Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפולו משנת 2012, דגם ידני.

ואם בחברת הביטוח אמרו שזה ישפיע על הפרמיה, אני לא רואה איך זה יכול להשתמע לכיוון אחר.

לפי מה שלי נראה הגיוני. בסופו של דבר החברת ביטוח מפסידה פה כסף, ולכן יש לה אינטרס מובהק להחזיר אותו.

הרי בניגוד לתאונה בה יש צד ג' שהוא אשם, והביטוח שלו מחזיר לביטוח שלך את הכסף, פה אף אחד לא מחזיר את ההוצאה לביטוח שלך.

פורסם

כן דיווחתי למשטרה ואני היד השניה של האוטו.

יש לו איתוראן אבל ביטלתי את המנוי לאחר שהחברת ביטוח לא הסתפקה בו ודרשה מיגון שונה.

בכל מקרה הסיכוי שהרכב לא פורק לגורמים הוא קלוש וכבר אין מה לעשות.

פורסם
תלך לחברת ביטוח אחרת עם העדר תביעות של ההורים זה יעבור!

החיים מלמדים שמי שעובד על חברת הביטוח במקרה של נזק גדול חברת הביטוח תעלה על כל טריק

העיקר שלא לשלם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם אם יוציאו את הרכב, שזה בספק כי זה לא קרה ממש היום, לא בטוח שזה ישתלם לי בסוף.

הרי גם ככה הוא יהיה כבר מפורק, תהיה לו ירידת ערך מובטחת, ויש סיכוי קלוש עד אפסי שהצמגים, הרדיו דיסק, המגבר והסאב ישארו בפנים.

וכמובן גם אם איתוראן יחליטו לעשות זאת אני מניח שהם יגבו מחיר עבור כך, אחרת למה שמישהו ירצה לעשות אצלהם מנוי סתם ככה?

פורסם

כי בשלב הזה הם לא עושים את זה בשביל אלא בשביל הביטוח,אם יש משהו בתוך הרכב מערכת וכו' ולא פירקו תוכל לקחת אותם.

דרך אגב לא כל הרכבים נלקחים לפירוק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

השאלה היא, בטופס הצהרה על גניבת האוטו צריך לרשום את אמצעי המיגון שיש באוטו.

אני מתלבט אם להזכיר את האיתוראן.

בנתיים כתבתי: "יש איתוראן אבל ללא מנוי. שולם ויתור מיגון לטובת ביטוח גניבות".

האם זה הכרחי להזכיר את עניין האיתוראן כפי שרשמתי, או עדיף שלא כי הם יוכלו לבוא אלי בטענות שלא יצרתי קשר עם איתוראן לטובת ניסיון החזרת האוטו?

במקרה ואני מחליט לא לרשום על כך, יש חשש שזה יוכל להפיל אותי בסוף?

פורסם (נערך)

אין חשש. הביטוח שלך תמחר את הפרמייה השנתית ללא איתוראן. התנאים ברורים לשני הצדדים. כאלו אין באוטו איתוראן. נקודה.

יש אנשים שקונים יד3 ולא ידעו בכלל שנשאר ברכב איתוראן רדום. חברת הביטוח כבר לא דורשת מיגון גבוה. היית בא בטענות לנהג כזה ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
למיטב ידיעתי. על גניבה הפרמיה של הביטוח לא עולה. מכיוון שבתביעת נזק התובע מוגדר נהג "לא זהיר" לעומת זאת בגניבה אין פה שום רשלנות של בעל הרכב. ולכן לא מעלים את הפרמיה.

בוודאי שמעלים , תביעת ביטוח זו תביעת ביטוח , בין אם נגנב הרכב, או ריסקת אותו על סלע בצד הדרך בעצמך, עניין הרשלנות באם היתה לא רלוונטית כלל.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

^ אכן כך. העלאת הפרמיה כבר מזמן לא משקפת ״נהג לא זהיר״, אלא פשוט עונש על כך שהעזת לתבוע את הפוליסה אחרי כל השנים ששילמת בשקט ולא שמעו ממך.

פורסם

יש בהחלט הבדל בין גניבה לתאונה. גניבה אינה נרשמת בהיסטוריית התביעות שלך . אם אתה צריך שלוש שנים נקיות מתביעות...

כמובן שזה לא ימנע מהם להעלות את הפרמייה בשיטות אחרות .

• תוכן חדש...