Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אקנח בציוץ שהגיח מאיפה שהוא:

״Donald Trump is such a terrifying fascist dictator that literally no one fears speaking out against him on literally any platform.

״

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איזה יופי שג'ון אוליבר חזר, ורלוונטי מאוד לנקודה שבה אנחנו נמצאים בשרשור (על השקרים של טראמפ ומאיפה הוא מביא את האינפורמציה שלו). מומלץ מאוד מאוד:

(עריכה - ושווה לראות עד הסוף - הבנאדם גאון)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי, אז היועץ לבטחון לאומי פוטר כי ניהל מגעים חשאיים עם השגריר הרוסי ושיקר על כך. הוא כנראה לא ידע שהשיחות תמיד מוקלטות, שזו באמת רמה חדשה של טפשות.

אבל לא לדאוג שהוא יואשם במשהו, כי פול ראנד אמר "אנחנו לא נצליח להתחיל לעשות דברים שאנחנו צריכים לעשות אם נבזבז זמן בחקירת רפובליקנים ע"י רפובליקנים".

ונשאלת השאלה: מי הבא בתור?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מגיב לעצמי כי זה כיף וכי זה רלוונטי אפילו לכותרת השרשור - האם טראמפ טוב לישראל או לא?

(אגב, אני לא מת על טרוור נואה והרבה מהבדיחות שלו לא מצחיקות, אבל הוא לגמרי צודק):

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

ב-2:27 זו באמת דוגמה טובה (אני רציני) לטראמפ שאומר מה שהוא חושב.

אבל, וזה מה שרבים מתומכי טראמפ לא מבינים - התכונה הזו לא תמיד טובה, ולא מצדיקה דברים שאינם ראויים להיאמר.

בכל אופן, מה שהוא אמר זה בכלל לא פרו-ישראלי במונחים של הימין הישראלי, ולמעשה לא מאוד שונה מהמדיניות של נשיאים קודמים. רק הרטוריקה ידידותית יותר, וגם זה רק בפומבי.

אבל, כמו שאמרתי קודם, מדיניות מודדים לאורך זמן וזה נכון גם כעת. ניתן לזה עוד כמה חודשים. ייתכן שהוא בכלל לא יתפנה לעסוק בזה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

באיזה מובן זו דוגמא טובה? במובן חיובי? כי להגיד "אני מבקש שתרגיע קצת עם ההתנחלויות ואנחנו נמצא איזה פתרון" זה מעבר למגוחך. אהבתי במיוחד את המבט של ביבי ואת טראמפ שקלט מה הוא אמר וניסה להתבדח שביבי לא נראה יותר מדי אופטימי.

ומה לגבי: "אני מסתכל על שתי מדינות ועל מדינה אחת, ואני אוהב את האחת ששני הצדדים אוהבים". ביבי באותו רגע פשוט לא יודע מה לעשות עם עצמו אז הוא מתחיל לצחוק. אבל אף אחד אחר לא צוחק בחדר - כי טראמפ היה רציני. "אני יכול לחיות עם כל אחת מהאפשרויות, חשבתי ששתי המדינות זה הפתרון הקל יותר, אבל בכנות אם ישראל והפלסטינים שמחים, אז אני שמח עם הפתרון שהם מעדיפים". בנקודה הזאת ביבי כבר לא צוחק...

בלי קשר, מתברר שבזמן שה-FBI הודיע שהתגלו דברים חדשים בפרשת המיילים של קלינטון, בערך שבוע לפני הבחירות (במהלך שיש רבים שטוענים שעלה לה בבחירות), הם ידעו שבכירים בצוות של טראמפ מדברים עם הרוסים (שבאותו הזמן היו עסוקים בקידום עליית טראמפ לשלטון). כלומר לא רק שה-FBI לא התריע על הקשרים הפוטנציאליים של טראמפ לרוסים - הוא השקיט את זה, וקידם במקום תגליות חדשות (שלא היו) כנגד הילארי.

חומר קריאה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תשמע, זה מתחיל להדאיג קצת.

לי זה נשמע פשוט כאילו הבנאדם חשב על כל הבעיות בעולם, חשב מה כואב לאנשים, הריץ את זה בבחירות אבל לא עשה שיעורי בית, ועכשיו הוא לא מצליח להתמודד עם כל כך הרבה עומס של מידע, בחירה לקויה של צוות, אי הכנה למפגשים, כאילו קומדיה של טעויות. זה קצת מביך אתם חייבים להודות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

האסטבלישמנט האמריקאי כנראה מאד בלחץ ובבעיה קשה, אם הוא מבזבז כל כך הרבה מרץ על כל השטויות האלה, במקום להתכונן לבחירות הבאות עם מועמד ראוי. ואולי אין להם מועמד ראוי?

