Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המחירים של הרכבים שנתת כדוגמא לא שווים כלום,אני לא יודע אם הרכב ליסינג,מה עבר על הרכבים האלה,קילומטראז גבוה,תאונות,כל זה פרמטרים שלא פרסמת כי את רובם אתה לא יודע.

מעבר לכך המחיר של 3008 דגם ישן הם פשוט לא נכונים והיו נמוכים משמעותית מהמחירים שאתה סיפקת.

בקיצור..

פורסם

בקיצור...כל הרכבים שרשמתי הם פרטיות עם קילומטרז נמוך.המחיר אוליי היה 140 לפני 3 שנים אבל הרכבים נמכרים הרבה מתחת למחיר אז בהחלט חוזרים שוב ל50%.ולאבד 25/30 אלף בשנה זה מספרים ענקיים לרוב אזרחי המדינה

כל פעם שיוצא דגם חדש מנסים לעשות בדיקות חדשות כאשר בפועל כל דגם יש לו את אותם ירידות קיצוניות ולכן התוצאה ידוע מראש.

פורסם

הסתכלתי שוב במודעות של 2015. נתעלם מהשחוטות יש כמה מציאות. . נניח 3008 פרטית עם 32000 קמ ב ₪84000 . נניח ימכור בסוף ב ₪70000 . הייתי פה קטלני ועדיין ירידה סבירה בשוק מ ₪140K . רכב זהה מוצע שם ב ₪100000 . נניח יקבל ₪80000 : גם יפה. מעטים הרכבים בארץ שבאמת שומרים על 10٪ ירידה בשנה.

פורסם

אל תשכח שזה היה דגם לא מוצלח(ולכן הירידה יותר דרסטית) , בנוסף סביר להניח שכחדש לא נמכר במחירון אלא במבצעים ולא במחיר המדבקה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם הדגם הקודם לא היה מוצלח בכלל וגם קודמו ועדיין תמיד חשבו שהדגם הנכנס יהיה מצויין וטעו.

יש כרגע את הדגם החדש שנת 2016 פרטי ב90 K שקל ,זה דגם שכן עלה 160 K ויותר לפני שנה וקצת.

הרכב פשוט מתרסק במחיר כמו קודמיו.

יש עוד אחד ב96 וב 100 K פרטיים ששנה וחצי על הכביש.

יש כאן לקוחות שאיבדו 80000 שקל בשנה וחצי על הרכב הזה

פורסם

אתה מתכוון לזה?

http://yad2.co.il/s/c/pevvug

כי אם כן, זה הישן.

אני לא מתיימר לקבוע מה תהיה ירידת הערך של החדש, ואתה צודק שלצרפתיות יש ירידת ערך גבוהה, אפילו קטסטרופלית בדגמים מסויימים, אבל בוא לפחות ניצמד לאמת - אין (עדיין) 3008 חדשה ביד2 במחירי שחיטה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

תבדוק את עצמך, למיטב זכרוני הדגם הקודם נמכר כחדש בסוף ימיו, אי שם ב 2016 באזור ה 130 - 140, 160 היה המחיר בתחילת השיווק לפני כמה שנים טובות. והוא דווקא מאוד מוצלח, במיוחד לאחר שיפור המנוע, ומספק חווית נהיגה מצוינת, טובה אפילו מזו של החדש באמת.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

בו נשווה תפוזים לתפוזים.

כול דגם יחודי גם בסעיף הירידת ערך שלו תראה את הפיאט בראבו לפני שלוש שנים הייתה קונה אותה ב30 אלף וכיום אפשר לקנות אחת ב20 אלף והביקוש עצום למרות שבהתחלה הן חוו נפילה חזקה במחיר שוק שלהם בגלל בעיות תדמית אבל הזמן עבר ואנשים הבינו שהשד לא כזה נורא ועכשיו היא בין המשומשות ששומרות על המחיר שלהן הכי טוב. (נפילה של סה"כ 10 אלף ב3 שנים פחות מטויוטה קורולה)

לגבי הסיטרואן סי3 מספיק לראות את אחותה התאומה פיגו 208 טורבו אוטומטית שבפשפוש מהיר ביד2 אפשר להבין שנפילת הערך שהיא חוותה לא יותר גדולה מסופרמיני אוטומטית מקבילה שנחשבת לרכב ששומר על הערך שלו בצורה מצויינת כמו הקיה ריו.

יש אמת בדבריך ואני לא אתווכח אך האמת הזאת לא נוגעת לדגם הנ"ל.

• תוכן חדש...