Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מחפשת רכב שיחליף את הדייהטסו סיריון שלי, שגמר את הקריירה. אם עדיין היו מייצרים סיריון הייתי קונה שוב כי הוא מושלם. מכיוון שלא - צריך רכב אוטומטי חסכוני בדלק, לנהיגה בין עירונית וגם בפקקים ובחניה של תל אביב. עדיפות למיני או סופר מיני, אבל אתפשר על זה לטובת חסכוניות, קילומטרז' נמוך ושנתון גבוה ככל האפשר במחיר הזה - עד 30 אלף. יש רעיונות/הצעות? תודה

פורסם

מיצובישי ספייס סטאר, חיסכונית, אמינה האיבזור טוב במיוחד מסוף 2014.

מאחור יחסית מרווחת ביחס לקטגוריה.

זה הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?656974-מסכמים-שנה-רביעית-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את הסיריון הביאו לארץ עד שנת 2011 כולל, מאיזו שנה היתה שלך ? אולי כדאי לקנות דומה משנתון מתקדם יותר.

אופציות אחרות הן סוזוקי סוויפט/ספלאש

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במיקרה יש גיר פחות אמין, היו פה תלונות לגבי הרציף שלהם ולא רק במיקרה, גם בפייסבוק נתקלתי בזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
את הסיריון הביאו לארץ עד שנת 2011 כולל, מאיזו שנה היתה שלך ? אולי כדאי לקנות דומה משנתון מתקדם יותר.

אופציות אחרות הן סוזוקי סוויפט/ספלאש

יש לי סיריון 2007. הייתי שמחה לקנות שוב סיריון, אבל מחפשת משהו יותר חדש. רצוי 2014 ומעלה

פורסם

לסקודה גיר רובוטי בעיר הוא פחות נעים, כמו כן פקקים מקצרים את חיי המצמד.

מה שכן הרכב חיסכוני תודות לגיר.

פורסם

סיריון 2011- אם תסתפקי בו יכול להיות שדרוג מבחינת השנתון-לאו דווקא במודרניות הרכב.

רובוטי חד מצמד בלי קשר לאמינותו (טובה או פחות) הוא גיר לא נעים לשימוש בעיר/נסיעה מרובת פקקים.

סוזוקי סוויפט/ספלאש בעלות גיר אוטומטי רגיל יהיו תחליף הולם.

לספייסטאר יש גיר רציף אבל לא ראיתי לגביו תלונות בפורום-גם הוא יכול להיות אפשרות מעניינת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצטרף להמלצה על מיצובישי ספייס סטאר, לפני כשנה בהמלצה של יוליאן מצאתי לאחי ספייס סטאר 2014, הרכב הספיק לעבור אצלו כ20,000 קמ בשנה האחרונה והוא מאוד מרוצה, אמינות מוחלטת וצריכת דלק כ1/18-1/19.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
מיצובישי ספייס סטאר, חיסכונית, אמינה האיבזור טוב במיוחד מסוף 2014.

מאחור יחסית מרווחת ביחס לקטגוריה.

זה הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?656974-מסכמים-שנה-רביעית-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

מה ההבדלים מסוף 2014?

Sent from my LG-H840 using Tapatalk

פורסם

חיישני לחץ צמיגים, הגה וידית הילוכים מעור, בקרת אקלים,שליטה על המערכת מההגה ובקרת שיוט.

פורסם

גם אני באותו מצב אבל יכול להגדיל את התקציב עד 50K אם זה מוצדק.

אבדוק לגבי הספייס סטאר. האם היא שדרוג לעומת הסיריון?

אילו עוד רכבים מומלצים? מה דעתכם על שברולט ספארק?

פורסם (נערך)

הספייס הרבה יותר מאובזרת מהסיריון, חיסכונית יותר, הרבה יותר בטיחותית.

הסיריון שקטה יותר ולא רוכנת כמו הספייס סטאר.

הספארק חזקה יותר ושקטה יותר, לדעתי גם המושבים עדיפים,

מנגד תא מטען קטן ומרווח מצומצם מאחור, היא גם פחות חיסכונית.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

• תוכן חדש...