Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

חברים חוץ מעניין שרשרת התזמון, עד כמה המנוע הזה חסכוני בצריכת הדלק שלו?

עריכה אחרונה על ידי AdamLe
פורסם
לפני כשעה, AdamLe כתב:

חברים חוץ מעניין שרשרת התזמון, עד כמה המנוע הזה חסכוני בצריכת הדלק שלו?

לנו בבית יש את הקקטוס(110 כס), מנוע חסכוני וחזק, בבין עירוני ניתן בקלות לקבל 1-20 בעיר 1-12/1-13. 

פורסם

לי יש 1.2 טורבו ידני.

בין עירוני הררי כ 1/16.5.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בקשר לריקול העדכני שיש כרגע- כתוב במכתב שנשלח ללקוחות הרלוונטיים שיתבצע עדכון תוכנה ובמהלך ביצוע העדכון, תבוצע בדיקה של רכיבי מערכת תגבור הבלימה אשר עלולים להינזק עקב היווצרות בלאי של רצועת התזמון. בסוף המכתב כתוב כך: " פעולה זו הנחשבת חיונית תתבצע ללא תשלום (למעט במידת הצורך החלפת רצועת תזמון במידה ותאריך היעד או הקילומטראז'  הנדרש להחלפה עבר)". עכשיו השאלה שלי היא כזאת- אם יראו שרצועת הטיימינג במצב שנדרשת החלפה מיידית (וזו הבעיה העיקרית כמובן) אז יכולים לדרוש תשלום? לובינסקי לא חייבים להחליף גם את רצועת הטיימינג בחינם בנוסף לעדכון התוכנה? הרי זה מה שגורם לכל הצרות ולריקולים חוזרים ונשנים. (יש ברשותי C3 שנת 2018 עם הרצועה המקורית וכנראה וסביר להניח שיש להחליפה).

פורסם

לרכב שלי החליפו ב2020 רצועה על חשבונם, כאשר אצלי הרכב 2016 והיה מחוץ לאחריות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בקריאה לריקול הנ"ל נרשם במפורש כי "עלות הבדיקה, התיקון וההחלפה יחולו על חברתנו ולא תידרש לשלם בגינה".

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לפני 22 שעות, kingoftheroad123 כתב:

פעולה זו הנחשבת חיונית תתבצע ללא תשלום (למעט במידת הצורך החלפת רצועת תזמון במידה ותאריך היעד או הקילומטראז'  הנדרש להחלפה עבר)". עכשיו השאלה שלי היא כזאת- אם יראו שרצועת הטיימינג במצב שנדרשת החלפה מיידית (וזו הבעיה העיקרית כמובן) אז יכולים לדרוש תשלום? לובינסקי לא חייבים להחליף גם את רצועת הטיימינג בחינם בנוסף לעדכון התוכנה? הרי זה מה שגורם לכל הצרות ולריקולים חוזרים ונשנים. (יש ברשותי C3 שנת 2018 עם הרצועה המקורית וכנראה וסביר להניח שיש להחליפה).

אני חושב שזה מוסבר הייטב.

אם הוראת היצרן היא החלפה (נגיד) כל 100 אלף ק"מ או 6 שנים, ואתה מגיע לריקול עם רכב שעבר 110 אלף ק"מ ולא הוחלפה בו רצועה, זה יהיה על חשבונך.

אם אתה מגיע עם רכב שעבר 70 אלף ק"מ וגם מבחינת השנים לא עבר את מועד ההחלפה, זה יהיה על חשבונם.

פורסם

אם החלפת במקום אחר רצועה, וצריך שוב להחליף, תצטרך להוכיח שהרכבת רצועה מקורית ולא משהו חליפי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בודקים את עובי הרצועה וזה הכל, לא בודקים אם הרצועה מתפוררת בשיניים, אם איבדה מתח, נטו את העובי.
@menir1יש סיכוי שאתה יכול לסייע לאתר ספר יצרן לפיג׳ו 208? service manual לכנופצונים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני לא עובד בלובינסקי או קשור באיזה אופן לתעשיית הרכב, כך שלצערי אני לא יודע לעזור לך.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 22 שעות, maxcher כתב:

בודקים את עובי הרצועה וזה הכל

אני לא רוצה להטעות, אבל להבנתי בודקים את הרוחב. רצועה רחבה היא רצועה בלויה. כך לפחות אמר לי יוסי (אם אני זוכר נכון).

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

רק שהבדיקה הזאת לא הכי מדויקת שיש. 

וגבע פירסם רכב שכן היה צריך החלפה למרות שיבואן אמרו שלא.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...