Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש רכב בתקציב עד 10K - עם אפשרות להתגמש למעלה מעט, תיבה אוטומטית בסגנון הגולף\סיד\פוקוס\i20,

רכב האצ'בק 5 דלתות בלבד (מצוקת חניה ואין צורך ברכב עם תא מטען ענק),

פחות מכוון לרכבים בסגנון הגטס עם המנוע הפיצי , צרפתיות ואיטלקיות לא באות בחשבון.

תודה וחג שמח :)

Suzuki Jimny

פורסם

זה מה שכתבתי לך בשירשור שפתחת לפני כמה ימים עם תקציב 15 אלף.

פוקוס הצ'בר דור 2 אפשר לקנות גם ב 10. רק מודל יותר ישן.

הייתה לנו בעבר פוקוס הצ'בק 1.6 מודל 2007 ועכשיו יש פוקוס הצ'בק 2.0, גם 2007.

בפחות מהתקציב תוכל לקנות את המודלים המאוחרים של פוקוס דור 2, שנים 2010-2011. שים לב שב 2011 יש גם דור 3 עם הגיר הרובוטי שנחשב לא מוצלח.

בדור 2 גיר אוטומטי פשוט 4 הילוכים, ביצועים של גירסת 1.6 מאכזבים, של 2.0 טובים.

מכונית נוחה, נעימה לנהיגה, איבזור טוב כבר בגרסת הבסיס, מרווח סביר אבל תא המטען בדגם הצ'בק לא גדול.

מחלות - בוקסת כבל הילוכים, נזילות מאטם מכסה שסתומים, אלטרנטורים, רעידה עקב בלאי הציריות, תושבת מנוע ימינית, בדגמים שאחרי מתיחת פנים של אמצע 2008 קילוף הציפוי הכסוף בפנל של הרדיו.

ב 1.6 חפש את הדגם Trend X, שיש לו בקרת אקלים ובקרת שיוט.

ב 2.0 כולם Giha שזו רמת האיבזור הגבוהה.

צריכת הדלק של שני הדגמים גבוהה מאוד יחסית.

פורסם (נערך)

שים לב שפוקוס 2.0 זה רכב עם צריכת דלק 1 ל6 בעיר וסביבת העיר. המחוג שלי הראה תמיד על 17km/100l והכל שם היה נוצץ וחדש, פלאגים מצערת סעפת וכו'. אולי בגלל שירושלים היא כולה גבעות ירידות ועליות...

תקנה פוקוס דור 1, 2005, ב5000 שקל ותשחזר אותה לחלוטין בעוד 4 אלף ותהיה מבסוט להרבה שנים.

פוקוס 1 נהגה יותר טוב בכל פרמטר מה2, ועד היום מעט מאד מכוניות מתנהגות כמו פוקוס 1.

אפשרות שניה היא לקנות RUNX 2006 מאיזה אחד שחושב שהשמש זורחת לו מהעכוז ב20 אלף שקל וגם אותה צריך לשפץ למרות שאותו יהיר יגיד לך שזה "טויוטה" אבל מה לעשות שהוא נוסע על סטבילייזרים קרועים, שמן בפלאגים ונורה של ממיר קטליטי ?

יש לי מנהג שאני מתקשר לבעלי RUNX COROLA שרושמים שהאוטו שלהם חדש והם רוצים רק 5 מעל המחירון (20 אלף שקל) ואני הולך להראות להם איזה 100 ליקויים ברכב והם כולם מופתעים כי "האוטו נוסע ומניע"

עריכה אחרונה על ידי Silencer23
פורסם

מצטער, לא יכול להתאפק:

דווקא כן, סיטרואן C4, אחת מאוד מאוד שמורה עם פלוס מינוס 150,000 תהייה עבורה קנייה הרבה יותר טובה. פוקוס 5 דלתות קשה למצוא, יש הרבה פחות, והסיטרואן, אם טופלה היטב, היא מכונית מ-צויינת. (אני נוסע באחת כזו כבר שנתיים, ושוקל להחליפה באחת קצת יותר רעננה) - מכונית אמינה, נוחה מאוד, מאובזרת מכאן ועד להודעה חדשה, והכל מזדקן יפה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
שים לב שפוקוס 2.0 זה רכב עם צריכת דלק 1 ל6 בעיר וסביבת העיר. המחוג שלי הראה תמיד על 17km/100l והכל שם היה נוצץ וחדש, פלאגים מצערת סעפת וכו'. אולי בגלל שירושלים היא כולה גבעות ירידות ועליות...

תקנה פוקוס דור 1, 2005, ב5000 שקל ותשחזר אותה לחלוטין בעוד 4 אלף ותהיה מבסוט להרבה שנים.

פוקוס 1 נהגה יותר טוב בכל פרמטר מה2, ועד היום מעט מאד מכוניות מתנהגות כמו פוקוס 1.

