Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני לא מבין את הטעונים האלו, בחיי.

זה גורם לי לחשוב פעם אחר פעם שהסיבה היחידה לכך שאנשים הם ימניים (בכלל, בעולם), זה רגשי נחיתות אינהרנטיים.

אתה רוסי נכון? קראת בולגקוב? ליבו של הכלב? מה נסגר? למה כל אבל כל הימניים מעלים את הטעונים האלו של הכלב שריקוב, כשהוא מדבר עם פראוברז'נסקי?

מבחינה סטטיסטית, בארץ הבסיס האלקטורלי של הימין הם אנשים עניים ולא משכילים. זה עולה בכל פעם מחדש בבחירות.

ברוסיה של המאה ה-19, ואני מעלה את זה כאן לא מעט פעמים, כשהאינטלגנציה הלא מהפכנית "הלכה אל העם" - כלומר אנשים באו לכפרים כדי ללמד את הכפריים לקרוא ולכתוב וכו', הכפריים הלשינו עליהם למשטרה שהם באים לעשות בעיות.

ממש, כל האמת נמצאת אצל הלומפנים.

איזה יופי, עכשיו מתברר שאתה לא רק יפה נפש, אלא גם שקרן!

הטחת בי האשמות, אחרי שבתגובה האחרונה כתבתי על יחסם של אנשי השמאל כלפי אנשים ממחנה הימין כנחותים, כתבת שמדובר על רגשי נחיתות וכד', והופ, בתגובה המצוטטת אתה כותב שאנשי הימין הם לא משכילים וטיפשים, בגלל זה בוחרים בנציגים שלהם. כל הכבוד יבגני, מה אגיד ומה אדבר.

בקשר ללב הכלב ופרופסור פרואוברז'נסקי, כן, קראתי, וזוכר כמעט בעל פה. לא הבנתי מה זה קשור ומה רצית להגיד בזה? כנ"ל לגבי האיכרים ברוסיה במאה ה-19.

לרוני כבר נגמרו הטיעונים, ככה שבמקום להתמקד בנציגים של מחנה השמאל, להביא אג'נדה ומועמד ראוי, עסוק בלהוכיח למה טראמפ לא ראוי. אולי הוא באמת לא ראוי, נראה, אבל למה אתם לא הצבתם מועמד ראוי? להודיע חגיגית שהימין בחר באידיוט/ליצן/דיקטטור ומה לא, זה טוב ויפה, אבל קודם תעשו בדק בית.

ולבחור משבדיה,

ברור שבינתיים לא דוקרים אותך על זה שאתה מדבר עברית, אבל עם יד על הלב, היית נותן לילדה שלך להסתובב באזור עליו דיברת לבד בחושך? אני מאמין שלא, עד לא מזמן בשבדיה זאת היתה נורמה ולאף אחד לא היתה עולה המחשבה על לפחד לצאת מהבית.

עריכה אחרונה על ידי Giri Giri

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
אני לא מבין את הטעונים האלו, בחיי.

זה גורם לי לחשוב פעם אחר פעם שהסיבה היחידה לכך שאנשים הם ימניים (בכלל, בעולם), זה רגשי נחיתות אינהרנטיים.

אתה רוסי נכון? קראת בולגקוב? ליבו של הכלב? מה נסגר? למה כל אבל כל הימניים מעלים את הטעונים האלו של הכלב שריקוב, כשהוא מדבר עם פראוברז'נסקי?

מבחינה סטטיסטית, בארץ הבסיס האלקטורלי של הימין הם אנשים עניים ולא משכילים. זה עולה בכל פעם מחדש בבחירות.

ברוסיה של המאה ה-19, ואני מעלה את זה כאן לא מעט פעמים, כשהאינטלגנציה הלא מהפכנית "הלכה אל העם" - כלומר אנשים באו לכפרים כדי ללמד את הכפריים לקרוא ולכתוב וכו', הכפריים הלשינו עליהם למשטרה שהם באים לעשות בעיות.

ממש, כל האמת נמצאת אצל הלומפנים.

