Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה שמן מומלץ לרכב הזה ? (אוטומט ) כמו כן כל כמה זמן צריך להחליף רצועת טיימינג וכמה זה אמור לעלות ? המלצות על מוסכים יתקבלו בברכה.

פורסם

לגבי שמן מנוע, אין דרישה לתקן ספציפי.

ניתן להשתמש במספר צמיגויות, 10W40 יתאים אך בד"כ אינו מגיע כסינטטי מלא,

ניתן גם להשתמש ב5W40 סינטטי מלא או 5W30 סינטטי מלא ללא שום חשש.

:onfire:
פורסם

המוסך המרכזי משתמש ב10W40 אבל כמו שאמרו קודמיי אפשר גם 5W30 סינטטי מלא.

אצלי למשל הוחלפו מכסי השסתומים - אני מעדיף להשתמש דווקא בשמן צמיג יותר ולכן נשאר עם ה10W40

רצועת טיימינג אם במוסך מורשה - הקיט יעלה לך 1800 שקלים וזה ללא משאבת מים - למה? כי המקורית תוכננה להחזיק 300KKM

סט חליפי מחנות חלפים טובה כמו אבי פרטס רחובות למשל יעלה לך 1200 שקלים כולל משאבת מים רק שאותה רצוי להחליף עם כל החלפת רצועה.

אם הרכב בהחלפת טיימינג הזו מגיע כבר לאזור ה200KKM הייתי מחליף כבר את משאבת המים בשביל להיות שקט.

רצועה מקורית מחליפים אחת לשבע שנים או כל 105KKM

לרצועה חליפית אולי כדאי לקחת מרווח בטחון מההמלצות האלו ולרדת לכוון ה90KKM וכל חמש שנים - אלא אם כן מדובר בערכה איכותית, ממה שידוע לי ההמלצה היא על GATES.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...