Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

מצאתי בבית מערכת נעילה עם השלטים שלה שקניתי באיביי, שאפילו יש להם עדיין סוללה. :lol:

הסכמה שלהם לפי מה שהמוכר אמר לי:

Black - Negative

Red - 12V positive

White - Lock

Black/White - Unlock

Pink - Alarm

Blue - Trunk

Orange - Negative

Yellow - Positive

איך מחברים את זה בפוקוס שלי? היתה לי מערכת של קוברה שהעפתי מהאוטו אבל לא שמרתי על הסכמה שלה.

הבנתי שנעילה נמצאת בקונקטור אחד השחרור נמצא בקונקטור אחר.

הבנתי גם שיש נעילת מינוים או נעילת פלוסים, ואצלצי אין לי מושג מה הנעילה. אשמח לעזרה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תעלה את שם המערכת שקנית. אם יש תמונה של הקופסה זה עדיף. תריץ חיפוש ביוטיוב לפי השם, סיכוי גבוה שיש הדרכה איך לחבר. בקשר לפיקודים, יש רכבים שהפיקוד בהם הוא פיקוד אדמה. לדוגמא, נורה מחוברת לפלוס קבוע וכאשר יגיע פיקוד אדמה לרגל השלילית הנורה תדלוק. יש רכבים שזה להפך, הפיקוד הוא חיובי. האדמה מחוברת קבוע ופיקוד חיובי ידליק את הנורה.

אין לי מושג איך זה בפוקוס (אולי מישהו כאן יחדד את הנקודה) אבל ברגע שתדע את סוג הפיקוד ברכב שלך. אתה צריך לפתוח את דלת הנהג. לעקוב אחרי החוטים שיוצאים מהכפתור שנועל את הדלת ולהתחבר אליהם במקביל. חוט אחד לפתיחה, וחוט אחד לסגירה. לפי סוג הפיקוד שלך ברכב. אדמה או פלוס.

המלצה שלי, לבדוק עלות התקנה אצל מתקין. אם מדובר על 100-200 זה יהיה שווה את כל המאמץ שתשקיע.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

נגטיב טריגר.

זכרת נכון, שני קונקטורים שונים.

ראה במצ"ב.

רמז נוסף יהיו ההתעלקויות של המערכת הקודמת.

אמור להיות די פשוט.

אם תסתבך, תעלה תמונות, ננסה לעזור

Ford_Focus_2002_vers2.pdf

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

האם יש צורך בדיודות כלשהן? אמרו לי משהו כדי למנוע מתח חוזר או משהו כזה

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אם יש לך רק יציאה אחת למאותתים במוח השלטים (העיניים שלי לא מה שהיה פעם, לא רואה כלום בסכמה שהעלית :-P), אתה מפצל אותה עם דיודות.

אם יש שני חוטים - לא צריך.

פורסם

אז ככה. הנעילה עובדת. הבעיה היא שהפתיחה לא. מה עושים? אפילו אין רעש של כאילו פתיחה או ניסיון פתיחה. תודה!

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אז ככה. היה מוליך אחד שנשרף כנראה בגלל טעות חיבור שלי. הכל עבד, אבל כמו חמור עשיתי קצר קטן וצליתי את הלוח. כרגע לא נראים סימני שריפה עליו. איך נותן לבדוק אותו? יש לי אוומטר בסיסי מאוד יחסית.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

שנבין, היה מצב שהכל עבד, וכרגע כלום לא עובד?

אם כן, יש נתיך על קו המתח לפני סוויץ' של מוח השלטים. תראה שהוא לא נשרף.

במידה ועדיין הרכב ננעל אך לא נפתח, בדוק בעזרת המולטימטר האם המוח בכלל מוציא פקודת פתיחה (רגל אחת על מתח קבוע, רגל שניה טריגר פתיחה).

אם מוציא, בדוק את הקו שאתה מתחבר אליו ברכב (פתח את הרכב עם מפתח, פלוק על מצב רציפות, רגל על השלדה רגל שניה על החוט שאתה מתחבר אליו).

אם אכן הלך הממסר בלוח, הכי כלכלי והגיוני יהיה להזמין אחד חדש.

אלא אם האלקטרונאים (מרק ואביב) יראו את הפוסט ויגידו לך איך אפשר להציל את הלוח הקיים.

פורסם

יש מערכת נוחות קיימת מקורית של פורד, אך השלט נדפק. שלט חדש בחברה עולה 685 שקלים לפני מע"מ - רק השלט בלי מפתח ובלי חריטת מפתח חדש.

הלוח כרגע לא עובד בכלל. הכל עבד יופי, כשחיברתי את המאותתים הוא העלה ריח שרוף ולא עבד יותר. עוד מעט אעלה תמונה של הלוח. האוטו רגע אצל אשתי

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם (נערך)

קצת קשה להבחין ברכיבים וחבל שלא צילמת את הצד השני של המעגל המודפס.

לדעתי הרכיב בצבע כחול (וריסטור) הלך לעולמו (לא בטוח). בדרך כלל צריך להיות גם פיוז במעגל או מחוץ למעגל.

תבדוק אותו מקרוב.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...