Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז אחרי כמה שנים טובות עם היונדאי גטס GLS 1.6 2005 הגיע הזמן להתחדש.

אני מחפש רכב באותו סגנון - אוטומט, שלא יהייה חלש (לא מנוע מיני 75 כ"ס, אפשר טורבו), שלא יהייה גדול יותר מהיונדאי, כמה שיותר חסכוני (בניגוד ליונדאי) ואמין.

נוסע סביב ה6K בשנה בלבד, הרבה מהנסיעות הן בפקקים.

התקציב הוא עד 50K, ניתן לחריגה אם כדאי.

חשבתי על איביזה 2015, אשמח לדעות.

פורסם

האיביזה חיסכונית יותר ושמשמעותית חזקה יותר.

הגיר יכול להיות נקודת החולשה מבחינת אמינות.

הייתי בדוק גם את פיגו 208 ברמת איבזור אקטיב, נוחה יותר וגם זריזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קילומטארז היסטרי (110K), רכב ליסינג. בשוק הפרטי אתה יכול (אחרי שתצא נשמתך מההתמקחויות) לקנות רכב פרטי עם ק"מ שפוי ב 50,000 ש"ח.

פורסם

הקליאו זריזה,מאובזרת ולדעתי ניראית מעולה.

פנים הרכב בעלת איכות חומרים ממוצעת, מושבים נוחים אם כי לדעתי חסרת תמיכת צד טובה יותר.

מאחור המרווח בינוני והמושב מבחינת נוחות גם.

היו פה תלונות לגבי מוח גיר באזור 60 אלף, אישית בעיר אני פחות אוהב את פעולת הגיר מאשר DSG, הוא פחות חלק, מחוץ לעיר מרגיש מעולה.

הרכב קשיח בעיר אך בכביש מפותל מרגיש יציב מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה לגבי רנו קליאו 2016?

אני עוד מעט סוגר שנתיים עם קליאו 2016 - הרכב שלי עשה 49,000 קילומטר.

היו לי מגוון רחב של רכבי סופר-מיני(קיה ריו, איביזה ו208 GTI) אז יש לי נקודת יחוס טובה.

יתרונות - אחד הרכבים הכי זריזים בקטגוריה, התנהגות מעולה, מושבים רכים ונוחים גם לנסיעות ארוכות(יצא לי לעשות נסיעות לא קצרות עם הקליאו) ולוח מחוגים ממש מגניב.

חסרונות - מרווח לא להיט מאחורה,ההתנהגות הטובה שלה באה על חשבון מתלים ממש נוקשים, רעשי רוח יחסית גבוהים אפילו בקטגוריה, התנהגות הגיר בתוך העיר(לא מסכים עם יוליאן, הייתה לי איביזה עם DSG וההתנהגות של הגיר שלה בעיר מציקה כמו של הקליאו לדעתי, גם ההתנהגות הכללית של הגיר לא מרגישה לי פחות טובה), מחשב הרכב בלוח המחוגים המגניב ממש לא אינטואטיבי, המערכת יכולה להיות טובה יותר, המזגן חלש.

אגב, לגבי בקרת השיוט/שליטה על המערכת? הפוך מה208(ז"א ידית מאחורי ההגה לתפעול המערכת והבקרת שיוט זה כפתורים על ההגה).

יש לי שרשור מפורט לגבי שלי.

אני אישית? נהנה מהרכב מאוד! ואם הייתי צריך לבחור הייתי רוכש כזה לעצמי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...