Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10,000 יקר ולא ברור במוסך

מעבר לפיתרון נפתר ע"י chezik,

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיפול לפני טסט, יש דברים שצריך לבדוק כמו בלמים, יובש, צירייה, לא ברור מה בעל המוסך בדק.

רעשים צורמים בעליה מכיוון הגלגלים, ורכב רועד בברקס בירידות ומבחינת המוסך הכל תקין.

החליף פלאגים, דפק מחיר מטורף וגבוה בהרבה, ואמר שחוטי הצתה נראים טובים ולא צריך להחליף. לאחר הנעה, הרכב פימפם כשהאוטו מונע סטטי, ואז אמר שצריך *בעצם* גם להחליף את חוטי ההצתה. 

שם לא מקוריים אבל של חברה גרמנית שזה מבחינתו אותה המשפחה.

לא נוח לי עם האבחנות ובמיוחד שאני חושבת שיש עוד בעיות לאוטו. ובמיוחד שהוא שחט במחיר בתוספת של 300% ביחס למחירים קודמים לגבי חוטי ההצתה ופלאגים. גם שאר הטיפולים והשמן ואין לי מושג מה, יקר ב200% מהשוק.

לחזור אליו - זה לא אופציה אלא אם כן מפצה במחיר ולוקח אחריות. אולי גם זה לא שווה. 

מכעיס ומעצבן מאוד. אין לי זמן פנוי וגם כסף לא גודל על העצים.

דעתכם לגבי ההתנהלות?

והאם יש מקום לפקח על המחיר ולחזור אליו עם גב בבקשה לקבל החזר כספי?

פורסם
לפני 45 דקות, פלפלת כתב:

בטיפול לפני טסט, יש דברים שצריך לבדוק כמו בלמים, יובש, צירייה, לא ברור מה בעל המוסך בדק.

רעשים צורמים בעליה מכיוון הגלגלים, ורכב רועד בברקס בירידות ומבחינת המוסך הכל תקין.

החליף פלאגים, דפק מחיר מטורף וגבוה בהרבה, ואמר שחוטי הצתה נראים טובים ולא צריך להחליף. לאחר הנעה, הרכב פימפם כשהאוטו מונע סטטי, ואז אמר שצריך *בעצם* גם להחליף את חוטי ההצתה. 

שם לא מקוריים אבל של חברה גרמנית שזה מבחינתו אותה המשפחה.

לא נוח לי עם האבחנות ובמיוחד שאני חושבת שיש עוד בעיות לאוטו. ובמיוחד שהוא שחט במחיר בתוספת של 300% ביחס למחירים קודמים לגבי חוטי ההצתה ופלאגים. גם שאר הטיפולים והשמן ואין לי מושג מה, יקר ב200% מהשוק.

לחזור אליו - זה לא אופציה אלא אם כן מפצה במחיר ולוקח אחריות. אולי גם זה לא שווה. 

מכעיס ומעצבן מאוד. אין לי זמן פנוי וגם כסף לא גודל על העצים.

דעתכם לגבי ההתנהלות?

והאם יש מקום לפקח על המחיר ולחזור אליו עם גב בבקשה לקבל החזר כספי?

אם את רוצה התיחסות רצינית ולא סתם להוציא קיטור אז תפרסמי את שם הרכב דגם שנה מנוע ותעלי חשבונית של הטיפולים שבוצעו 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
  • פיתרון
פורסם

יכול להיות עושק או חוסר מקצועיות וכו', אבל יכול גם להיות שהוא צודק לחלוטין

רעשים מכיוון הגלגלים יכולים להעיד על תחילת התפתחות בעיה כלשהיא (למשל מיסב / צירייה שחוקים) ברמה שעדיין לא ניתן לזהות בבדיקה ויזואלית פשוטה שעושים לפני טסט, אם הלקוח מתלונן אז בודקים יסודי יותר את הבעיה הספציפית, ציינת לו את הרעשים האלו?

כנ"ל לגבי רעידות בבלימה, ככל הנראה צלחת מעוותת, אבל המוסך וגם המכון טסט בודקים שהרפידות והצלחות בעובי הנדרש, עיוות יכול להיות לא ניכר בעין ומחליפים רק אם הלקוח מתלונן.

לגבי מחירים יקר מבעבר - אם מדובר על מחיר יקר יותר באותו מוסך ביחס לעבודות קודמות שבוצעו באותו מקום - כנראה שזה לא באמת אותה עבודה, צריך לראות את הפירוט.

ואם מדובר על מוסך אחר - אז כן, יש פערים עצומים בין אחד לשני וצריך להשוות מחירים.

פורסם (נערך)

מקבלים הצעת מחיר לפני טיפול

יש לי כלל

לא עוזבים רכב לבד במוסך

מפקחים איזה חלקים שמים לך

בודקים שמה שרשום בקבלה לפני התשלום באמת בוצע

לאדם שאין זמן - עליו לחפש מוסכניק אמין או להיות ערוך לתשלום גבוה

עריכה אחרונה על ידי levy

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...