Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ששת הימים לא הספיק בשביל להרתיע?

כי שבוע אחרי ששת הימים התחילה מלחמת ההתשה.

אז מה היית צריך בשביל להרתיע?

לא יודע, זו כבר החלטה של הגנרלים, אני סהכ העלתי את דעתי, ונתתי קצת מהנתונים שראיתי בשטח.

פורסם
כנראה כוונתו כמה טילים עם ראש נפץ גרעיני שינחתו בריכוזי אוכלוסיה.

בעידן שבו כל המזרח התיכון מתמלא במערכות להגנה מטילים בליסטיים, גם זה קצת מאיים מאשר בעבר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בעידן שבו כל המזרח התיכון מתמלא במערכות להגנה מטילים בליסטיים, גם זה קצת מאיים מאשר בעבר.

התייחסתי לכך שששת הימים לא היתה מספיק מרתיעה לטעמו. אז עדיין לא היו מערכות להגנה :)

פורסם
לא יודע, זו כבר החלטה של הגנרלים, אני סהכ העלתי את דעתי, ונתתי קצת מהנתונים שראיתי בשטח.

אז זה גם חלק מהבעיה.

אתה מאמין ב״הרתעה״, כמו הרבה ישראלים אחרים.

רק מה - היא עובדת לשני הצדדים, וגם עולה בחיי אדם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

[h=1]בכירה בשעבר בממשל אובמה: לשקול הפיכה צבאית נגד טראמפ [/h]

בבלוג שנכתב עבור מגזין Foreign Policy, רוזה רוקס (Rosa Brooks), בכירה לשעבר בממשל אובמה, מפרטת ארבעה דרכים "להיפטר" מדונאלד טראמפ, כולל הכרזה עליו כבלתי שפוי או הפיכה צבאית.

ברוקס היא עמיתה בכירה בקרן לאמריקה החדשה אשר ממומנת ע"י ג'ורג' סורוס. היא כיהנה מ 2009- 2011 בממשל אובמה כיועצת לסגן שר ההגנה בענייני מדיניות וכיועצת בכירה במשרד החוץ האמריקאי.

הכותרת של המאמר שלה היא: "3 דרכים להפטר מדונאלד טראמפ לפני 2020" למרות שבפועל, היא מפרטת ארבעה דרכים. וכך היא מציעה: 1. לחכות ארבע שנים ולבחור מישהו אחר. לדעת ברוקס מדובר "ביותר מדי זמן לחכות".

2.. הדחה חוקית דרך הקונגרס. שוב ברוקס טוענת שזה ייקח יותר מדי זמן ושהקונגרס לא בוודאות יתמוך בכך.

3. להפעיל את השימוש בתיקון ה25 לחוקה האמריקאית המאפשרת הדחת נשיא שאיבד את שפיותו. ברוקס טוענת שהנשיא בשבוע הראשון לתפקידו "הראה בבירור שהוא משוגע כמו שכולם חשבו".

4. האפשרות הרביעית שהיא מציעה היא הפיכה צבאית. היא אומרת: "האפשרות הרביעית היא אחת שעד לאחרונה סברתי שאי אפשר להעלות אותה על הדעת בארה"ב: הפיכה צבאית, או לפחות, סירוב של אנשי צבא למלא אחר פקודות מסויימת". לאחר מכן היא מפרטת את האופן שבו אנשי צבא יוכלו לסרב פקודה במקרה שטראמפ ייתן הוראה שאיננה מקובלת עליהם.

מקור:http://www.breitbart.com/big-government/2017/02/02/ex-obama-official-suggests-military-coup-trump/

פורסם

ברור,

אחרי שטראמפ אסר על עובדי ממשל לשעבר לעבוד ב"מכוני המחקר" הרבים הפזורים בוואשינגטון , ואשר רובם ממומנים על ידי מדינות זרות , (לרוב מדינות המפרץ )

לתמיד הם כועסים. (לעבור לעבוד למשל במכון מחקר שממומן על ידי נדבן מקומי צריך להמתין כעת 5 שנים ,נדמה לי, בעקבות הצו )

זאת הייתה ההבטחה שלו לנקות את הביצה בוואשינגטון , והוא מקיים אותה די בהתחלה.

גם כל חברי הקבינט שלו , לא נראה לי שילכו "לעבוד" באיזה מקום לאחר מכן.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

וושינגטון התקשרה, היא אמרה שהבמהלך הדיאטה היא הורידה את האל״ף העודפת, ושהיא לא מעריכה את חוסר ההתאמה של ההודעה שלך למצבה הנוכחי....

פורסם
וושינגטון התקשרה, היא אמרה שהבמהלך הדיאטה היא הורידה את האל״ף העודפת, ושהיא לא מעריכה את חוסר ההתאמה של ההודעה שלך למצבה הנוכחי....

אין שום בעייה עם "א" בוואשינגטון זה שם לועזי ולא מילה בעברית. כותבים כמו ששומעים ... חלק כותבים עם "א" וחלק בלי והכל נכון.

פורסם

יש כללי תעתיק לועזי ומי שעובר עליהם מעלה לי את הסעיף בצורה כזאת

שטראמפ היה מייבב בפינה אילו היה רואה אותי. וושינגטון!

תמו הפרסומות, ונשוב אל תוכניתנו.

זה הפוסט המקורי: http://foreignpolicy.com/2017/01/30/3-ways-to-get-rid-of-president-trump-before-2020-impeach-25th-amendment-coup/

הטון מזכיר כותבים מסוימים מ״הארץ״, אותה רוח נושבת שם.

לחשוב שחשוכה כזאת שימשה כיועצת מדיניות, ברררר...

על הגבול האנקדוטיאלי ביחס לשרשור הזה, מבחינה מסוימת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
אין שום בעייה עם "א" בוואשינגטון זה שם לועזי ולא מילה בעברית. כותבים כמו ששומעים ... חלק כותבים עם "א" וחלק בלי והכל נכון.

תמו הפרסומות, ונשוב אל תוכניתנו.

זו :brickwall: היתה :brickwall: בדיחה!! :brickwall:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

זו :brickwall: היתה :brickwall: בדיחה!! :brickwall:

בדיחה ? פתחת פה קן צרעות.

האנס - יש כמה כללים מאד מאד כלליים שמשאירים חופש מאד גדול לכתוב כמו ששומעים מהסיבה הפשוטה שהעברית היא לא שפה פונטית. אז אני לא מבין על מה בכלל עלה לך הסעיף ? ואיך לדעתך צריך לכתוב WASHINGTON לפי הכללים האלה ?

ואם ב HANS יש א למה שב WASHINGTON לא יהיה ?

פורסם

אוי

הבית הלבן כבר לא כל כך לבן

מקווה שיתעשת כי אחרת יהיה לו בעיות עם כמה מהכותבים פה בלהט

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...