Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אז כמו כל בעל רכב , הגיע תורי לבצע טיפול שגרתי 15k ,

פניתי ל2 מוסכי לובינסקי , אחד בראשון ואחד בכפר סבא,

הראשון הציע לי 950₪ השני 1000₪.

שאלתי מה מבוצע בטיפול :

שמן , פילטר שמן ופילטר אוויר, בדיקה שגרתית לבלמים והידוק(?).

תופס דלק 70 שקל שיקול שלי .

חשוב לציין שהם לא מוכנים להביא הצעה מודפסת מסודרת(?!).

נראה לי מחירים הזויים ,

אני שוקל לבצע טיפול במוסך מחוץ לחברה אך חושש מעניין האחריות.

ברקע בדקתי מוסך מחוץ ללובינסקי , הציע לי אותו טיפול חלקים מקוריים 600₪.

איך אוכל להבטיח שהאחריות לא תפגע , האם יש דרך לבדוק מקטים של חלפים מקוריים?

תןדה.

פורסם

במורשה ברמלה 700 שח פלוס מינוס .שמן ומסנן בדיקות בלמים בטיחות אורות.אל תתפתה בשביל 100 - 200 שח להפסיד אחריות ותמיכות מסחריות בתום תקופת האחריות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

שמן , פילטר שמן ופילטר אוויר מקוריים עולים גג 250 שקל, עכשיו כמה על העבודה עצמה זה שיקול שלך להחליט אם המוסך שווה את זה.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם
במורשה ברמלה 700 שח פלוס מינוס .שמן ומסנן בדיקות בלמים בטיחות אורות.אל תתפתה בשביל 100 - 200 שח להפסיד אחריות ותמיכות מסחריות בתום תקופת האחריות.

אפשר פרטים אחי, טלפון כתובת אולי אתר ?

זה יעזור מאוד

פורסם

שמן , פילטר שמן ופילטר אוויר מקוריים עולים גג 250 שקל, עכשיו כמה על העבודה עצמה זה שיקול שלך להחליט אם המוסך שווה את זה.

לא נכון לרכבים האלה, רק שמן ומסנן שמן ללא מסנן אוויר עולים כ300 ש"ח.

מסנן שמן מקורי עולה כ69 ש"ח

שמן שעומד בתקן PSA, ACEA C2, סנטטי מלא, עולה כ230-240 ש"ח.

וזה עוד בלי מסנן האוויר.

מנוע הפיורטק 1.2 שלהם די רגיש לשימוש בשמן אחר, יכול לפגוע ברצועת הטיימינג ולהרוס לך את המנוע, כולל זיהום אוויר, וייתכן גם נזק לממיר קטליטי.

פות"ש, מבחינת חוק, כל עוד המוסך שאתה מדבר עליו מורשה משרד הרישוי, לא תהיה לך בעיה עם האחריות, אפשר לבדוק אם הוא מורשה כאן:

https://www.gov.il/he/service/authorized_garages

פורסם
אפשר פרטים אחי, טלפון כתובת אולי אתר ?

זה יעזור מאוד

מופיע בספר רכב רשימת מוסכים מורשים ובאתר של לובינסקי

פורסם

ברקע בדקתי מוסך מחוץ ללובינסקי, הציע לי אותו טיפול חלקים מקוריים 600₪.

איך אוכל להבטיח שהאחריות לא תפגע

תגיע למוסך מורשה ליד הבית או ליד העבודה, תבקש הנחה, אני מניח שאחרי הנחה יעלה 750-800 ש"ח. זה הפרש קטן מידי בכיד שיהיה משתלם לעשות את הטיפול במוסך כללי.

האם טיפול ב 600 ש"י כולל החלפת פילטר מזגן? או רק שמן מנוע ופילטר שמן?

פורסם
תגיע למוסך מורשה ליד הבית או ליד העבודה, תבקש הנחה, אני מניח שאחרי הנחה יעלה 750-800 ש"ח. זה הפרש קטן מידי בכיד שיהיה משתלם לעשות את הטיפול במוסך כללי.

האם טיפול ב 600 ש"י כולל החלפת פילטר מזגן? או רק שמן מנוע ופילטר שמן?

"שמן מנוע סינטטי איכותי של קאסטרול מסנן שמן מקורי של סיטרואן ומסנן אוויר . הטיפול התקופתי כולל פירוק גלגלים לבדיקת בלמים בדיקות רצועות מנוע וגומיות , בדיקת מערכת מים ונזילות , בדיקת מערכת היגוי צמידים ולחץ אוויר , ובדיקת בטיחות לחורף ללא עלות ע״פ הוראות של משרד בתחבורה . 620שח"

ציטוט של המוסך.

נ.ב לא ציינתי אני מרעננה והמוסך שביררתי איתו קרוב אלי לעומת שאר מוסכי לובינסקי באזור מרכז

פורסם

אפשר לחסוך יותר אם מביאים את החלקים מחו"ל למוסך שירכיב לך אותם. אז גם שומרים על האחריות וגם נהנים ממחירים של חו"ל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אפשר לחסוך יותר אם מביאים את החלקים מחו"ל למוסך שירכיב לך אותם. אז גם שומרים על האחריות וגם נהנים ממחירים של חו"ל.

אלעד

א.לא יודע מקטים , המוסך לא רוצה לחשוף

ב.עד שיגיע מחול , הרכב יהיה מושבת על חוסר טיפול

ג.לא נראה לי שמוסך מרכזי , או מורשה כולשהו , יסכים לעבוד עם חלקים מבחוץ , רק מוסך חפר ...

פורסם

א. תרשום מסםר שלדה ותקבל פה הכל.

ב. שבועיים והחלקים בבית.

ג. תתפלא - מוסכים מסכימים לקבל חלקים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
א. תרשום מסםר שלדה ותקבל פה הכל.

ב. שבועיים והחלקים בבית.

ג. תתפלא - מוסכים מסכימים לקבל חלקים.

אלעד

אוקי מאמין שיש לך נסיון , בכל אופן אני לא יכול לחכות שבועיים , אני נוסע יחסית המון , אם לא אבצע בשבוע וקצת הקרוב טיפול , אני אחרוג את ה15k , אבל אם תוכל להרחיב לי את הידע, איך אני מוצא חלקים בעזרת מספר שילדה לפי מה שראת אומר ?

• תוכן חדש...