בכל אופן, עדיף נשיא קצת שונה עם הומור שיתעסק בבעיות האמריקאיות, במקום הקודם שרק זרע הרס בכל העולם, הסתכסך עם כל המנהיגים, ובעצם לא עשה כלום עבור מדינתו.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם (נערך)

מי זה האסטבלישמנט?

להתכונן מעכשיו לבחירות הבאות? ומה נעשה ב4 שנים האלו?

אתה באמת חושב שאובמה היה כזה גרוע? אם זה מה שמצפה לנו מטראמפ ב4 שנים הקרובות העתיד לא נראה מזהיר.

עוד לא שמעתי הצהרה אחת קונקרטית במסיבות עיתונאים, מלבד הצו לסגירת השערים שנראה כמו שליפה מהמותן ללא הכנה מוקדמת(לפחות יחצנ"ת),

כל מה שהוא מתעסק זה עצמו והתקשורת, אני לא מבין באמת אין מישהו שאמור להכין אותו לשאלות האלו? לכתוב לו איזה נאום? להתאמן על איך להסיט את השאלות האלו, אין איזה קו מחשבה שתוכנן מראש מלבד להבחר? תסתכל על ביבי בסרטון שרוני פרסם, הוא נקרע מצחוק, אבל צחוק שחצי מביך וחצי על טראמפ.

מעניין אותי מה חושב ביבי :lol: (מה לעזעזל הוא אמר עכשיו?)

עריכה אחרונה על ידי maxcher
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בכל אופן, עדיף נשיא קצת שונה עם הומור שיתעסק בבעיות האמריקאיות, במקום הקודם שרק זרע הרס בכל העולם, הסתכסך עם כל המנהיגים, ובעצם לא עשה כלום עבור מדינתו.

לא כל מה שמצחיק בעולם נעשה בכוונה להיות מצחיק.

והקביעה שלך לגבי ממשל אובמה צריכה ביסוס, ועל פניו - נראית לא נכונה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
תשמע, זה מתחיל להדאיג קצת.

לי זה נשמע פשוט כאילו הבנאדם חשב על כל הבעיות בעולם, חשב מה כואב לאנשים, הריץ את זה בבחירות אבל לא עשה שיעורי בית, ועכשיו הוא לא מצליח להתמודד עם כל כך הרבה עומס של מידע, בחירה לקויה של צוות, אי הכנה למפגשים, כאילו קומדיה של טעויות. זה קצת מביך אתם חייבים להודות.

טראמפ חשב על כל הבעיות בעולם? אתה נותן לו יותר מדי כבוד. הוא חשב על כמה בעיות עיקריות של הציבור האמריקאי, פימפם אותן במשך חודשים לאנשים כולל אמירת שקרים והגזמות, ונבחר על בסיס זה ועל בסיס כל מיני רעיונות רדיקליים שלא באמת עובדים בעולם האמיתי.

כל עוד הוא פימפם את השטויות שלו במהלך הריצה לבחירות בכל מיני ראלים מול ציבור שבוי - זה היה קל. היום הוא אומר את השטויות שלו מול הציבור כולו ומול קבוצת עיתונאים ששואלת אותו שאלות קשות - והוא פשוט מאבד את זה (ראה ערך מספר האלקטורים).

וזה לא קצת מביך - זה מאוד, מאוד מביך.

"עדיף נשיא קצת שונה עם הומור שיתעסק בבעיות האמריקאיות"?

תגיד, ראית את מסיבת העיתונאים הזאת שלו? הבנאדם גמגם, קשקש שטויות, שיקר במצח נחוצה והיה כמו סבא מביך שרוטן וכועס על כל העולם. זה אכן מצחיק אבל לא בגלל שהוא התכוון, והבדיחה היא על חשבוננו (יותר נכון על חשבון העם האמריקאי).

בנוגע לחצי השני של המשפט שלך - קשקוש בלבוש שנתת לכל מיני אינטרסנטים ושקרנים להאכיל אותך בו.

מעניין אותי מה חושב ביבי :lol: (מה לעזעזל הוא אמר עכשיו?)

"זה היה הרגע בו ביבי הבין שהציבור האמריקאי וכתוצאה העולם כולו - בצרות צרורות"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)
,,,

והקביעה שלך לגבי ממשל אובמה צריכה ביסוס, ועל פניו - נראית לא נכונה.

דוגמה אחת:

דאע"ש (המדינה האסלאמית) - מדוע התחזק וכבש שטחים נרחבים.

