Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות טסלה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3712460,00.html?dcRef=ynetCube

לפי הכתבה מתחיל טיפטוף של כלי הרכב האלה - וזה מעולה.

השאלה איך כן אפשר להתחיל יבוא שלהם לארץ ולפתור את הבעייה שכולנו סובלים ממנה - "יבואן בלעדי"

הטווח של מכוניות אלה כמעט כמו טווח של מכוניות בנזין ובניגוד לרכבי BP שנסעו 100 פלוס קצת ק"מ.

מי לא ישמח לרכב מדהים כזה?

קובי

:-)

פורסם

אני רציתי טסלה, אפילו הציעו לי אחת מהעבודה, לצערי אני נוהג הרבה יותר מדי.

אחלה רכב, נהגתי עליו מספר פעמים, יש את הX ל2 לקוחות שלי ואת הS להרבה, נחמד.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

מעניין, אני לא מוצא שום איזכור ברשת על חברה בשם מאנארט שמייצגת את טסלה בגרמניה, להבנתי טסלה היא הבעלים של החנויות שלה בגרמניה בדיוק כמו בארצות הברית. למישהו יש פרטים על החברה או נציגיה בארץ?

פורסם (נערך)
אני רציתי טסלה, אפילו הציעו לי אחת מהעבודה, לצערי אני נוהג הרבה יותר מדי.

אחלה רכב, נהגתי עליו מספר פעמים, יש את הX ל2 לקוחות שלי ואת הS להרבה, נחמד.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

בנצי תודה על הפידבק :)

מה הטווחים שהמכוניות האלה אכן נוסעות?

אם זה כפי שרשום 400+ ק"מ זה מעולה (model S )

מודל 3 נרשם 215 מייל שזה כ 344 ק"מ

ואכן מודל 3 תהייה אטרקטיבית ביותר בישראל כאשר יימצא הפתרון של מי שימכור

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

פורסם
מעניין, אני לא מוצא שום איזכור ברשת על חברה בשם מאנארט שמייצגת את טסלה בגרמניה, להבנתי טסלה היא הבעלים של החנויות שלה בגרמניה בדיוק כמו בארצות הברית. למישהו יש פרטים על החברה או נציגיה בארץ?

אכן אין חברה בשם זה שמוזכרת עם טסלה

כאן יש את כל הנציגים בגרמניה

https://www.tesla.com/findus/list/stores/Germany

וכנראה מי שכתב את הכתבה התכוון אולי למנהיים :?:

קובי

פורסם

אולי לעמאן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש סוכנות לייבוא רכבים בשם aclassa.

בדף שלה בפייסבוק הם טוענים שהם מייצגים את מנהארט מגרמניה (סדנת שיפורים).

לפי שיטוט בדף הם כבר ייבאו לארץ בשנה האחרונה גם כמה ראפטורים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יש סוכנות לייבוא רכבים בשם aclassa.

בדף שלה בפייסבוק הם טוענים שהם מייצגים את מנהארט מגרמניה (סדנת שיפורים).

לפי שיטוט בדף הם כבר ייבאו לארץ בשנה האחרונה גם כמה ראפטורים.

בהחלט מעניין. למנהארט אין קשר רשמי לטסלה, ואני חושב שתחזוקת הרכבים נעשית בכל העולם על ידי טסלה עצמם ולא ניתן לרכוש כלים לתחזוקה בכדי לפתוח מוסך מתחרה ולכן לא ברור לי איך מנהארט יתחזקו את הרכבים. מעניין איך שכנעו את משרד התחבורה לאשר את היבוא.

פורסם

באיזור שאני גר יש טסלות פחות או יותר כמו טיוטה בארץ אז קצת קשה להתרגש מהמראה החיצוני שמתחיל להרגיש די מיושן (הג'יפ היה מכוער מהיום הראשון לדעתי).

מה שכן הגרסאות הבכירות מאוד מרשימות מבחינת כח והתנהגות, יש בחור אחד שמתחרה בסופי שבוע באוטוקרוס כאן וזה מדהים לראות את הרכב זז כל כך מהר על המסלול ולשמוע בעיקר את הצמיגים ולא יותר

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

צריך לחכות למודל 3, זה יכול להיות להיט כאן - מדברים על מחיר של סביב ה35 אלף דולר בארה"ב, מחיר שפוי בשביל הארץ הרכב גם עם הטבות מס + לא עולה דלק זה ממש יכול לשנות את השוק הישראלי.

פורסם

צריך תשתיות בשביל הרכב הזה, בישראל זה לא יקרה, ועם השירות הלא קיים כאן אין בכלל סיכוי, גם הרכב לא יהיה זול, ימציאו מס חדש, מס רכב חשמלי, סתם כדי לדפוק את הצרכנים, אולי עוד 10 שנים יתבססו פה מכוניות חשמליות במחירי עם ותשתיות טעינה מיועדות ונוחות, עד אז זה בגדר מדע בדיוני.

• תוכן חדש...