Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני משתמש באפליקציה של Evernote כדי לנהל משימות ואת הלו"ז שלי. היא אחלה ואני מת עליה, אבל מציק לי שאין שם RTL נורמלי.

אז איך אתם מנהלים את הלו"ז שלכם? תנו המלצות לכלים טובים שמסתנכרנים גם במחשב וגם במובייל.

Trello, אגב, לא טובה למשימה. חסר לה המון פונקציות.

פורסם

לו"ז מנהלים ביומן. אבל אתה כנראה מתכוון למשימות. יש מספיק אפליקציות של משימות. יש באאוטלוק ויש אפליקציות שמבוססות על מתודולוגיות ניהול משימות.

אחת המוצלחת נקראת GTD - Getting Things Done. אני ממליץ לקרוא עליה טיפה.

בזמנו השתמשתי ב remember the milk.

חוץ מזה לא הבנתי מה זאת אומרת שאין RTL באוורנוט. יש ועוד איך, כולל עיצוב.

פורסם

בזמן הפרטי - Google Keep.

בעבודה - Outlook של המערכת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור מנהל עם וותק של 15 ויותר שנה בתעשייה אני יכול להעיד מנסיוני שניהול זמן יעיל זה משהו overated . מי שימצא חצי שעה ביום לעשות דברים אחרת, לחשוב חדשני ומחוץ לקופסא ישיא למקום עבודתו פירות מתוקים בהרבה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

בתור מנהל עם וותק של 15 ויותר שנה בתעשייה אני יכול להעיד מנסיוני שניהול זמן יעיל זה משהו overated . מי שימצא חצי שעה ביום לעשות דברים אחרת, לחשוב חדשני ומחוץ לקופסא ישיא למקום עבודתו פירות מתוקים בהרבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במה זה מתבטא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במקרה שלי ביעול תהליכים ביצור. פתרונות חדשניים לאריזה של מוצרים, פתרון יצירתי לתקלות המיכון, לקחת נושאים מורכבים ומשמעותיים אך לא דחופים ולצלול לתוכם.

• תוכן חדש...