אפשרות שניה היא לקנות RUNX 2006 מאיזה אחד שחושב שהשמש זורחת לו מהעכוז ב20 אלף שקל וגם אותה צריך לשפץ למרות שאותו יהיר יגיד לך שזה "טויוטה" אבל מה לעשות שהוא נוסע על סטבילייזרים קרועים, שמן בפלאגים ונורה של ממיר קטליטי ?

יש לי מנהג שאני מתקשר לבעלי RUNX COROLA שרושמים שהאוטו שלהם חדש והם רוצים רק 5 מעל המחירון (20 אלף שקל) ואני הולך להראות להם איזה 100 ליקויים ברכב והם כולם מופתעים כי "האוטו נוסע ומניע"

אין לי זמן להשבית את הרכב ליישור קו, ועל קורולות בשנתון מגוחך ומחיר עוד יותר אני מזמן ויתרתי

זה מה שכתבתי לך בשירשור שפתחת לפני כמה ימים עם תקציב 15 אלף.

פוקוס הצ'בר דור 2 אפשר לקנות גם ב 10. רק מודל יותר ישן.

חיפשתי לא מעט, וכמו שרשמת בפוסט הקודם, כולם שחוטות, צורכות לא מעט דלק, וההיצע בתקציב הוא לא גדול.

אני חושב לעבור לקטנות יותר כמו פונטו איבו/גטס/גא'ז/טידה/ריו/איביזה

מצטער, לא יכול להתאפק:

דווקא כן, סיטרואן C4, אחת מאוד מאוד שמורה עם פלוס מינוס 150,000 תהייה עבורה קנייה הרבה יותר טובה. פוקוס 5 דלתות קשה למצוא, יש הרבה פחות, והסיטרואן, אם טופלה היטב, היא מכונית מ-צויינת. (אני נוסע באחת כזו כבר שנתיים, ושוקל להחליפה באחת קצת יותר רעננה) - מכונית אמינה, נוחה מאוד, מאובזרת מכאן ועד להודעה חדשה, והכל מזדקן יפה.

יש לי נסיון לא קטן עם צרפתיות , תודה על הטיפ...אבל אני מוותר

Suzuki Jimny

פורסם (נערך)

ג'אז זאת אפשרות נחמדה אבל אחת הגונה תעלה 15 אלף. יש בפחות אבל מכוסחות - אולי אפשר למצוא 2007 עם צבע דהוי ומצב מכני טוב ולקנות.

הגיר הרציף שלה הגון יחסית לרציפים מהשנים האלה אבל מתישהו תצטרך לשפץ אותו כי הוא ירעד לך. אם תמצא ג'אז ידנית - הרווחת. לא מכרו הרבה ג'אז ידניות אבל יש אם תתמסר לחיפוש.

אם תמצא רק אוטומט- שים לב שהיא צריכה נוזל CVT חדש כמעט כל שנה, לא משנה מה אומרים לך במוסך בארץ. תקרא בפורומים בחו"ל על התיבה הזאת - היא טובה אך דורשת הרבה אהבה.

תשכח מVAG מחוץ לאחריות יבואן, חלקי חילוף ושירות במחירים מופקעים והנדסת אנוש של כבש. כל מי שמבין הנדסת רכב בסיסית מתפלא על הניסויים שהם עושים בלקוחות פרטיים עם טכנולוגיה חסרת ביסוס וחסרת נסיון.

כל מה שאתה חושב שהוא HIGH TECH ברכבים האלה זה צחוק אחד גדול של יצרן מטופש עם פילוסופיית יצור של "בואו נעשה ניסויים על חשבון הלקוח, מכפת לנו"

לא מכיר אחד עם VAG ישנה בלי נורות על הלוח שעונים שיקר מדי לסדר. בטוח שיש, פשוט אין הרבה כאלה :-o

תמצא ג'אז ותהנה ממנה

עריכה אחרונה על ידי Silencer23
פורסם

תרשה לי להציע לך אופטרה 5 דלתות. לרכב אין תדמית טובה אבל ממש לא בצדק לדעתי. תמצא אחת שתוחזקה ועם נתונים טובים גם ב 10000 למודל 2010.

האחזקה זולה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בתקציב של 10K, צריכת דלק נמוכה היא פינוק. יותר חשוב שהרכב שאתה קונה יהיה מטופל כראוי, שכל המכלולים בו יעבדו (מזגן, חלונות חשמל וכו') ושיהיה טסט ארוך.

עדיף לך לרכוש פוקוס שמורה עם ק"מ נמוך ושנתון חדש יותר מאשר איזו ג'אז או יאריס 2001 מתפרקות.

פורסם
בתקציב של 10K, צריכת דלק נמוכה היא פינוק. יותר חשוב שהרכב שאתה קונה יהיה מטופל כראוי, שכל המכלולים בו יעבדו (מזגן, חלונות חשמל וכו') ושיהיה טסט ארוך.

