Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסיתי להפנות לשם לפני שבוע על סמך ההמלצות בפורום ונאמר לי שסוגרים,

לא מצאתי מוסך אחר שממש מומלץ בפורום,

יש מוסך מומחה לפיאט כיום  שמתקרב לשבחים על מוסך שמשון?

פורסם (נערך)

הצטערתי לשמוע שמרכז שירות שמשון נסגר. בעבר הרחוק טיפלתי בה בפיאט פנדה 2005 ירקרקה וחביבה בשביעות רצון גבוהה. 
לפני 5 שנים נתקלתי בבעיה מכנית מסוימת בניהול מנוע בלנצ'יה איפסילון עם מנוע פיאט 1242 סמ"ק הידוע. התקשרתי למרכז שירות "שמשון" לברר אם אפשר לבוא. הפקידה לקחה פרטים ואז ענתה - "חיים לא מוכן לטפל ברכב כזה". גם שהסברתי שזה דגם עם  מנוע זהה לפיאט 500 ופנדה לא הסכימו. קצת מאכזב. 
ובאופן קצת ציני ....
האם בפורום היקר שלנו אנחנו מפרסמים "פייק ניוז?" 
האם באמת מרכז השירות נסגר ? 
ממש לא לפי אתר חברת סמל"ת. 

https://samelet.com/service-centers/

אם מחפשים באתר הרשמי של סמל"ת  מרכז שירות לפיאט  במרכז מופיע באתר מרכז "שמשון" כפעיל ואפשר גם לקבוע תור - ראו המצורף. 

צילום מסך 2026-05-16 093914.png

צילום מסך 2026-05-16 093935.png

צילום מסך 2026-05-16 093954.png

צילום מסך 2026-05-16 094009.png

22-04-07_0632.jpg

20230126_093229.jpg

20240305_133933.jpg

עריכה אחרונה על ידי orankohn
פורסם
לפני 58 דקות, orankohn כתב:

הצטערתי לשמוע שמרכז שירות שמשון נסגר. בעבר הרחוק טיפלתי בה בפיאט פנדה 2005 ירקרקה וחביבה בשביעות רצון גבוהה. 
לפני 5 שנים נתקלתי בבעיה מכנית מסוימת בניהול מנוע בלנצ'יה איפסילון עם מנוע פיאט 1242 סמ"ק הידוע. התקשרתי למרכז שירות "שמשון" לברר אם אפשר לבוא. הפקידה לקחה פרטים ואז ענתה - "חיים לא מוכן לטפל ברכב כזה". גם שהסברתי שזה דגם עם  מנוע זהה לפיאט 500 ופנדה לא הסכימו. קצת מאכזב. 
ובאופן קצת ציני ....
האם בפורום היקר שלנו אנחנו מפרסמים "פייק ניוז?" 
האם באמת מרכז השירות נסגר ? 
ממש לא לפי אתר חברת סמל"ת. 

https://samelet.com/service-centers/

אם מחפשים באתר הרשמי של סמל"ת  מרכז שירות לפיאט  במרכז מופיע באתר מרכז "שמשון" כפעיל ואפשר גם לקבוע תור - ראו המצורף. 

צילום מסך 2026-05-16 093914.png

צילום מסך 2026-05-16 093935.png

צילום מסך 2026-05-16 093954.png

צילום מסך 2026-05-16 094009.png

22-04-07_0632.jpg

20230126_093229.jpg

20240305_133933.jpg

בגוגל כבר עידכנו.

מניח שהאתר של חברת סמלת לא מעודכן.

Screenshot_20260516_105248_Chrome.jpg

פורסם

ברור שידעתי שהאתר של סמל"ת לא מעודכן - זה רק סממן למקצועיות והאיכפתיות של היבואן הזה. מתאר לעצמי שהם קיבלו  עידכון /ידעו על הסגירה אפילו לפני שפורסם.

פורסם
לפני 6 שעות, Gauss כתב:

לא מצאתי מוסך אחר שממש מומלץ בפורום,

יש מוסך מומחה לפיאט כיום  שמתקרב לשבחים על מוסך שמשון?

לצערי אין מוסכים מתמחים לפיאט.

פיאט שהוא מותג עממי וציפיתי למצוא חלפים זולים ומוסכים זולים כמו בימי ה 127-פנדה-ביאנקי הפכה ליקרה לתחזוקה, שלא לדבר על מוסכים שלא מוכנים לגעת ברכב.

למיטב הבנתי מוסך טליאנו בקלאנסווה הוא הכתובת אם אין לך חשש לביטחונך האישי, שאני באופן אישי לא מוכן להגיע לשם עם האלימות במגזר. לא בא לי לחטוף כדור טועה בשביל פילטר שמן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בשביל פילטר לא, אבל בשביל טיימינג או דיאגנוסטיקה הייתי לוקח סיכון מחושב. לא רק בגלל המחיר אלא גם כדי לדעת שעשו את העבודה כמו שצריך. 

פורסם

זה משעשע קצת, פיאט 500 זה אחת המכוניות הכי בסיסיות ופשוטות, אין שם שום טכנולוגיה ושום תחכום. גם נפוצה יחסית בארץ. אבל גם אני נתקלתי בזה שמוסך כללי לא מוכן לטפל בה. 

תכלס גם נשארתי בלי מוסך עבורה ולא יודע למי לפנות אם יהיה תיקון שלא אוכל לעשות בכוחות עצמי. 

• אחראי פורום
פורסם

מיכאל אלפא מת"א היה הכתובת הקבועה לאיטלקיות שלי, ממליץ עליו בעיניים עצומות.

אבל אין שום דבר מיוחד ב-1.2-1.4 של פיאט, מנועים ומכלולים כלליים כ"כ פשוטים ונגישים.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

טיפלתי שם ב-500X.

מוסך בסדר סה"כ. 

יחסית קטן, אין הרבה ליפטים. 

אף פעם לא היה עמוס מדיי.

מחירים סבירים.

באסה לבעלי הפיאטים שעוד נותרו

פורסם
בתאריך 16.5.2026 בשעה 20:05, Buki כתב:

זה משעשע קצת, פיאט 500 זה אחת המכוניות הכי בסיסיות ופשוטות, אין שם שום טכנולוגיה ושום תחכום. גם נפוצה יחסית בארץ. אבל גם אני נתקלתי בזה שמוסך כללי לא מוכן לטפל בה. 

תכלס גם נשארתי בלי מוסך עבורה ולא יודע למי לפנות אם יהיה תיקון שלא אוכל לעשות בכוחות עצמי. 

ממש לא חסר מוסכי איטלקיות בישראל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוטו איטליה, כחול לבן, איציק אלפא, תלתן, מיכאל אלפא - חסר? וזה רק בשלוף ובמרכז. כולם מתמחים.

• אהבתי 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעתיים, RK כתב:

ממש לא חסר מוסכי איטלקיות בישראל.

זה לא רכב שצריך מוסך "איטלקי", סה"כ רכב בסיסי המוני פשוט ונפוץ, שתכלס כל מוסך יכול לטפל בו כמו שכולם טיפלו פעם בפיאט אונו. 

לכן די הופעתי מזה שיש מוסכים שמסרבים לטפל בו. 

פורסם

לא באמת צריך, אני מסכים. אבל אם יש מוסך כללי שלא מוכן לקבל רכב פשוט (במונחי היום) ביותר ואמין כמו 500 1.2 ידנית, זה אחלה נייר לקמוס לאותו מוסך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

ZC6 | JB43 | 932

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...