לא הוגן !, אתה יכול להסביר במה מדובר ? , לא מצאתי את הספרים האלה, מה הכוונה בליבו של הכלב ? תסביר

פורסם

ברור שבינתיים לא דוקרים אותך על זה שאתה מדבר עברית, אבל עם יד על הלב, היית נותן לילדה שלך להסתובב באזור עליו דיברת לבד בחושך?

ממתי זה (היית נותן לילדה שלך וכו׳) המדד לאיזור מסוכן במיוחד? בוא ספר לנו, איפה כן היית מרשה לילדה שלך להסתובב לבד בחושך?

פורסם

לשפשף את האזניים ולא להאמין.

דבריה של שגרירת ארה"ב לאום אחרי עוד דיון נגד ישראל במועצת הביטחון באום.

לא יאמן שהגענו לזמנים האלה.

לא יעזור לכם כל המלעיזים, כמו שנראה עד עכשיו טראמפ מסתמן כנשיא הטוב ביותר שישראל הייתה יכולה ליחל לו

פורסם
איזה יופי, עכשיו מתברר שאתה לא רק יפה נפש, אלא גם שקרן!

הטחת בי האשמות, אחרי שבתגובה האחרונה כתבתי על יחסם של אנשי השמאל כלפי אנשים ממחנה הימין כנחותים, כתבת שמדובר על רגשי נחיתות וכד', והופ, בתגובה המצוטטת אתה כותב שאנשי הימין הם לא משכילים וטיפשים, בגלל זה בוחרים בנציגים שלהם. כל הכבוד יבגני, מה אגיד ומה אדבר.

בקשר ללב הכלב ופרופסור פרואוברז'נסקי, כן, קראתי, וזוכר כמעט בעל פה. לא הבנתי מה זה קשור ומה רצית להגיד בזה? כנ"ל לגבי האיכרים ברוסיה במאה ה-19.

אם אתה חושב שאני אטריח את עצמי לשקר בשביל שרשור בקארספורום, המצב שלנו באמת עגום. אפילו יותר עגום מזה ש"יפה נפש" אצלך זה ביטוי מעליב.

אתה אולי התכוונת להגיד שאני לא עקבי עם הדעות שלי, אבל גם זה לא נכון, מה גם שאין לי מושג לאיזו הודעה קודמת אתה מתכוון.

כל כמה עמודים עולה פה המגיב התורן שמספר לנו כמה השמאלנים עילאים ומתנשאים, אינטלקטואלים בעיני עצמם, מנותקים מהעם ועוד. אתה המגיב החמישי או השישי רק בחודשים האחרונים שמעלה את זה. זה לא מפתיע אותך? זה לא נראה לך מסקרן למה הטעון הזה חוזר על עצמו כל כך הרבה פעמים מהצד הימני ולא הפוך? אז אני בסך הכל מסביר לך: הבסיס האלקטורלי של הימין, בטח בישראל, הם אנשים עניים ולא משכילים. טפשים? לא יודע, לא עשיתי להם מבחן אייקיו. לא משכילים ועניים? חד משמעית כן. ובוודאי שזה מייצר רגשי נחיתות. גם בארץ, כשהיו נפילות טילים בתל אביב, ראיתי לא מעט גילוי שמחה בפייסבוק ומקומות אחרים - כי הנה, השמאלנים הנהנתנים האלו חוטפים.

לא הבנת מה אני רוצה עם בולגקוב?

הבעיה של אנשי השמאל, זה שאתם חושבים שאתם יודעים יותר טוב מכולם, שאר האנשים טפשים ונחותים ואין מה להקשיב להם.

שריקוב היה יותר טיפש מהפרופסור וגם מדוקטור ברמנטל. האיכרים המלשינים היו לכל הפחות פחות משכילים מנציגי האינטלגנציה שניסו ללמד אותם לקרוא.

הבעיה של אנשי השמאל היא לא שהם "חושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם".

כשאנשים חולים, ברור להם שהולכים לרופא. ברור לכל אחד במאה ה-21 שנדרש בעל מקצוע, שלמד, יכול לאפיין את הבעיה ולהצביע על פתרונות.

