Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אימצנו לאחרונה גורה בת חצי שנה, יחסית נוחה אבל עושה לנו לפעמים בעיות - נושכת, משתוללת ואוכלת כל דבר שנמצא בסביבה.

אנחנו מנסים להקנות לה הרגלים ומשמעת בהצלחה חלקית ומחפשים כלים שיעזרו לנו לעשות זאת.

מניסיונכם, אשמח לשמוע על טיפים/בלוגים/סרטונים שיעזרו לנו לפני שנבחר ללכת לאילוף.

לגבי אילוף - פנינו למאלף מוכר (אנחנו מת״א) שביקש 300 ש״ח לפגישה. נשמע לי המון, זה נחשב מחיר סביר?

פורסם

300 שקל זה הרבה כסף, אבל לא צריך המון שיעורים בד"כ (תלוי לאן רוצים להגיע). בשיעור אילוף טוב, מי שלומד הוא הבעלים. הכלב לומד גם, אבל מתרגול.

לעניות דעתי, ואם התקציב מאפשר, לא הייתי חוסך ולוקח מספר שיעורים. הקניית הרגלים טובים עכשיו, הבנה והעמקה של התקשורת עם הכלב יחזירו את ההשקעה אלפי מונים.

אנסה להרחיב, יותר מהפקודות "שב"/"ארצה"/"הישאר"/"רגלי" שהן חשובות ליום-יום ללא ספק, חשוב להבין ולפתח את "מה שהכלב מנסה להעביר", למשל:

מתי גרגור הוא חלק ממשחק ומתי הוא סימן אזהרה לפני נשיכה. מהו מנח גוף (אוזניים, זנב, רגליים וכו) של כלב דרוך ולחוץ ומהו מנח נייטרלי.

מניסיוני, החלק שהכי עזר לנו הוא "איך לחשוף כלב" לדברים חדשים בצורה נכונה. זה חסך לנו הרבה מאוד כאב ראש ותסכול.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

כנס לפייסבוק חפש קבוצות שקשורות לכלבים, כנס לעומתות לאימוץ - הן עובדות עם מאלפים טובים.

כנס לcrazy dog people שם תוכל למצוא המון עצות ולשאול.

פורסם

ככלל אין קשר בין נשיכות והשתוללויות (מה זה אומר בדיוק?) ובין לאכול דברים שבסביבה.

הראשון קשור להתנהגות עם הכלב, השני בד"כ קשור לשיעמום

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בלי להתייחס ספציפית למחיר, אם אתה רוצה חיים הרמוניים על הכלבה לשנים הבאות, תשקיע עכשיו.

תמצא מאלף, יקר יותר או פחות זה עניין שלך, העיקר שיהיה טוב (המלצות מחברים) ותרגיש שאתה מבין את מה שהוא מעיר לך, כי כמו נהיגה, חינוך כלבים קשה ללמוד בהתכתבות.

הבדלים מינוריים בתגובה שלך (שפת גוף, טון דיבור, תזמון של חצי שניה) יכולים להיות ההבדל בין כלבה שקל וכיף לחיות איתה לבין להפוך לאחד מאותם ״הצועקים לכלבים״ שלא מבינים למה הכלב לא מקשיב להם.

• תוכן חדש...