Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני רוצה למצוא מקום באוטו כדי שאוכל לאחסן שם דברים מבלי שהם יתחממו בשמש הקופחת של ארצנו, מה הפתרון הכי טוב לזה? לקנות צידנית קטנה? איפה לשים אותה? מתחת לכיסא? בתא מטען? תא כפפות?

המליצו לי גם להשאיר את החלונות טיפה פתוחים בשביל אוורור מינימלי, זה באמת עוזר?

בעקרון הדברים שאני צריך להשאיר באוטו זה פלאפון, אוכל,טבק, בושם, פחית או בקבוק מים ועד עכשיו היית שם חלק מהדברים במשענת יד אבל הם פשוט מתחממים בטירוף ואנחנו רק בחודש מרץ.

יש איזה פתרון ייעודי לשמירה על קירור באוטו סגור?

תודה לעונים.

פורסם (נערך)

לא יודע לגבי חניה, אבל בחלק מהרכבים קיים פתח מיזוג לתא הכפפות שניתן לפתוח ולקרר פריטים קטנים במהלך נסיעה.

אני מניח שאם נסעת ככה והחלל התקרר, גם יקח יותר זמן להתחמם באופן יחסי לשאר הרכב.

אצלי ברכב קיים גם שקע 12v בתא המטען, שמאפשר צריכה גם כשהרכב כבוי, אם קיים דבר כזה אצלך ניתן לקבע תא קירור קטן- אבל לא יודע כמה הייתי רוצה צרכן 12v קבוע כשהרכב כבוי.

למרות שעל אותו משקל של תא הכפפות, אם תא הקירור צורך רק כאשר הרכב מונע ומתקרר, הוא יחזיק קריר יותר מתא הכפפות (רמת בידוד, מיקום בתא המטען לעומת שמש ישירה וכו')

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תודה על התגובה, אבל אני לא מחפש שיתקרר או משהו שיצרוך חשמל כשהרכב כבוי. אני מחפש פשוט פתרון שהדברים שלא לא יתחממו, שישארו בטמפרטורה סבירה.

פורסם

בס"ד

מול שמש ישראלית, שום דבר לא מחזיק מעמד.

דרך אגב, גם עם האוטו עומד במקום מוצל, הבושם שלך יתאדה, למרות שהוא סגור.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אם הרכב בשמש - בתא המטען. בתא הנוסעים יהיה חם מאוד בגלל אפקט החממה.

אם הרכב בצל - לא משנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כנ"ל בתא המטען - אפשר צמוד לדופן האחורית של הכיסא האחורי, או בדפנות

יש רכבים אשר בתא המטען, יש להם תאי איחסון בדפנות וגם מתחת לשטיח, עם בידוד סופג.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני מתלבט מתחת למושב או תא מטען מאחור.

אוויר חם עולם למעלה, לכן כמה שיותר נמוך יותר קר, העניין שחלל האוטו הוא חממה אז לא בטוח איפה יותר קר מתחת למושב או בתא המטען.

פורסם

בושם מנסיון מחזיק שנה וגם דאודורנט נוזלי.

כשנכנסים לגלוש למשך 3 שעות, הכל נשאר

ברכב, גם הפאלאפון והבקבוק מים.

הבושם והדאודורנט לא יוצאים כלל מהרכב

במשך כל השנה. ו3 ימים בשבוע הרכב חונה בחוץ בשמש גשם וכו.

פורסם

בגאז׳ ברכב סדאן.

אם מחפשים רציונליזציה למרכב סדאן, אז הנה - תא מטען נפרד מתא נוסעים, ולא חשוף לשמש ישירה.

או בהאצ׳בק/סטיישן, אם יש מדף מספיק עבה שמכסה אותו. בזמן האחרון התחילו לוותר על המדפים האלה לטובת וילון דק, כדי לחסוך במשקל, אבל הוא ממש לא מבודד בין תא נוסעים לתא מטען.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני משאיר בושם ודורדוראנט ומסטיקים וכל מיני דברים ברכב(תא כפפות ותא בין המושבים? ואחרי חצי יום בשמש אני רואה שהדברים רותחים אש.

איפה המקום הכי פחות חם?תא מטען?

והאם יש פתרון אחר?

תודה רבה לעוזרים

פורסם
אני משאיר בושם ודורדוראנט ומסטיקים וכל מיני דברים ברכב(תא כפפות ותא בין המושבים? ואחרי חצי יום בשמש אני רואה שהדברים רותחים אש.

איפה המקום הכי פחות חם?תא מטען?

והאם יש פתרון אחר?

תודה רבה לעוזרים

אני גם משאיר בושם בתא של המשענת יד, אבל דואג לכסות אותו. יש לי כיסוי זול שמונע מהחום לחדור ואז זה נשאר בטמפרטורה סבירה.

2016 BMW M235i.

פורסם

מתחת לאחד המושבים, כי לשם לא מגיעה שמש ישירה והמקום יהיה חם, אבל הרבה פחות מהאיזורים החשופים. אצלי ברכב, וגם בהרבה אחרים, כיס האחסון בדלת הנהג מספיק עמוק ולכן כמעט תמיד מוצל, וגם שם פחות חם מאשר בשאר הרכב.

לגבי בשמים/דיאודורנטים שצויינו פה, בכל מקרה לא מומלץ להשאירם ברכב באופן קבוע, בטח לא בקיץ. החום הגדול בהחלט עשוי להשפיע על הרכב החומר ולשנות את הניחוח שלו, לרוב לא לטובה. מוצרי טואלטיקה יש לשמור בבית, בטמפ. החדר

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

המקום הכי פחות מתחמם באוטו... הייתה תקופה בחיי שלא הוטרדתי מהשאלה הזו, גם מחוץ לאוטו לא השתנה כלום, זה היה קצר. היום אני משתמש בצידנית קטנה, זורק לתוכה בקבוק מינרלים חצי ליטר שהקפאתי מבעוד מועד וזה שומר על הפירות והסנדוויצ'ים קרירים ורעננים. בשביל פלאפון, בשמים ושאר כימיקלים, 'צידנית רכה', עם לוגו של חברת ביטוח תספיק, כשאתה נכנס לרכב ומפעיל מזגן תשאיר אותה פתוחה לצינון.

• תוכן חדש...