בפוליטיקה, משום מה, הצורך בהשכלה נעלם. לא רק זה, אתם, הימין, כמעט כל הזמן מציגים אותו כחסרון.

למה?

נראה לך באמת שאותם הכפריים הרוסים מלפני 140 שנה לא היו רק מרוויחים אם היו לומדים לקרוא, במקום להלשין על מי שבא לעזור להם?

במקום לבוא בטענות למי שלנצח מנסה לקבע מצב בו העם "לא יודע לקרוא",

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני, הטיעון הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לך, אלא שבניגוד למה שנדמה לך ולשותפיך לעמדות, מטרת הפוליטיקה היא ניצחון בבחירות, לא בפוסטים בפייסבוק בקבוצות של שותפיך לדעה ולא כאן בפורום. לכן זה שהשמאל בחר להתנתק מהעם לא עושה אותו רע, כי לא באמת אכפת למישהו, אלא מרחיק אותו מהיעד. אלא אם, כמובן, היעד הוא אחר, ואז זה באמת מטומטם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ממתי זה (היית נותן לילדה שלך וכו׳) המדד לאיזור מסוכן במיוחד? בוא ספר לנו, איפה כן היית מרשה לילדה שלך להסתובב לבד בחושך?

למען האמת בחודשי החורף אין יותר מדי אור יום ותראה ילדים מסתובבים כמעט בכל מקום.

אני מתלבט איך לענות לגירי, שוודי ממוצע לא יחשוב פעמיים וישלח את הילד שלו (לפחות באזור סטוקהולם) לכל מקום. במהומות של לפני כמה שנים באזור סטוקהולם חברים לעבודה הסתובבו ליד מכוניות בוערות והסתכלו על הפלא האנטרופולוגי.

אנחנו עם מטען של שנים מישראל ומעט ptsd באמת מעדיפים להמנע מאזורים כאלו, ועדיין הילדים ואנחנו מגיעים לשם.

עד לא מזמן בשבדיה זאת היתה נורמה ולאף אחד לא היתה עולה המחשבה על לפחד לצאת מהבית.

צודק, אבל עדיין מדובר רק במחשבות והרוב לא מפחדים באמת.

הסיפור מורכב יותר ממה שמוצג בעיתונות. לא תמיד מדובר בפליטים מוסלמים שתורמים לפשע, יש לא מעט מהגרים בעיקר צוענים עם אזרחות אירופאית שעוסקים בפשע בתור פרנסה.

מצד שני ההגדרה של פשע ובמיוחד עבריינות מין הפכה למחמירה יותר. שמעת על ״אונס בהופעה״ ? חלק מהמקרים היו בסגנון ״נער אפגני שנגע לבחורה בישבן״, משהו שבישראל אפילו לא היה מדווח להורים.

פורסם
יבגני, הטיעון הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לך, אלא שבניגוד למה שנדמה לך ולשותפיך לעמדות, מטרת הפוליטיקה היא ניצחון בבחירות, לא בפוסטים בפייסבוק בקבוצות של שותפיך לדעה ולא כאן בפורום. לכן זה שהשמאל בחר להתנתק מהעם לא עושה אותו רע, כי לא באמת אכפת למישהו, אלא מרחיק אותו מהיעד. אלא אם, כמובן, היעד הוא אחר, ואז זה באמת מטומטם.

רומן, יש הבדל בין הטענה שלך - לשמאל אין מועמד ראוי ולכן הם מפסידים, לבין הטענות של שוגיפלקס, גירי גירי ואחרים - השמאל הם אינטלטקואלים בעייני עצמם, שלא מבינים שהעם יודע מה טוב לו.

בכל זאת, אני מרשה לעצמי לנחש ולהמר שבירוחם הליכוד ינצח גם בבחירות הבאות והבאות הבאות, גם אם נתניהו יתפקד מחר למרצ.

...

