוך ביותר, לפני שהחליפו את האלטרנטור למשופץ, את הציריות לתחליפיות, את התושבות לסינות וכו'.

חפש רכב עם תיעד טיפולים מסודר וכמה שיותר חלקים מקוריים מהמפעל שלא הוחלפו, לא כולל חלקים מתכלים כמובן שמחליפים בטיפולים.

פורסם
אם אתה מתעקש על אוט' אני הייתי מחפש דייהטסו סיריון משנתונים 07-08

עידן

אישית פחות מתחבר לצורה של הרכב והנדסת החומרים בפנים אבל אשקול

מצטרף לך לנושא שנית -

כמה רחוק לברוח מהקליאו דור 3 האוטומטית? (רוצה שגם לבת זוג תהיה הזדמנות לנהוג).

2010/11

צרפתיות לא באות בחשבון בכלל, תודה על העצה

אם מחליטים לקנות פוקוס, להתמקד בדגם שאחרי מתיחת פנים של אמצע 2008.

אין שינויים מכאניים אבל נוספה בקרת יציבות בכל הגירסאות, הוא נראה יותר מודרני, מחשב דרך יותר מפורט, לוח שעונים יותר עדכני עם תאורה אדומה במקום ירוקה ועוד שינוים ושיפורים קטנים.

אחרי שבדקתי את אורך הסדאן וההצ'בק יש הבדל של 10 ס"מ אז אין לי ברירה ולעבור לרכבים בסגנון גטס \סיריון\I10

פוקוס 2007-2008 אוטו מעולה אבל קצת אוכל דלק

אופל קורסה 1.4 2008-2009 גם אפשר למצוא במחירים האלה,יש כזאת לאבא שלי ו0 תקלות

לא חשבתי, אבדוק את האופציה , תודה :)

אורך החניה 4 מטר נטו? אם כך קשה מאוד לחנות בחניה כזאת גם עם מכונית מיני (אורך 3.5-3.6 מטר) וקשה מאוד מאד עם יונדאי גטס (אורך 3.8 מטר).

אתה בטוח לגבי ה 4 מטר?

פוקוס הצ'בק זה בערך 4.35 מטר, פוקוס סדאן בערך 4.5 מטר.

הרכב הראשי שלי 3.6 ונכנס בול בגלל שיש בלוני גז שתופסים נפח לא קטן

Suzuki Jimny

פורסם

כמו שרשמתי, בחניה באורך 4 מטר לא תוכל לחנות קורסה, יהיה לך מאוד מאוד קשה לחנות גטס ומה שנשאר לך זה רק מכוניות מיני.

• תוכן חדש...