האם לא בגלל החלטות ממשל אובמה להוציא את הצבא האמריקאי מעיראק

על-אף אזהרות מפקדי הצבא , כי זה מוקדם מידי בהתאם למציאות בשטח.

הצבא יצא בגלל הבטחת הבחירות, רגע לפני שבירת עיקר הכוח של דאע"ש

ועם התאוששות דאע"ש, ממשל אובמה החל להחזיר את הצבא האמריקאי לעיראק.(מאוחר מידי)

- את הקביעה הזו קובעים מכוני המחקר אשר בדקו את המצב בעיראק.

מעבר לשאלת האחריות להערכה הלקויה, ראוי להצביע על כמה סיבות שעמדו בבסיסה. ראשית, הייתה בעיה משמעותית של איסוף המודיעין. בעת שהותם של הכוחות האמריקאים בעיראק, מאז 2003, בנו סוכנויות המודיעין האמריקאיות מערכת מודיעין שתוארה כמעולה, שנשענה בעיקר על מודיעין קשר, מודיעין חזותי ורשת ענפה של מקורות אנושיים.

ואולם, בעקבות יציאת הכוחות האמריקאים מעיראק, בשלהי 2011, אבד חלק חשוב מיכולות מודיעיניות אלה.

,,,,,,ן.

כתוצאה מהנפילה ביכולות המודיעיניות, לא הייתה בידי המודיעין יכולת לספק מידע מפורט ואמין

על תכנון התקפות של דאע"ש ועל כיוונן ועיתוין.

גם לאחר הצלחות דאע"ש, כשהתבררה חומרת איומו, התקשה המודיעין לספק מידע איכותי לגבי היקף כוחותיו

של הארגון, יכולותיו הצבאיות והכספיות, הנהגתו ויעדי התקיפות שתכנן.

שנית, חלק חשוב מהצלחותיו של דאע"ש נבע מחולשתם וחוסר נחישותם של כוחות הביטחון העיראקים.,,,,,, הייתה ציפייה שיוכלו להתמודד עם אויבים פנימיים, ובכלל זה עם מיליציות חמושות.

ביסוד ציפייה זו הייתה ההנחה, שגודלם של כוחות הביטחון העיראקיים – כ-650,000 אנשי צבא ומשטרה –

וכן המאמצים הניכרים שהשקיעה ארצות הברית בבנייתם במשך כשש שנים, יספיקו לצורך שמירת הביטחון הפנימי. ,,,, ובכל מקרה, לאמריקאים לא היה כנראה מושג ברור כיצד יתפקדו כוחות אלה בשעת מבחן.

ולבסוף, הערכת ההתפתחויות בעיראק והצלחותיו של דאע"ש, הייתה משימה קשה מאד, לכל גורם.,,,,,

בעת יציאת כוחות ארצות הברית מעיראק ב-2011,

אל-קאעדה במדינה זו היה במצב קשה בעקבות הפגיעה הניכרת שגרמו לו כוחות צבא ארה"ב מאז 2007,

http://heb.inss.org.il/index.aspx?id=4354&articleid=7860

,,,,,

דרכו של מנהיג המדינה האיסלאמית לצמרת שלובה בהתערבות ארה"ב בעיראק

אבו־בכר אל־בגדאדי היה מטיף זוטר ב-2004 כשנעצר לראשונה, וחיסול הנהגת אל־קאעדה קידמה אותו להנהגה.

הנסיגה של צבא ארה"ב ב-2011 (בהחלטת ממשל אובמה ) דחפה אותו למסע הכיבושים

http://www.haaretz.co.il/news/world/middle-east/.premium-1.2402813

4 בשלהי שנות הכיבוש האמריקאי נחלש ארגון המדינה האסלאמית בעיראק (ועימו נחלשו ארגוני מורדים אחרים),

עקב הצלחות צבאיות של ארה"ב, אשר שולבו עם מדיניות אמריקאית נבונה (בין השנים 2008-2006),

שטיפחה את השבטים הסונים במערב עיראק ("בית הגידול" העיקרי של דאעש).

אולם העדר המשכיות למדיניות האמריקאית,

מדיניותו העדתית-השיעית של ראש הממשלה עדנאן אל מאלכי שפעל בחסות ארה"ב,

ויציאת הצבא האמריקאי מעיראק – כל אלו שבו וחיזקו את מעמדו של ארגון המדינה האסלאמית בעיראק

ומיצבו אותו בעמדת זינוק נוחה לעידן החדש, שלאחר יציאת ארה"ב מעיראק. ,,,,,

http://www.terrorism-info.org.il/Data/articles/Art_20733/H_101_14_411746208.pdf

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...