מתנשא כמה שזה ישמע, וזה באמת מתנשא, חלק מאוד גדול מהאנשים בעולם, בכלל, לא מקבלים החלטות פוליטיות לפי רווח יחסי שזה יכול להניב להם. למעשה, בכלל אין להם את הכלים להבין אם בחירה א׳ או ב׳ מיטיבה איתם.

פורסם

זאת בדיוק הנקודה. השמאל, ואתה דוגמא מצוינת לכך, בחר בהתנשאות בעיני עצמם (מבוססת או לא זה פשוט לא מעניין) על פני הצלחה פוליטית.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ושוב, אנחנו לא מסכימים על סיבה ותוצאה.

השמאל לא בחר בהתנשאות, ולא בחר להתנתק מהעם. לפחות במקרה הישראלי הוא מותג כזה בהצלחה רבה על ידי מנהיגי הימין לפני הרבה שנים.

וזה ממשיך לעבוד, וגם היום, בן של פרופסור להיסטוריה, שמתגורר בקיסריה, משום מה לא נתפס כעילאי ומתנשא, למרות שהוא לא משדר שום עממיות והוא שחצן לפחות כמו כל שאר המנהיגים שהיו כאן לפניו. ולמרות שבשמאל יש מנהיגים (אני לא מנהיג אף אחד כידוע לך) שמגיעים מרקע אחר בכלל, וקצת פחות משתחצנים מביבי.

רק לצורך הדוגמא: עמיר פרץ רוצה או רצה להתמודד לראשות המפלגה. עמיר פרץ הוא אדם מתנשא בעינך? בעיני - לא. אני לא עוקב יותר מדי, אבל הכתיבה שלו צנועה, הוא לא זכור כמתלהם והוא לבטח משדר פחות שחצנות מראש הממשלה הנוכחי.

אתה באמת חושב שאותם תושבי ירוחם שהזכרתי קודם יצביעו בהמוניהם לפרץ? בחיים לא.

ולכן אני אומר: רגשי הנחיתות האינהרנטיים של רבים ממצביעי הימין מונעים, אולי, את נצחון השמאל. אבל זה לא משהו שלשמאל יש מה לעשות איתו. הם כן משקיעים מאמץ ב״עבודה״ כדי לחזור ולדבר אל העם, והם טועים כשהם חושבים שזה בכלל תלוי בהם. התוצאה של זה היא בעיקר מביכה.

אז כשבאים וזורקים לי פעם אחר פעם שטויות על אינטלקטואלים בעייני עצמם... בסדר, נו. באמת סטטיסטית יותר הגיוני שבן אדם מיישוב בדרוג סוציו אקונומי 3 או 4, עם אחוזי זכאות לבגרות בהתאם, יהיה אינטלקטואל, נכון?

פורסם

שוב - אתה מנסה להראות מי צודק. זה לא משנה מי צודק. מדד ההצלחה היחיד לפוליטיקאי הוא הצלחה פוליטית. צדק זה שם של כוכב.

לגבי מפלגת העבודה, מקצת מידע פנימי חברים ככל הנראה הליך החיתוך לשמאל שם בלתי הפיך, לפחות בשלב זה, וזה בגדול גודע את הסיכוי שמשהו חיובי יצא משם בטווח הנראה לעין.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יבגני, שם לב אנו יועצים לכם מהמרכז.. לטובה, ואתם מאוד מקובעים.

העם אשם.. כולם לא חכמים וכו'.

החוכמה היא - איך בתנאים הנוכחיים אנו משיגים את מירב התמורה.

בדיוק כמו בכלכלה, יש לנו כנתונים: השקעה כספית כוח אדם אמצעי יצור מיקום והמוצרים.

כמנהל אני מפיק את המיטב מהנתונים, אשר נתנו לי לעבוד אתם.

או מתפטר כי לא מסוגל - ויביאו מנהל אחר.

או מפטר את העובדים ומחליף באחרים.

או לומד את המצב, וביחד עם העובדים מבצעים את העבודה ומגיעים להישגים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לא. אני מאשים את השמאל שלא מעמיד אלטרנטיבה ראויה. אין כרגע לשמאל אף מועמד ראוי.

