Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בתימחור נסיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

כיום אני נוסע 16 ק"מ בבוקר , רוב הנסיעה על דרך בגין בירושלים מה שאומר 6 רמזורים עד העבודה ומהירות של 70-80 להנא{ע}ת הרכב והנהג.

הבוס מבקש ממני לאסוף עובד שגר 2 ק"מ ממני.

ואומר כי ישלם לי במזומן כל חודש. אבל שאל כמה , אמרתי שאתייעץ.

אם אעשה זאת, אצטרך לנסוע בדרך אחרת. 14 ק"מ במקום 16 ק"מ אבל, עם ים רמזורים ומהירות ממוצעת של 30-40 קמ"ש.

הבלאי יעלה לרכב.

כמה כסף לבקש לדעתכם?

מדובר ברכב ישן עם קושי באיתור חלקים. קל לא יהיה לי למצוא קלאץ \ גיר \ בולמים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

ההיגיון וההגינות אומרים שאתה אמור לקבל את הנסיעות של אותו עובד (עלות חופשי חודשי לאיסוף של כל החודש).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מסכים עם נייט דרייבר, דבר נוסף הוא שבלי קשר לעלות של הנסיעה תצטרך לצאת מוקדם יותר מהבית לעבודה וכדאי להחשיב גם את זה.

פורסם

בהנחה וזה יחסי עובד-מעביד קרים וקלאסיים - בקשה חריגה מאוד.

אני מניח שאתה מקבל הוצאות אחזקת רכב ולא תמחור עפ"י תחב"צ - שכן אם לא, זה בכלל חריג.

יותר סביר שיתנו לך רכב על חשבון העבודה ואז יבקשו מה שהם רוצים. לא עם הפרטי שלך.

אני גם מניח שלא צריך לספר לך שהסעה בתשלום היא לא חוקית. והביטוח יתנער ממך אם יעלה על זה.

התשלום במזומן גם הוא תמוהה לדעתי וספק אם המדינה תראה זה משהו בהקשר של מיסוי.

פרקטית ? לא הייתי מסכים.

להיות תלוי במישהו אחר, לקום מוקדם יותר, מחייב אותך לסוע מדרך שלא בא לך עליה.

גם אם יתנו לך עלות חופשי חודשי של הבחור (בלחץ 400 ברוטו קצת מעל 200 נטו) זה לא שווה את זה.

אני מאמין שגם אתה לא מתלהב - שהרי אתה בין השורות מציין את הבלאי של הרכב, וכבר צופה סוף מר לגיר לקלאצ' ולבולמים.

דעתי - כמו מוסכניק שלא רוצה להתעסק עם תקלה מסובכת - דפוק מחיר. אם כבר, שיתשלם לך.

פורסם

מה יהיה עם הבוס (בוסים?) שלך, אלעד?ֿ איפה אתה מוצא אותם?

אתה חייב למצוא מקום עם יחסי עבודה תקינים, יש לי תחושה שמעולם לא חווית דבר כזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

HANS

הלוואי והייתי נולד 10 שנים לפני, ואז הייתי מצליח אולי להיכנס לעבודה ממשלתית עם קביעות ואז הייתי רוב חיי מאו*** בעבודה בלי פחד שיפטרו אותי.

אני נהנה בעבודה שלי, לא הייתי נהנה הייתי דואג שיפטרו אותי ומחפש עבודה אחרת.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
בהנחה וזה יחסי עובד-מעביד קרים וקלאסיים - בקשה חריגה מאוד.

אני מניח שאתה מקבל הוצאות אחזקת רכב ולא תמחור עפ"י תחב"צ - שכן אם לא, זה בכלל חריג.

יותר סביר שיתנו לך רכב על חשבון העבודה ואז יבקשו מה שהם רוצים. לא עם הפרטי שלך.

אני גם מניח שלא צריך לספר לך שהסעה בתשלום היא לא חוקית. והביטוח יתנער ממך אם יעלה על זה.

התשלום במזומן גם הוא תמוהה לדעתי וספק אם המדינה תראה זה משהו בהקשר של מיסוי.

פרקטית ? לא הייתי מסכים.

