Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עוד הוכחה שבישראל דה פקטו ישנן 2 רשויות. 

הרשות השופטת, והרשות המחוקקת ומבצעת.

ועוד קצת מאמץ תהיה רשות אחת, מחוקקת, שופטת ומבצעת, ואם יתנו לכהניסט המשוגע עוד קצת זמן, זו תהיה הרשות שמחוקקת, מבצעת, שופטת, מענישה ותולה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

יא אללה, איך נפלו גיבורים…

אדון בנימין ׳ליגה אחרת׳ נתניהו מפסיד בתחרות לאל ג׳ולאני, מנהיג סניף דעאש בסוריה לשעבר ומדינאי שקול ואחראי בהווה.

image.thumb.png.1c0926dda484234fa09942cd8f41c6aa.png

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא טועה. אנחנו מפילים בניינים מהאוויר וזה מופיע בכל ערוצי החדשות. האנשים של ג'ולאני לא. הם עוברים דלת דלת ויורים בכל מי שבפנים. גם אם זה מצולם, לא ישדרו את זה בbbc.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני בטוח שתושבי הצפון יישמחו לשמוע שאל ג'ולאני אחראי על הביטחון שלהם.

העיקר שאצל הביביסטים זה שמנסור עבאס יהיה בקואליציה זה ביג נו נו.

חוצמזה, יש לי הרגשה שאם זה משרת את ישראל, ישדרו את זה ב-BBC כמו גדולים.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

רק אם ג'ולני יגיד לאנשים שלו להתחפש לחיילי צה''ל.

פורסם
לפני 30 דקות, SlowRide כתב:

האנשים של ג'ולאני לא. הם עוברים דלת דלת ויורים בכל מי שבפנים. גם אם זה מצולם, לא ישדרו את זה בbbc.

יורים רק אחרי שהם אונסים, ובמי שהם לא חוטפים או שורפים.

אני מציע לממן אותם במזוודות כסף כל חודש. נשמע כמו יופי של נכס.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 7 דקות, פריג'י כתב:

יורים רק אחרי שהם אונסים, ובמי שהם לא חוטפים או שורפים.

קודם צריך שישרפו שדות של חקלאים ויזהמו את האוויר עם צמיגים שהם שורפים, אנחנו לא מפגרים, צריך שיתנו משהו, שורה תחתונה - אתה לא מבין במשא ומתן.

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, פריג'י כתב:

ארדוגן על זה. 

זאת השיטה. כמו שטראמפ הולך לממן עכשיו את איראן ואנחנו מימנו את חמאס עם כסף קטארי.

פורסם
לפני 15 שעות, יבגניפ כתב:

אני זוכר ראיונות בהם דן חלוץ, אהוד אולמרט, אהוד וברק ואחרים נגבו איתו את הרצפה והוא כמעט בכה, וקפץ לאינטונציות של ילד שעוד רגע הול לבכות כי העולם לא הוגני.

בכלליות, סלח לי, סגל משדר וייבים של הילד החנבץ שתמיד מצביע ועונה ראשון בכיתה, אבל בהפסקה הראש שלו מבלה את רוב הזמן באסלה. 

אבל מגיע לו קרדיט על שני דברים לדעתי: האחד אני תמיד נזכר בו ובאבא שלו מזועזעים מרצח רבין, כי יפסיקו לבנות בהתנחלויות בגלל זה. השני זה שהוא בין הבודדים במגזר שמודה שהתנחלויות הן קודם כל עניין דתי. פשוט קשה לשווק את זה. אז מדביקים לזה אג'נדה בטחונית.

אתה ככל הנראה עם זיכרון סלקטיבי מאוד , לנגב את הרצפה זה בעדינות מה שסגל חולל לשלושת אילו , מציע לך שוב לעבור על הסירטונים, חלוץ מאבד שליטה וטוב שבן כספית מנסה בכל כוחו להפסיק את ההתעללות של סגל בקטין חסר ישע , לגבי שתי החלאות יקירי אל גזירה הקטארי , אילו מזמן היו צריכים לעמוד לדין על בגידה והוצאת דיבה ולשון הרע , שלילה של פנסיות וזכויות באופן מיידי , אבל אנו יודעים את הקורה בפרקליטות המדינה .

לפני 15 שעות, David32 כתב:

יש מישהו מה"ימין" ש"לא תומן ראשו בחול" כמוני, שיכול להסביר לי איך מגיע לטלי גוטליב חסינות? באיזה מצב בדיוק זה הגיוני?

כאשר החסינות של קריב תוסר לא תהיה בעיה עם הסרת החיסינות של גוטליב.

לפני 14 שעות, stx כתב:

במצב של דיקטטורה.

כשיש חוק אחד לאזרחים, חוק אחר למתנגדים פוליטיים והשלטון הוא בכלל מעל החוק.

השלטון מעל החוק ? אתה ככל הנראה לא חי בישראל , ראש ממשלה עומד לדין , חקירות כנגד שרים וח"כ על ימין ושמאל , אבל זה ככל הנראה פרח מזכרונך.

