Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שינעתי היום את הרכב (C3 2018) לטסט. נציג השירות אמר כי יצא ריקול חדש שקשור לרצועת טיימינג ויכול להיות שלא יוכלו להעביר את האוטו טסט היום. אמורים לבדוק את רוחב הרצועה בריקול. אצלי המנוע חדש (הוחלף ע"י היבואן לפני חודשיים) אז כנראה הרצועה בסדר, אבל לוקח זמן עד שהבדיקה מתעדכנת במחשבים ואלי הטסט יידחה.

כל הסיפור הזה מוגש כשירות לציבור. אולי לא היה ריקול לרכב שלכם עד היום, אבל עכשיו כן. שווה לבדוק

פורסם (נערך)

איפה דברים כאלה מתפרסמים? לא אמורים לפנות לבעלי הרכב? במקרה גיליתי בגלל הטסט.

למה יצא? מה חדש? עשו לי עדכון תוכנה

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
פורסם

מוזר, בדקתי באתר לובינסקי אין ריקול לרכב שלי, קקטוס 2016.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, אריה שאג כתב:

להבנתי ברכבים בלי מערכת ההיברידית ממשיכים לשים את הרצועה ולא השרשרת.

ולנושא הריקול - גם לי אין כלום באתר של לובינסקי, לפי מספר רכב כמובן.

פורסם

יש סיכוי שלא עודכן.

במערכות היצרן אולי מופיע ולכן במוסך ראו ישירות.

• מעניין 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני עברתי טיפול בשישי שעבר לא נאמר כלום, אולי זה לרכבים שלא נכללו בריקול הקודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רצועה הוחלפה בגבע באופן יזום ב-65K. שאלתי על הריקול, ונאמר לי ש C3 (שלי 2017) לא נכלל. לא יודע למה. הריקול כולל מדידת רוחב הרצועה דרך פתח מילוי השמן ולפי זה החלטה אם להחליף. רצועה רחבה=בלויה. נשמע לי אבסורד, צריך היה להחליף לכולם וזהו. מבין שיש איזו תביעה בענין. 

כ"כ הזהיר ששוב ושוב מגיעים אליו מנועים שהשמן לא בתקן! שמן שלא בתקן יפורר את הרצועה מוקדם יותר.

יש לי הרגשה שהנושא מיצה את עצמו ולשענין הריקול/תביעה כדאי לפתוח שירשור נפרד למעקב.

הסיכום הוא פשוט:

1. מנועי פיורטק יש להחליף רצועה כל 60K. כמו שמחליפים נוזלים פילטרים ורפידות. רצוי להתעלק על הטיפול כי ממילא מחליפים שמן/פילטר. ובא לציון גואל ונעלמה הדרמה וההיסטריה. 

2. בטיפולים להקפיד מאוד על תקן השמן בלי שום סטייה ושום התחכמות ושום מוסך שאומר "זה אותו דבר". תקנו לבד אם צריך, זה כולה גלון וישאר עודף. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

והכי חשוב, להקפיד על החלפת שמן בתדירות גבוהה - לדעתי כל 7.5k ק״מ כדי להבטיח רמת חומציות נמוכה בשמן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...