זה דיון על טראמפ ואמריקה, לא על ביבי וישראל. הדמוקרטים באמריקה בהחלט כן העמידו אלטרנטיבה ראויה (בין אם אתה אוהב את הילארי או לא). אם אתה רוצה לדבר על הפוליטיקה בארץ, יש שרשור שכן.

לרוני כבר נגמרו הטיעונים, ככה שבמקום להתמקד בנציגים של מחנה השמאל, להביא אג'נדה ומועמד ראוי, עסוק בלהוכיח למה טראמפ לא ראוי. אולי הוא באמת לא ראוי, נראה, אבל למה אתם לא הצבתם מועמד ראוי? להודיע חגיגית שהימין בחר באידיוט/ליצן/דיקטטור ומה לא, זה טוב ויפה, אבל קודם תעשו בדק בית.

נגמרו הטיעונים? נתתי פה עשרות טיעונים שלא זכו אפילו לציוץ ממרבית המתנגדים פה.

הילארי מועמדת ראויה. תגיד עליה מה שתגיד. טראמפ עשה לה רצח אופי בהצלחה רבה, אבל תאמין לי שגם הוא יודע שתרומתה למדינתה לא עומדת בספק (הוא גם אמר את זה קצת אחרי שנבחר).

לא יעזור לכם כל המלעיזים, כמו שנראה עד עכשיו טראמפ מסתמן כנשיא הטוב ביותר שישראל הייתה יכולה ליחל לו

בטח הנשיא הכי טוב. הוא מסתכל על פתרון השתי מדינות ועל פתרון המדינה האחת, והוא אוהב את האחת ששני הצדדים אוהבים. מה שיעשה את שני הצדדים שמחים ישמח גם אותו. זהו, נפתרה הבעיה. פשוט, לא? כולה צריך לבקש מביבי קצת להרגיע עם ההתנחלויות ומיד הפלסטינים ירוצו לחתום על הסכם שלום.

לגבי מפלגת העבודה, מקצת מידע פנימי חברים ככל הנראה הליך החיתוך לשמאל שם בלתי הפיך, לפחות בשלב זה, וזה בגדול גודע את הסיכוי שמשהו חיובי יצא משם בטווח הנראה לעין.

לא בטוח שהבנתי את דבריך כראוי, אבל אם אתה מתכוון שהעבודה היא מפלגה שמאלנית אז מזל טוב שהגעת לתובנה הזאת. המהלך הלוגי שמוביל לכך שאוטומטית שום דבר חיובי לא יצא משם בטווח הנראה לעין הוא שגוי בתכלית, כמובן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם היית אומר את זה לגבי מרץ, אז כמצביע שנים רבות למרץ, אני מסכים איתך לחלוטין.

ה DNA של המפלגה שונה בצורה כזו שלדעתי, אף קברניט לא יוכל לנווט את המפלגה למים מיינסטרימים יותר (תרתי משמע).

ואין שום סיכוי שאני מצביע למטורללים (יותר מטורללות אבל זו לא שאלה של מגדר) שבהנהגת המפלגה.

אני ששנים רבות מצביע מרץ, רואה בטלויזיה את זהבה גלאון ומעביר ערוץ.

לגבי מפלגת העבודה, שגם לה לא הצבעתי בשתי הבחירות האחרונות, אני מסכים שכרגע אין שם שום אור בקצה המנהרה אבל לא מסכים עם כך שההליך בילתי הפיך.

השמאל, לא רק שלא מצליח להציג מנהיג שיסחוף את השמאל ואת האנשים שמחכים למוצא פיו של השמאל, אלא אפילו לא מסוגלים להציג אופוזיציה ראויה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
השמאל, לא רק שלא מצליח להציג מנהיג שיסחוף את השמאל ואת האנשים שמחכים למוצא פיו של השמאל, אלא אפילו לא מסוגלים להציג אופוזיציה ראויה.

וזאת הסיבה שהימין מנצח בבחירות. לא כי העם מטומטם, ולא כי הלומפנים של יבגני מפגרים. זאת הסיבה.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...