Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 44 דקות, yulianx כתב:

רק שהבדיקה הזאת לא הכי מדויקת שיש. 

וגבע פירסם רכב שכן היה צריך החלפה למרות שיבואן אמרו שלא.

אני מקווה שזה לא המקרה אצליimage.thumb.jpeg.833f3ef38613fbcfead359631d28df95.jpeg

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רציתי לקבוע תור היום לריקול במוסך בפתח תקווה, התור שרצו לקבוע לי הוא לאוגוסט, כלומר לעוד 4 חודשים לפחות וזה לתקלה שבמכתב שקיבלתי רשום שיש בה אפשרות להפחתה ביעילות מערכת סיוע לבלימה כתוצאה מבלאי ופגיעה בעמידות רצועת התזמון. אני בטוח שמי שרוצה להזמין טיפול לרכב שיכול לכלול גם החלפת רצועת תזמון לא צריך לחכות 4 חודשים.  בחדרה יש תור רק ליוני גם לא משהו,  כאילו הקצו לריקול ליפט אחד ליום , ושהשאר יסעו עם רכב שיכולה להיות בו בעייה בבלימה, לא מבין את הממשלה הזו, לא יהיו יכולים להתחיל עם רפורמה בתחום של יבואני הרכב במיוחד בצרפתיות ?

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

כל מוסכי היבואן עמוסים מאד. אני קבעתי לפני שבועיים במוסך צמרת בחיפה תור לתחילת מאי (והעברתי את התור והקריאה לריקול למי שבינתיים רכש ממני את הרכב).

מרגע שיש לך ביד את הקריאה לריקול וגם  תהיה לך הוכחה לכך שאכן קבעת תור הכי מוקדם האפשרי במוסך מורשה יבואן, אתה די מכוסה (לעניות דעתי בלבד) במקרה ומשהו יקרה בינתיים שכן הקריאה לריקול היא למעשה סוג של הודאה פגם בייצור).

פשוט קבע תור, מוקדם ככל הניתן.

עריכה אחרונה על ידי spidrman

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אם תאבד את הבלמים בירידות מטבריה, תתקשר לשירות לקחות להתלונן תוך כדי

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 16 שעות, The FixTrics כתב:

רציתי לקבוע תור היום לריקול במוסך בפתח תקווה, התור שרצו לקבוע לי הוא לאוגוסט, כלומר לעוד 4 חודשים לפחות וזה לתקלה שבמכתב שקיבלתי רשום שיש בה אפשרות להפחתה ביעילות מערכת סיוע לבלימה כתוצאה מבלאי ופגיעה בעמידות רצועת התזמון. אני בטוח שמי שרוצה להזמין טיפול לרכב שיכול לכלול גם החלפת רצועת תזמון לא צריך לחכות 4 חודשים.  בחדרה יש תור רק ליוני גם לא משהו,  כאילו הקצו לריקול ליפט אחד ליום , ושהשאר יסעו עם רכב שיכולה להיות בו בעייה בבלימה, לא מבין את הממשלה הזו, לא יהיו יכולים להתחיל עם רפורמה בתחום של יבואני הרכב במיוחד בצרפתיות ?

יש בפתח תקווה 3 מוסכי יבואן אף אחד לא פנוי נשמע הזוי (דנאל בראל , מוסך ליטל, הצומת)

אם דחוף לך סע לאור מור רחובות מקבלים תוך זמן קצר

פורסם

צריך לבדוק היום 308 2015 שעשה 150000 ק"מ הוחלף מנוע במסגרת האחריות ב 100000 לפני 3 שנים מה נקודות התורפה שאפשר לראות בבדיקה חימונית לגבי הרצועה ומה צריך לברר

פורסם
בתאריך 27.3.2023 בשעה 09:31, של כתב:

צריך לבדוק היום 308 2015 שעשה 150000 ק"מ הוחלף מנוע במסגרת האחריות ב 100000 לפני 3 שנים מה נקודות התורפה שאפשר לראות בבדיקה חימונית לגבי הרצועה ומה צריך לברר

כלומר יש לך מנוע בן 3 עם 50 אלף ק"מ.

האם יש היסטוריית טיפולים?

יש המלצה להחלפת שמן כול 10 אלף וטיימינג כול 4 שנים או 60 אלף ק"מ.