להיות תלוי במישהו אחר, לקום מוקדם יותר, מחייב אותך לסוע מדרך שלא בא לך עליה.

גם אם יתנו לך עלות חופשי חודשי של הבחור (בלחץ 400 ברוטו קצת מעל 200 נטו) זה לא שווה את זה.

אני מאמין שגם אתה לא מתלהב - שהרי אתה בין השורות מציין את הבלאי של הרכב, וכבר צופה סוף מר לגיר לקלאצ' ולבולמים.

דעתי - כמו מוסכניק שלא רוצה להתעסק עם תקלה מסובכת - דפוק מחיר. אם כבר, שיתשלם לך.

אלה לא הסעות בשכר אלא השתתפות בהוצאות וזה חוקי (בדקתי את זה ואצלי מערך ההסעות בנוי על עובדים שמקבלים את הנסיעות של אלה שהם אוספים על הדרך. מה שכן אצלי הם לא עושים עיקופים כמו שאתה מתאר).

אם זה מכסה לך חלק בהוצאות אחזקת הרכב אז למה לא?

פורסם

יש לי חבר שהיה עם רכב מהעבודה וביקשו ממנו משהו כזה, הוא דאג להבהיר מהר מאוד שהוא לא מתכוון לעשות את זה, אז מצאו פיתרון אחר.

לבקש דבר כזה מעובד בעל רכב פרטי זה חתיכת אומץ.

פורסם

אצלי בעבודה משלמים נסיעות לפי בערך 1.80 ש"ח לקילומטר, במידה ואני עושה נסיעת עבודה עם רכב פרטי, ולא לוקח רכב פול.

בעבודה הקודמת היה לי הסדר דומה לשלך עם עובדים אחרים, לקחתי על זה 250 ש"ח בחודש מכל אחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
יש לי חבר שהיה עם רכב מהעבודה וביקשו ממנו משהו כזה, הוא דאג להבהיר מהר מאוד שהוא לא מתכוון לעשות את זה, אז מצאו פיתרון אחר.

לבקש דבר כזה מעובד בעל רכב פרטי זה חתיכת אומץ.

אצלי זו היתה יוזמה של העובדים והם רוצים את ההסעות האלה. זה מממן להם חלק לא קטן מהאחזקה השוטפת (מי שאוסף עוד 3 אנשים יוצא לו עוד 400 שקל בברוטו. לעובדים ברמת שכר נמוכה זה לא מעט).

עריכה: כמובן שכל שקל שמתקבל חייב להופיע בתלוש.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם
הלוואי והייתי נולד 10 שנים לפני, ואז הייתי מצליח אולי להיכנס לעבודה ממשלתית עם קביעות

נו, אתה רק מחזק את מה שאני אומר. אין לך אפילו יכולת לדמיין מה היא עבודה נורמלית.

לא, עבודה ממשלתית עם קביעות היא לא עבודה נורמלית.

ואני מתנצל אם התגובה שלי קצת קשה, זה רק מכוונה טובה.

בחזרה לנושא - כל דבר שהוא ב״מזומן״ הוא לא חוקי בעליל.

זה לא ממש מסכן אותך, אבל את הבוס זה מסכן אחול שקשוקה.

ואם זה מסכן את הבוס, אז זה מסכן את מקום העבודה שלך. אז בעצם זה כן מסכן אותך.

בקיצור, או שתסדרו את זה בכתב יחד עם שורה במשכורת, או שתרדו מהרעיון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בעבודה הקודמת היה לי הסדר דומה לשלך עם עובדים אחרים, לקחתי על זה 250 ש"ח בחודש מכל אחד.

?!

אתה על אמת?

משכנתא זה קל

פורסם

עם הביאנקי?

ועוד להיות תלוי במישהו כל בוקר (לא הזכרת חזרה)? לא שווה את הסכום הקטן שיצא לך מזה.

צא מתי שבא לך, תשייט בבגין להנאתך, ועזוב אותך מפקקים ורמזורים.

פורסם

אם אתה מקבל כסף כדי להסיע אנשים, זה בעצם הופך אותך לסוג של נהג מונית\הסעות לא? לדעתי עלולה להיות כאן בעיה ביטוחית רצינית...

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

• תוכן חדש...