Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיחה ? פתחת פה קן צרעות.

האנס - יש כמה כללים מאד מאד כלליים שמשאירים חופש מאד גדול לכתוב כמו ששומעים מהסיבה הפשוטה שהעברית היא לא שפה פונטית. אז אני לא מבין על מה בכלל עלה לך הסעיף ? ואיך לדעתך צריך לכתוב WASHINGTON לפי הכללים האלה ?

ואם ב HANS יש א למה שב WASHINGTON לא יהיה ?

למה כל הכאב הראש הזה? תיקראו לה בשם העיברי:טון כביסה .:lol:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש לך דעה.

לי יש דעה.

יש כללים שקבעה האקדמיה ללשון עברית, מזמן, עם שפצורים ועדכונים אחת לעשור.

הכללים הם הקובעים. לא הדעות שלנו.

אם תנסה לכתוב וואשינגטון במבחן קבלה למתמללים/מתרגמים/עורכים לשוניים, אפילו במקום הנחות והמרושל ביותר, יבעטו אותך החוצה כמו מהגר מקסיקני ממוצא תימני.

נפלאות הפוסט מודרניזם.

יאללה, הלכתי להאכיל איזה דנג'רוס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני חושב אתה הולך לקבל איזה תביעה מישה , על הפרת זכויות או משהו כזה

Sent from my Titans2_DG700 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
יש לך דעה.

לי יש דעה.

יש כללים שקבעה האקדמיה ללשון עברית, מזמן, עם שפצורים ועדכונים אחת לעשור.

הכללים הם הקובעים. לא הדעות שלנו.

אם תנסה לכתוב וואשינגטון במבחן קבלה למתמללים/מתרגמים/עורכים לשוניים, אפילו במקום הנחות והמרושל ביותר, יבעטו אותך החוצה כמו מהגר מקסיקני ממוצא תימני.

נפלאות הפוסט מודרניזם.

יאללה, הלכתי להאכיל איזה דנג'רוס.

נו - אם כבר עלה לך הסעיף לפחות תראה ידע ותביא לנו את הכללים הרלוונטיים לכתיבה נכונה של WASHINGTION ?

יש לי הרגשה שאין לך שמץ :wink:

פורסם

עם סוריה אין שלום,זאת אומרת ''מלחמה'',לא במובן המובהק של המילה,אך אתה יודע למה אני מתכוון.

תזכיר לי כמה הרוגים יש מהצבא הסורי מאז לבנון הראשונה? 0

הפצצת להם כור הם שתקו.

סוריה מעולם לא יצאה למלחמה נגדנו לבדה, למעט כשנאלצה להגיב, בשלום הגליל.

השלום עם מצרים ולאחר מכן עם ירדן, הם אלו שמנעו מסוריה להילחם בנו ולא שום הרתעה.

למעשה התגובה שלך רק מצדיקה יותר את הסכמי השלום.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בהסכם הפרדת הכוחות מ 75' היתחייבה מצרים לא להצטרף לסוריה אם זו תפתח במלחמה נגד ישראל.

בינתיים נמשכת קקפוניית האיומים מהבית הלבן.

בשבועיים הראשונים לנשיאותו עשה רעש וצלצולים בשביל 4 קדנציות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שקל חזק זה טוב לישראל או לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מוזר שאף אחד לא עונה.

דולר חזק , טוב ליבוא, לקניה של מוצרי יבוא על ידי הציבור. רע לחברות שמייצאות

ולהפך.

בכל מקרה זה נראה לי fake news קלאסי. כי לפני כמה זמן הוא גם התבטא בראיון שהדולר החזק הורג אותנו.

וחוץ מזה מי שמנהל חברה גלובאלית, אמור לדעת קצת על הפרשי מטבעות וההשפעה שלהן על השורה התחתונה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אוסיף עוד משהוא שמחזק את תחושת הפייק-ניוז, בא נגיד שנשיא ארה"ב מתקשר באמצע הלילה ושואל שאלה.

אם זה מגיע למחרת לתקשורת בסטלבט על הנשיא, זה ברור מאיפה הגיעה הידיעה, רק קמיקזה עם פיגור שכלי יעיז להדליף כזה דבר על נשיא ארה"ב כשכל העדויות מצביעות אך ורק על אדם אחד נוסף שהיה מעורב בשיחה הזו.

בגיגול לא מצאתי שום רמז לידיעה הזו באנגלית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אף אחד לא ענה כי אין פה תשובה של "כן או לא".

שקל חזק מדי יפגע בתחרותיות של ישראל בכלכלה הגלובלית כי המחירים שלנו יהיו גבוהים מדי במטבעות אחרים.

שקל חלש ייפגע ביכולת של ישראל לרכוש מט"ח ויעלה את המחירים של היבוא, בדיוק כמו שירון כתב.

פורסם

אין דין ארה"ב כדין ישראל בכל הקשור לחוזקו של המטבע המקומי

בארץ בה יש יצוא גדול מאוד בנק ישראל מעדיף שער דולר חזק יחסית כדי להגדיל את הכדאיות ליצואנים מחד ולמתן במשהו את היבוא מאידך.

המשפט האחרון של יוסי שגוי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ומה לגבי העובדה שהוא צייץ נגד חנות בגדים שהפסיקה למכור מוצרים מהליין של הבת שלו?

My daugther Ivanka has been treated so unfairly by Nordstrom. She is a great person -- always pushing me to do the right thing! Terrible!"

ומעבר לבדיחה של כמה זה נורא שהיא דוחפת אותו לעשות את הדבר הנכון, האם למישהו נראה שזה משהו שהנשיא צריך להגיד?

האם זה לא מקרה ברור של שימוש בכוח שלו בתור נשיא בשביל לתרום לעסקים של המשפחה שלו?

האם זה הגיוני שקלי אן קונווי תלך אח"כ לעיתונות ותפרסם את המוצרים של איוונקה?

סתם, שאלות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סתם שאלות של מישהו שהוא לא אבא. כשיהיו לך, אם תרצה ובשע״ט, תבין.

no offense.

יש בסיס אנושי שהוא מ-ע-ל לדבר האיום הזה שנקרא פוליטלי קורקט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...