Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות טסלה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו תשתיות. כמו שתקציב עיריית ת״א מתבסס על דוחות החנייה כך גם חלק נכבד מתקציב המדינה שמתבסס על מיסים גבוהים כמו זה שקיים על הדלק. מניח שהגורמים הרלוונטיים במדינה יעשו ככל האפשר על מנת למנוע ולהכשיל את כניסת הרכב לארץ.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
צריך תשתיות בשביל הרכב הזה, בישראל זה לא יקרה, ועם השירות הלא קיים כאן אין בכלל סיכוי, גם הרכב לא יהיה זול, ימציאו מס חדש, מס רכב חשמלי, סתם כדי לדפוק את הצרכנים, אולי עוד 10 שנים יתבססו פה מכוניות חשמליות במחירי עם ותשתיות טעינה מיועדות ונוחות, עד אז זה בגדר מדע בדיוני.

לא נכון! זה היופי והחכמה. הרכב לא צריך תשתיות. הטווח שלו מספיק מכובד שרוב הציבור יכול להסתפק בטווח שלו גם בלי תשתיות הטענה פרוסות ברחבי הארץ ולהטעין רק מהשקע הביתי או השקע של מקום העבודה. והבירוקרטיה לשקע כזה, עד כמה שזכור לי הוקלה מעט מאז ימי בטר פלייס הדרקוניים (אם כי עדיין לא חופשיה לגמרי, אבל טוב מספיק/יחסית)

פורסם

כל מי שחושב שהוא "ידפוק" את המערכת עם רכב חשמלי ונסיעה בחינם-טעות בידיו. כל עוד הרכבים האלה נדירים והטכנולוגיה עדיין לא בשלה, אז אף אחד לא מתייחס לזה. ברגע שהמכוניות החשמליות יתחילו לתפוס נתח שוק, אז המיסוי יהפוך להיות על פי ק"מ בעזרת GPS. זה יהיה בכל העולם, כי הדלק מכניס כמות עצומה של כסף לקופת המדינה. בגלל זה אני לא רואה שום יתרון לרכב חשמלי. מה שנוגע לזיהום, אז זאת שטות, כי ייצור של רכב חשמלי מזהם במיוחד, וכידוע לאוויר אין גבולות. הכל פוליטיקה נטו בעטיפה "יפה".

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
בנצי תודה על הפידבק :)

מה הטווחים שהמכוניות האלה אכן נוסעות?

אם זה כפי שרשום 400+ ק"מ זה מעולה (model S )

מודל 3 נרשם 215 מייל שזה כ 344 ק"מ

ואכן מודל 3 תהייה אטרקטיבית ביותר בישראל כאשר יימצא הפתרון של מי שימכור

לא יצא לי לבדוק את הטווח האמיתי של הרכב, אני בטוח שהטווח המוצהר מתייחס לנסיעה רגועה מאוד, לי אישית זה לא רלוונטי כי א. יש לי רגל כבדה, אני כרגע עומד על ממוצע של 11 מייל לגלון עם הריינג' רובר כאשר אני יודע שבקלות אני יכול לעשות 20+ ב. הנסועה היומית שלי בעייתית מאוד וכך גם נושא הטעינה.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

אחה"צ טובים לכולם. המעסיק שלי מתעניין ברכישה וייבוא של טסלה לארץ. קראתי את הכתבה ואת כל התגובות פה ואני לא מבין בעצם מי היבואן ? עשיתי חיפוש בגוגל ופשוט כלום.

מישהו יכול לעשות סדר? מישהו מצליח להבין מי היבואן המוזכר בכתבה ואיך יוצרים עימו קשר?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
מה שנוגע לזיהום, אז זאת שטות, כי ייצור של רכב חשמלי מזהם במיוחד, וכידוע לאוויר אין גבולות. הכל פוליטיקה נטו בעטיפה "יפה".

וגם אפשר להוסיף לזה תהליך הפקה של ליטיום - סופר מזהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אחה"צ טובים לכולם. המעסיק שלי מתעניין ברכישה וייבוא של טסלה לארץ. קראתי את הכתבה ואת כל התגובות פה ואני לא מבין בעצם מי היבואן ? עשיתי חיפוש בגוגל ופשוט כלום.

מישהו יכול לעשות סדר? מישהו מצליח להבין מי היבואן המוזכר בכתבה ואיך יוצרים עימו קשר?

זה דף הפייסבוק של הזכיין - הוא עוסק גם בייבוא אישי:

https://www.facebook.com/AclassA-selected-premium-cars-worldwide-421945174545267/?hc_ref=SEARCH

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...