עדיף לך לרכוש פוקוס שמורה עם ק"מ נמוך ושנתון חדש יותר מאשר איזו ג'אז או יאריס 2001 מתפרקות.

יש לא מעט פוקוס שחוטות מליסינג, אבל יש גם כמה שנראות טוב, המחיר בהתאם וכנראה שבצדק.

ג'אז זאת אפשרות נחמדה אבל אחת הגונה תעלה 15 אלף. יש בפחות אבל מכוסחות - אולי אפשר למצוא 2007 עם צבע דהוי ומצב מכני טוב ולקנות.

הגיר הרציף שלה הגון יחסית לרציפים מהשנים האלה אבל מתישהו תצטרך לשפץ אותו כי הוא ירעד לך. אם תמצא ג'אז ידנית - הרווחת. לא מכרו הרבה ג'אז ידניות אבל יש אם תתמסר לחיפוש.

אם תמצא רק אוטומט- שים לב שהיא צריכה נוזל CVT חדש כמעט כל שנה, לא משנה מה אומרים לך במוסך בארץ. תקרא בפורומים בחו"ל על התיבה הזאת - היא טובה אך דורשת הרבה אהבה.

תשכח מVAG מחוץ לאחריות יבואן, חלקי חילוף ושירות במחירים מופקעים והנדסת אנוש של כבש. כל מי שמבין הנדסת רכב בסיסית מתפלא על הניסויים שהם עושים בלקוחות פרטיים עם טכנולוגיה חסרת ביסוס וחסרת נסיון.

כל מה שאתה חושב שהוא HIGH TECH ברכבים האלה זה צחוק אחד גדול של יצרן מטופש עם פילוסופיית יצור של "בואו נעשה ניסויים על חשבון הלקוח, מכפת לנו"

לא מכיר אחד עם VAG ישנה בלי נורות על הלוח שעונים שיקר מדי לסדר. בטוח שיש, פשוט אין הרבה כאלה :eek:

תמצא ג'אז ותהנה ממנה

עניין הג'אז - אבדוק

לגבי הגירים של הפולו ...עשיתי שיעורי בית, ואני מוותר על התענוג.

מה שמאוד חשוב לי ולא ציינתי זה עניין האורך של הרכב, הרכב אמור להיכנס בחניה דיי צרה לכן לפי הבדיקה שעשיתי הפוקוס האצ'בק והסדאן הם כמעט אותו אורך לכן זה מחזיר אותי לקטגורית המיני

קרץ לי פורד פיסאטה ויונדאי גטס , המרחב של החניה מוגבל באורך של 4 מטר ושני הרכבים הם נשמעים אופציה מעולה ונכנסים בתקציב!

Suzuki Jimny

פורסם

אורך החניה 4 מטר נטו? אם כך קשה מאוד לחנות בחניה כזאת גם עם מכונית מיני (אורך 3.5-3.6 מטר) וקשה מאוד מאד עם יונדאי גטס (אורך 3.8 מטר).

אתה בטוח לגבי ה 4 מטר?

פוקוס הצ'בק זה בערך 4.35 מטר, פוקוס סדאן בערך 4.5 מטר.

פורסם (נערך)

מצטרף להתלבטות שלך, ומוסיף את אופצויות ראויות שאני רואה לאחרונה בלוחות -

סיריון 07/08, סוויפט 07 מתחילות באיזור ה-15 אם זה בא בחשבון

עריכה אחרונה על ידי Tal7
פורסם (נערך)
אהלן,

מחפש רכב בתקציב עד 10K - עם אפשרות להתגמש למעלה מעט, תיבה אוטומטית בסגנון הגולף\סיד\פוקוס\i20,

רכב האצ'בק 5 דלתות בלבד (מצוקת חניה ואין צורך ברכב עם תא מטען ענק),

פחות מכוון לרכבים בסגנון הגטס עם המנוע הפיצי , צרפתיות ואיטלקיות לא באות בחשבון.

תודה וחג שמח :)

פוקוס 2007-2008 אוטו מעולה אבל קצת אוכל דלק

אופל קורסה 1.4 2008-2009 גם אפשר למצוא במחירים האלה,יש כזאת לאבא שלי ו0 תקלות

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אם מחליטים לקנות פוקוס, להתמקד בדגם שאחרי מתיחת פנים של אמצע 2008.

אין שינויים מכאניים אבל נוספה בקרת יציבות בכל הגירסאות, הוא נראה יותר מודרני, מחשב דרך יותר מפורט, לוח שעונים יותר עדכני עם תאורה אדומה במקום ירוקה ועוד שינוים ושיפורים קטנים.

פורסם

מצטרף לך לנושא שנית -

כמה רחוק לברוח מהקליאו דור 3 האוטומטית? (רוצה שגם לבת זוג תהיה הזדמנות לנהוג).

2010/11

פורסם

אם אתה מתעקש על אוט' אני הייתי מחפש דייהטסו סיריון משנתונים 07-08

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...