אפשר להציץ דרך פתח מילוי השמן ותיראה את הרצועה, האם המצב גרוע אתה תיראה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב שהלכתי לראות בשביל לקנות מיד ראשונה עם הסטוריית טיפולים מלאה הרכב עבר עם המנוע החדש 50k ושלוש שנים עשו טיפולים כל 15k הרצועה הייתה חלקה בלי פירורים כמו בתמונות אבל היה בה קצת סדקים ולא ראיתי פירורים על המגיד מה שכן היה שמן המגיד נגיד סנטימטר מעל המינימום והוא עשה טיפול לפני 6k קילומטר אז זה היה לי מוזר חישבנתי לו את הטיימינג במחיר ורדאיטור כי הוא היה אכול בצדדים הוא אמר לי שעוד מישהו רצה לראות את הרכב ואם הוא ישלם לו יותר הוא יתן לו היום בבוקר הוא אמר לי שהוא מכר לבן אדם השני 

מחכה למצוא דברים יותר מעניינים

השאלה שלי לפעמים הבאות שאני יראה מנוע כזה א. כמה שמן הוא צורך ממוצע כי הבנתי שהוא אוכל שמן יותר מרכב רגיל

ב. איך לדעת מצב של רצועה דרך הפקק שמן כמו במצב כזה שהיא לא נראת מתפוררת אבל יש סדקים

ג. יותר בשביל הסקרנות שהבן אדם אומר לי שהחליפו לו מנוע באחריות זה חדש או מפירוק

פורסם
לפני 49 דקות, של כתב:

רכב שהלכתי לראות בשביל לקנות מיד ראשונה עם הסטוריית טיפולים מלאה הרכב עבר עם המנוע החדש 50k ושלוש שנים עשו טיפולים כל 15k הרצועה הייתה חלקה בלי פירורים כמו בתמונות אבל היה בה קצת סדקים ולא ראיתי פירורים על המגיד מה שכן היה שמן המגיד נגיד סנטימטר מעל המינימום והוא עשה טיפול לפני 6k קילומטר אז זה היה לי מוזר חישבנתי לו את הטיימינג במחיר ורדאיטור כי הוא היה אכול בצדדים הוא אמר לי שעוד מישהו רצה לראות את הרכב ואם הוא ישלם לו יותר הוא יתן לו היום בבוקר הוא אמר לי שהוא מכר לבן אדם השני 

מחכה למצוא דברים יותר מעניינים

השאלה שלי לפעמים הבאות שאני יראה מנוע כזה א. כמה שמן הוא צורך ממוצע כי הבנתי שהוא אוכל שמן יותר מרכב רגיל

ב. איך לדעת מצב של רצועה דרך הפקק שמן כמו במצב כזה שהיא לא נראת מתפוררת אבל יש סדקים

ג. יותר בשביל הסקרנות שהבן אדם אומר לי שהחליפו לו מנוע באחריות זה חדש או מפירוק

אצלי החליפו מנוע באחריות ונאמר לי שהמנוע חדש והחלפה על ידי היבואן היא במנוע חדש. לא יודע לומר מה זו צריכת שמן ״נורמלית״. הרכב (סיטרואן סי 3) אצלי כמעט שנתיים ולא מוסיף שמן בין טיפולים

• רעיון טוב! 1
פורסם

אצלי גם אין צריכת שמן, צריכה מופרזת זה ליטר נגיד ל 4-5 אלף ק״מ.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

@של

כשאתה הולך לקנות רכב יד2 קשה מאד להבין את מצב הרצועה דרך הפקק (למעט מקרים ממש חריגים של הזנחה פושעת). גם לא תדע אם יש צריכת שמן. זה משהו שדורש פירוק , זמן ובעל מקצוע. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לצריכת שמן יש מגוון תסמינים, פלאגים רטובים, אגזוז עם טבעת שמן ועשן שמן מהאגזוז.
עם זאת צריכת שמן לא תמיד מעידה על מנוע גמור, צריכת שמן יכולה לנבוע מגומיות שסתומים ומרינגים מפויחים.
אבל אם לא לטפל בצריכת שמן שנובעת מרינגים או גומיות, היא כן תוביל בהמשך לאוברול של המנוע.

פורסם

אצלי בc4 הוחלף מנוע לפני ארבע שנים ו 60,000 ע"י היבואן. בין טיפול לטיפול מוסיף כחצי ליטר בערך.בשנתים האחרונות מחליף שמן לבד כל 10k. לאחר ריקון השמן אני מסנן אותו ומחפש פרורי גומי +פירוק המסנן לרמת נייר הסינון - עד עכשיו לא נמצאו פירורים. בכל מקרה בעוד חצי שנה אחליף רצועה. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...