Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילד יושב עם הטבלט ויש דברים שאני רוצה שיראה אבל יש תכנים (שהם כאילו לילדים) שאני מעוניין שלא יצפה בהם.האם יש דרך לחסום סרטון או ערוץ? חיפשתי בגוגל ואחרי

כמעט שעה של חיפושים התייאשתי ואני פונה לעזרת הקהל.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

*תודה . האפליקציה בינונית מינוס אבל זה מה שיש כרגע.

*יוטיוב לילדים לא מספק. הסרטונים המסריחים האלה עוברים את הסינונים .

*ברור שמדובר על עקרבוט8)

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

איך שראיתי את הכותרת שלך ישר ידעתי למה אתה רוצה, פשוט גועל נפש!

לפי דעתי מדובר על כמה ערוצי יוטיוב שמשדרים את הח** הזה.

בכל מקרה השיטה הכי טובה זה לא לתת לילדים שלך לראות יו טיוב לבד.

הילדה בת שנתיים וחצי שלי, אני נותן לה לראות יו טיוב (במינון נמוך מאוד) אבל רק לידי והיא יודעת שאם היא מגיעה לזה היא ישר קוראת לי או לאמא שלה ומראה לנו את זה ואנחנו מעבירים לה.

בינתיים אם יש למישהו דרך לחסום את זה אני גם אשמח לשמוע

פורסם
*תודה . האפליקציה בינונית מינוס אבל זה מה שיש כרגע.

*יוטיוב לילדים לא מספק. הסרטונים המסריחים האלה עוברים את הסינונים .

*ברור שמדובר על עקרבוט8)

תקרא פה: https://support.google.com/youtubekids/answer/7178746?hl=en&ref_topic=6130504

אפשר לחסום ערוצים ותוכן ספציפי. אפשר גם לבטל את החיפוש וכו.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

שוב תודה.

פורסם

סרטוני "ספיידרמן ואלזה" ושאר גיבורי העל למיניהם. אנשים שמתחפשים לדמויות הנ"ל ויש שם סצינות שילד לא אמור לראות.

פורסם

בדיוק את הזבל הזה אני מנסה לחסום. הבעיה שכרגע אני לא מוצא איך לעשות את זה בטבלט קינדל

פורסם

חוץ מבחורות עם ביקיני מכוערים, לא ראיתי שם שום דבר מטריד (לא היתה לי סבלנות לראות כל שנייה, מקווה שלא דילגתי על משהו). במקרה הזה, אני מניח שהבנים שלי יעברו הלאה פשוט משעמום.

:turn-l:
פורסם

הסיפור הזה בעייתי, ולא פשוט כלל וכלל,

גם אני לא מרוצה מכך,הם כבר למדו למחוק עוגיות,

(גם ביוטיוב אפשר למחוק נתוני גלישה)

קשה מאד לשלוט על זה למרות הסנן של הספק.

כעת הם עדיין קטנים אבל הם גדלים לתוך טכנולוגיה,

שלא תמיד מוכרת לנו והם מתעלים עלינו,אתה תצליח,

אבל לא לאורך זמן זה לצערי.

פורסם
לדוגמא:

https://www.youtube.com/watch?v=veBjvWblPUU

כל הסרטונים של גיבורי על, אלזה ושות' שלא באמת מיועד לילדים.

.

חוץ מזה שזה מטומטם ברמות, מה הבעיה עם זה?

אם זה מה שמטריד אותך, החיים שלך יפים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...