Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, stx כתב:

אפשר חמישים שקל ליום לילדים שלי?

אני גם מפחד שהם יתחילו לזלוג בקיץ...

נראה לי שהם סתם 6-7 סקבידי טואלט אוהיו

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
בתאריך 15.6.2026 בשעה 12:13, פינדר כתב:

במקום זה הוא מדליף שההסכם גרוע. ובחשבון הטוויטר שלו, הסוכנים הקטרים מתמקדים בסרטונים על האנגלית של אייזנקוט ועל זה שה״סמול״ יקים ממשלה עם הערבים.

אתמול בערב אחרי שהוא והיועצים הקטרים התכוננו יום שלם, הוא עלה ל״מסיבת עיתונאים״. כלומר נאום שכל מילה בו מחושבת והשאלות הראשונות הן שאלות מוזמנות מהלקקנים של ערוץ 14.

קיבלנו ערימה של הישגים: תקפנו, השמדנו וכו׳. אפס התייחסות להסכם ונסיון לשכתב מחדש את מטרות המלחמה.

והיום עסקים כרגיל:

image.thumb.png.9e6308eaadb838cdd63d2d9f612c78b5.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

כשהתחיל המו"מ בין ישראל ללבנון, ובמקביל מו"מ בין איראן לארה"ב, כתבתי שהבעיה שלי עם העניין זה שאנחנו מחוץ לשולחן, לא צד בדיון. 

יש מעצמות, ויש פרוקסיז.

ואנחנו פרוקסי.

זה לא שאנחנו לא יכולים לקבוע לארה"ב מה לעשות כי הם מעצמה. זה ברור למי שיש לו שכל. לנו אין אפילו את המקום לדעה. וזה הביטחון הלאומי של מדינת ישראל שנמצא בלב הדיון. לא של ארה"ב.

ציטוט

רק לאחר שנשאל על ידי כתבת חדשות 12 ענבר טוויזר, הודה נתניהו - כי ישראל עדיין אינה יודעת מהם פרטיו של ההסכם.

https://www.maariv.co.il/culture/tv/article-1333645

מקווה שעם ישראל יתעשת ויידע לשלוח בבחירות את הפגע רע הזה ועדר האימבצילים של הליכוד כמה שיותר רחוק מהבמה הפוליטית שניתן.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

מה אתם מופתעים? אתמול המטוס שקטר נתנה לטראמפ יצא מצביעה. עכשיו הוא משלם

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, פריג'י כתב:

מקווה שעם ישראל יתעשת ויידע לשלוח בבחירות את הפגע רע הזה ועדר האימבצילים של הליכוד כמה שיותר רחוק מהבמה הפוליטית שניתן.

נראה לך? הרי תעלה השאלה, "מי יכול להחליף אותו, מי?".

אם עדיין יש לו כל כך הרבה מנדטים, יש עדר שלם של אנשים שלעולם לא יבינו את גודל האסון שהוא מהווה למדינה ושרק יחמיר ויקצין ככל שמשפטו מתקדם.

ולמי ששואל, אני יכול גם לתת תשובה פשוטה- כל אחד.

כל אחד יעשה הרבה פחות נזק ממנו.

ואוסיף, שגם בתור נהגד מונית או אפילו בניקיון אסור לו לעבוד- צריך תעודת יושר למקצועות האלו. אז גם פועל\ת ניקיון י\תוכל להחליף אותו בשקט. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

"מי יכול להחליף אותו, מי?".

תנסה לשאול בכך שתגיד שאם ביבי יוצא מהפוליטיקה, למי הם יצביעו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

מה ז'תומרת? בנגביר! מי יכול להחליף אותו, מי?

אם לא הוא? גוטליב! 

להמשיך?

פורסם
לפני 39 דקות, ברווז כתב:

מה ז'תומרת? בנגביר! מי יכול להחליף אותו, מי?

אם לא הוא? גוטליב! 

להמשיך?

מוזיקה לאוזניים שלי, תמשיך..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

תנסה לשאול בכך שתגיד שאם ביבי יוצא מהפוליטיקה, למי הם יצביעו?

נעזוב את זה שזו שאלה מקסימה וחכמה, נעזוב גם את זה שנתקלתי בה גם במקום אחר לפני זה, אהבתי בכל המקרים, 

כל עוד 0K לא באמת לא מתמודד בבחירות תשובה טובה או יצירתית לא תקבל. אם וכאשר 0K יודיע רשמית שהוא פורש, תהיה רגרסיה בכיוון שאני כתבתי קודם. מי שיודע לעשות הכי הרבה רעש וצילצולים הוא זה שיתפוס את התשומת לב של הגרופיז של להקת ה 0K. כרגע זה בן גביר.

פורסם (נערך)

מדהים. אולי גאלופ יתחילו לסקור את תומכי הימין בישראל כמצביעי הרפובליקנים?

באמת סקר לא מעניין, שיוצא ממכון שלפחות אני לא שמעתי את שמו עד היום, והפוסט האחרון שלו בפייסבוק (אם לא הוסתר משהו) הוא מדצמבר 25.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכון קנטאר? טעות כתיב? מכון קטאר? זאת הכוונה?

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה עימות חזיתי, ביבי כלבלב של טראמפ בדיוק כמו ארדוגן. אולי הוא יפיק סרטון כזה עם בינה מלאכותית לצורך קמפיין הבחירות שלו, אבל עימות אמיתי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

עמית סגל, מכשיר השרצים הראשי של הראיס. לא מתרגש. 

זה כפי הנראה בלון ניסוי לראות איך הבייס יגיב כדי לתת ל0K קצת מידע לגבי כיוון אפשרי להוציא את עצמו מהבור. זה קורה פה ושם שהוא מפריח בלוני ניסוי כאלו. 

עצוב שאני צריך להתייחס לעיתונאי בצורה שכזו. זה ביזוי למקצוע, אבל זה מה שהוא עושה- ברוב המוחלט של הזמן להבנתי. לפעמים הוא גם באמת עיתונאי.

ולפני שהחבר 3N יקפוץ עלי, עם ציטוט שלי מגיב לו שהלוואי שיכלתי לשפוט תכנים רק לפי שם הכותב- המקרה של סגל מורכב קצת יותר מאשר "סתם כתבת דיעה". כל הסימנים לאורך שנים מעידים על כך שהוא אחד מאותם "אדיוטים שימושיים" (הוא לא אדיוט בכלל. הוא דווקא אחד מהאנשים היותר אינטיליגנטיים לדעתי שראיתי על המסך), ושמשתמשים בו להנדסת תודעה, בלוני ניסוי כמו זה ועוד שלל עיזים.

לא הבנתי משהו:

image.thumb.png.33f15ba0fdea32d033c2b9dfe5eb8360.png

בפעם האחרונה שהשתמשו ברימוני הלם, היו קידומים - משהו השתנה? 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

• תוכן חדש...