• רעיון גרוע 3
פורסם
לפני 5 דקות, 3n כתב:

אילו מזמן היו צריכים לעמוד לדין על בגידה והוצאת דיבה ולשון הרע , שלילה של פנסיות וזכויות באופן מיידי

כשאתה מדקלם כמו תוכי דפי מסרים לפחות תלמד על מה מדובר.

דיבה זה משפט אזרחי. אם אף אחד לא תבע אז הוא יוגדע למה לא תבע ואין דיבה.

שלילה של פנסיות אתה לא יכול חוקית כי פנסיה היא לא מתנה אלא זכות שאדם זכאי לה מעבודתו בעבר. עכשיו בטח תקפוץ ותגיד זו פנסיה תקציבית שהמדינה משלמת שזה נכון אבל אם אתה רוצה לעצור את זה שלם להם את כל מה שלא הפרשת כל השירות שלהם בתוספת ריבית והצמדה לפי חוקי הלנת השכר.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

כשאתה מדקלם כמו תוכי דפי מסרים לפחות תלמד על מה מדובר.

דיבה זה משפט אזרחי. אם אף אחד לא תבע אז הוא יוגדע למה לא תבע ואין דיבה.

שלילה של פנסיות אתה לא יכול חוקית כי פנסיה היא לא מתנה אלא זכות שאדם זכאי לה מעבודתו בעבר. עכשיו בטח תקפוץ ותגיד זו פנסיה תקציבית שהמדינה משלמת שזה נכון אבל אם אתה רוצה לעצור את זה שלם להם את כל מה שלא הפרשת כל השירות שלהם בתוספת ריבית והצמדה לפי חוקי הלנת השכר.

מדקלם, זה אולי התחום שלך , אני מביע את דעתי.

תפקידה של המדינה לתבוע בדיוק כמו שנעשה בימים אילו עם NYT, אבל לפרקליטות יש כנראה סדרי עדיפויות אחרים.

האדונים מעלה לא הפרישו שקל משכרם לטובת פנסיה אלא ישבו על פנסיות תקציביות שבה המדינה הפרישה גם עבור העובד , מציע לך להתעדכן.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 22 דקות, 3n כתב:

כאשר החסינות של קריב תוסר לא תהיה בעיה עם הסרת החיסינות של גוטליב

או יופי, הגיע מישהו עם דעה שונה.

עכשיו תסביר אבל בלי וואטאבאוטיזם בבקשה:

למה מגיע לגוטליב חסינות על מה שעשתה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 דקות, 3n כתב:

מדקלם, זה אולי התחום שלך , אני מביע את דעתי.

זה ממש לא נראה ככה

לפני 7 דקות, 3n כתב:

תפקידה של המדינה לתבוע בדיוק כמו שנעשה בימים אילו עם NYT, אבל לפרקליטות יש כנראה סדרי עדיפויות אחרים.

מי שמנהל חקירות זו המשטארה ולא הפרקליטות. מעניין מי שולט במשטרה ולמה היא לא חוקרת, כנראה גם בן גביר כבר חבר לשמאל.

לפני 7 דקות, 3n כתב:

האדונים מעלה לא הפרישו שקל משכרם לטובת פנסיה אלא ישבו על פנסיות תקציביות שבה המדינה הפרישה גם עבור העובד , מציע לך להתעדכן.

הם לא הפרישו כי הסכם העבודה שלהם היה חלופת הפרשה בצורת פנסה תקציבית. החוק מחייב או להפריש או לשלם פנסיה תקציבית ואם לא הפרשת אתה מחוייב לשלם תקציבית.

אתה אפילו לא מבין את המושג הפרשה לפנסיה. הפרשה היא לקרן פנסיה ולא לקופת המדינה וזה לא עניין של בחירה אלא של חוק. החוק מחייב להפריש לקרן פנסיה מנוהלת ולא לקופה של המעסיק.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 26 דקות, 3n כתב:

אתה ככל הנראה עם זיכרון סלקטיבי מאוד , לנגב את הרצפה זה בעדינות מה שסגל חולל לשלושת אילו , מציע לך שוב לעבור על הסירטונים, חלוץ מאבד שליטה וטוב שבן כספית מנסה בכל כוחו להפסיק את ההתעללות של סגל בקטין חסר ישע , לגבי שתי החלאות יקירי אל גזירה הקטארי , אילו מזמן היו צריכים לעמוד לדין על בגידה והוצאת דיבה ולשון הרע , שלילה של פנסיות וזכויות באופן מיידי , אבל אנו יודעים את הקורה בפרקליטות המדינה .

הזיכרון שלי מעולה. הכל זה אותו תקליט שבור - ״אבל זה לא הוגני! עשיתם התנתקות! ולא בניתם התנחלויות! ויש חמאס!״. ואני אפילו כבר לא מדבר על זה שהתחילו להביא את סגל כפרשן לענייני כל דבר בעולם. כתב גנרי, שמפרש מהלכים צבאיים, מדיניים, בריאותיים, פוליטיים ומה לא. 

אם ״חלאות יקירי אל גזירה הקטארי״ מפריעות לך - כדאי שתפנה ללשכת ראש הממשלה. או אולי לאיתמר בן גביר, שתמונות מטומטמות שהוא מוציא החוצה, מובילות לכך שפותחים בחקירות נגד ישראל.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...