Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפייסבוק כול הזמן מפרסמים.

תתקשר לסוכנות.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פרסומת, אם תרשום בגוגל קליאו הלינק הראשון יוביל אותך לפירסומת שרשום בה שהקכב נמכר במחירים מיוחדים.

אבל הכי טוב זה להתקשר ישירות לסוכנות.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה דעתכם על רנו קליאו

עולה 86k

מנוע 0.9 טורבו

איך היא בהשוואה לאחרות?

לאבא שלי היתה אחת עם מזגן לא מתפקד. באחריות ובמוסך אמרו שזה מה שיש.

לדעתי ברכב שלו המזגן היה תקול, על אף דברי המוסך, אבל אני מבין שגם אם הכל תקין זה מזגן חלש מאוד. לתשומת לבך

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

לא הייתי קונה קליאו.

יש כבר דור חדש, יותר בטיחותית, יותר מאובזרת והיצע מנועים אחר.

אם הרכישה לא דחופה, הייתי מחכה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקליאו נמכרה לא מזמן במחיר של 65K. אם יש עדיין מלאי כדאי לנסות לדרוש את המחיר הזה

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם (נערך)

פולו ואיביזה אין להם ידני וגם לא יהיה בקרוב (אז אל תפרסמו אולי?)

סוויפט בהזמנה

באלנו יש, אבל לא נפלנו ממנה

מה דעתכם על הונדה ג'אז?

(מחיר ידני באתר 94K)

עריכה אחרונה על ידי משמש
פורסם

יקרה כמו הפולו, ביצועים סבירים ורמת אבזור טובה ביחס לדגם ידני, מרווחת מבפנים. בטיחות טובה ועדיפה על זו של צמד הסוזוקי.

פורסם

תעיף מבט ביונדאי הזו:

https://www.motodeal.co.il/deals/i20_%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99

לעניות דעתי דיל לא רע בכלל.

מצד שני הייתי בהחלט מחפש רכב יד 2 בן שנה פלוס מינוס , ידני כמו שאתה רוצה, ניתן יהיה לדעתי למצוא רכבים במצב מעולה במחיר אטרקטיבי..

https://www.yad2.co.il/vehicles/private-cars?manufacturer=29&model=1625&year=2017-2019&gearBox=0

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...