Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז איך אתם ישנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

חיפאים זקנים. כבר קרה לי שקמתי בבוקר לפני שהבנים הלכו לישון.

האמת היא שזה מנהג של השנים האחרונות, מאז שהעברתי את האימון בחדר הכושר ל-6 בבוקר.

עריכה: כתבתי "הנשים האחרונות". טוב. אשה אחת, שהובילה את המהלך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לכל אדם יש שעון ביולוגי עצמי שמנחה אותו מתי לישון ומתי לקום, ולא פשוט להזיז אותו.

מה שכן, חייבות להיות לפחות 6 שעות שינה איכותיות, על מנת לאפשר תפקוד נאות ובריאות טובה בטווח הארוך.

בכל מקרה, רצוי להמנע ממשקאות המכילים קפאין בשעות הערב המאוחרות, כמו גם שוקולד.

הם פוגעים באיכות השינה, גם אם לא מודעים לכך.

גם אני ממשכימי הקום, וב 5 בבוקר אני קם לבד, כולל שבתות.

מצויין לי עם זה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

פעם אמרו לי שכשאלך לצבא אלמד לישון "כמו שצריך". אז אמרו. הלכתי, חזרתי, לא קרה כלום.

אמרו לי את זה גם אחרי שהילדים נולדו. ובכן, שטויות במיץ גזר. המצב רק החמיר. אני חושד ששנה+ של חסך שינה מתמיד גרמו לי לנזק נוירולוגי קבוע.

חזיר דיזל

פורסם

במקרים של רעש מהשכנים אין לי בעיה ללבוש את הגופיה של האיומים גם בשעה 01:00 או 02:00 (לרוב אני גם ככה ער).

להם זה נראה מוזר, ואני מקבל את השקט שלי בחזרה.

במקרים שאני צריך לשקוע בשינה בקבוק בירה עושה עבורי עבודה טובה, ואם זה לא מספיק אז יש אטמים מצויינים של מאק'ס -

https://he.aliexpress.com/item/Macks-foam-earplugs-washable-anti-noise-earplugs-professional-earplugs-for-sleeping/32367193367.html?spm=2114.50010208.4.42.Rt5SZG

מאורר תקרה אגב עובד כמעט קבוע.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אני בן 36, ישן כמו לבנת חבלה, ישן טוב ורצוף, בימי חול בערך מ23:00 עד 6:30 ובשבתות מותח עד 7 וחצי שמונה, עם ילדה בת 3 וקצת.

לפני 12 יום נולד לה אח, אז כל האמור לעיל פחות רלבנטי וכפוף לשינויים :-P

ככלל, אני לא סובל מבעיות שינה ואפשר לומר שאני ישן טוב מאוד, גם כשאני לא בבית- במטוס, במלון, בשק"ש, באוהל ובנגמ"ש.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מה..

בנור, זה שרשור התייעצות על גאדג׳טים שיכולים לעזור לייצר רעש לבן.

לא על חרדות ודברים שאפשר למות מהם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

איך שמרגיש לך נכון (:

אני רק הצעתי...

אתה בטוח שהסיבה שאתה מתעורר היא רעשים/צלילים?

אם זה בית בבעלותך ולא בית שכור אני הייתי במקומך מתקין חלונות עם זיגוג כפול. (קצת יקר אבל שווה לדעתי)

פורסם

אני ישן כמו בלוק והרעשים היחידים שמעירים אותי זה צלצול הטלפון שלי, השעון המעורר, הילדות ואזעקות כשיש עוד מישהו בבית (כשאני לבד בבית אני לא יודע בכלל שהיתה אזעוקה).

מי שהרגילו אותו לישון בשקט מוחלט ובחושך מאוד יתקשה להשתחרר מזה והדרך היחידה להשתחרר היא לישון ברעש ובאור. עד הצבא כל רשרוש היה מעיר אותי אבל לקראת אמצע השירות הגעתי למצב שכשעצרנו בלבנון במוצב של סוללת תותחים ללילה הקפיצו אותם בלילה, הם ירו כמות מכובדת, דברים נפלו בקרוואן ואני אפילו לא ידעתי שהם קמו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אנחנו בקיץ עם מאוורר תקרה, בחורף ישנים עם זה https://www.amazon.com/gp/product/B000LQI2S0/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

עובד כמו קסם, תגובה פבלובית, איך שאני מדליק אותו ישר נרדמים!

גם בקיץ, אם השכנים קצת חוגגים זה משתיק את הכל.

נראה מגניב, אני שוקל לקנות, אם כי אני לא בטוח שחברה שלי תתלהב מעוד משהו שעושה רעש בחדר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מה..

בנור, זה שרשור התייעצות על גאדג׳טים שיכולים לעזור לייצר רעש לבן.

לא על חרדות ודברים שאפשר למות מהם.

דווקא מסכים עם האזכור של בנור. אם אתה מתעורר מכל רחש קל, יכול להיות שהבעיה נובעת מגורם אחר לחלוטין (גם אשתי היתה כזו, כשטיפלנו בדום נשימה ישנה הרבה הרבה יותר חזק היום) ולא מהרגל או משהו כזה.

שינה איכותית היא קריטית לבריאות טובה.

בנוסף מהמעט שקראתי בנושא, דווקא עדיף לישון בחושך כמה שיותר מוחלט וללא שום רעשים ברקע, זה רק מוריד מאיכות השינה.

אבל זה בעירבון מוגבל.

• תוכן חדש...