Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי קולגה שלסיטרואן C3 שלו יש בעיית דליפת גז מהמזגן.

הוא בדק בכמה מקומות, אמרו לו שיש לעבוד על זה משהו כמו שלושה ימים (יום וחצי פירוק ועוד יום וחצי הרכבה) כי צריך לפרק את הדשבורד ולהחליף את היחידה המרכזית ועלות כל הסיפור סביב 7K (לובינסקי ודומיו), במקומות פחות סימפטיים הציעו לו 3500.

הציעו לו גם להכניס חומר שמתפשט וסותם את החור, השאלה עד כמה זה יתפוס ולכמה זמן בדיוק? האם זה אמין? האם יש לזה תופעות לוואי לטווח הארוך?

מובן שהוא לא מעוניין לשלם סכומים כאלה וזה די הפתיע אותו כי הרכב במצב די טוב.

מישהו מנוסה במצב ויכול לתת עצה איך ניתן לפתור את הבעיה בדרך מקורית (חלק מפירוק\סתימה של הדליפה) כדי להוזיל את העלות ?

אשמח להמלצות על מוסכים נוספים מאזור המרכז שמתמצאים בתקלה ויכולים לעזור מבלי להגיע לחלקים בעייתיים של המדינה.

עריכה אחרונה על ידי gozal
הוספת פרטים ושאלה

Polo 2012

פורסם

אתה צריך מזגניסט. למשל יש את עמוס מזגנים ליד קניון רמת גן .

עמוס נושם 50٪ גז פריאון והיתר חנקן. הוא מבין עניין . פירוק דש בורד כדי להגיע למאייד זה תמיד יקר.

פורסם

יש מוסכים שלא אוהבים את זה אבל לי חומר כזה עזר להרבה מאוד זמן וחסך הרבה מאוד זמן וכסף - אך אל תסתמך על המילה שלי כי זה יכול להשתנות מדליפה לדליפה ואולי מחומר לחומר.

ט.ל.ח

• ספונסר פורום
פורסם

ראשית צריך לוודא שהדליפה היא אכן מהיחידה הפנימית, לאחר מכן לבדוק מה גודל הדליפה, אם מדובר בדליפה קטנה מאוד, ניתן לנסות חומר איטום, שעלול להקטין את הדליפה, אך בוודאי לא להפסיק את הדליפה.

במידה והחבר שלך מעוניין בבדיקה ללא תשלום וקבלת הצעת מחיר אטרקטיבית, שיצור איתי קשר.

אורן

• תוכן חדש...