Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שרוני כתב, זה היה סרקאזם בתגובה ליבגני, שהודיע שאיש הימין המצוי, נחות מאיש השמאל הממוצא.

רוני,

למה עלובה? מדבריו של יבגני, עולה בדיוק "ניחוח" כזה.

למה אתה לא תוקף את רוביו? הוא מציין עובדות שדובר עליהן כבר עשרות פעמים במהלך השרשור, ושזכו ממך לתגובות חריפות.

בקשר לציוצים של טראמפ, שלא היו שמים לב אליהם לפני שנה. זה העניין, קבלתם מהלומה, ועכשיו הוא גם הנשיא שלכם:lol:

יבגני אמר שאחוז הפחות משכילים בקרב אנשי הימין גדול יותר מאשר בקרב אנשי השמאל. ראית שאובייקטיבית זה נכון לפי סטטיסטיקות של הבחירות בארה"ב. מה אתה עוד רוצה?

ומה אני צריך לתקוף את רוביו? אם הבנת שהוא מציין עובדות שזכו ממני לתגובות חריפות, אתה מוזמן: א. לבדוק את עצמך. ב. לספר לי אילו עובדות זכו ממני לתגובות חריפות.

"קיבלתם מהלומה, ועכשיו הוא גם הנשיא שלכם". אז: א. הוא לא הנשיא שלי. ב. כולנו קיבלנו מהלומה. הגאונות של טראמפ היא שאתה עדיין לא מבין את זה.

@sronis & @חן ג.

אולי הוא לא נכנס לעובי הקורה, ואולי הנושא הפלסטיני לא בראש סדר העדיפויות, אך ההתנהלות הנוכחית של הממשל האמריקאי יכולה לעזור לישראל ליצור מספיק לחץ כדי להביא את הצד השני לשולחן משא ומתן כלשהו (גם אם הוא רחוק מעיני התקשורת). או לחלופין, להמשיך במדיניות הקיימת ולא לעשות כלום.

אל תבנה על האופציה הראשונה.

ובינתיים באמריקה:

טראמפ מאשים את התקשורת בפייק ניוז, תוך שהוא מתייחס לאירוע טרור בשבדיה, שלא היה אלא בדימיונו הקודח.

לפחות לא יהיה משעמם...

מתברר אגב שהוא ראה יום קודם איזו כתבה בפוקס ניוז (אלא מה) על המצב בשבדיה ואז... נפלט לו.

אגב, אני חושב שהרבה יותר מדאיגה ההתנחמדות שלו לרוסיה ולפוטין, מאשר הקשקושים שהוא פולט על דברים שלא קרו.

עריכה - וגם מדאיגה מאוד התגובה שלו לעיתונאית שחורה ששאלה אותו אם יפגש עם ארגון שחורים בארה"ב והוא אמר שהוא ישמח, שאל אם הם חברים שלה והציע שהיא תארגן את הפגישה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מאחדים את בת ים עם תל אביב, לא שמעת?

,,, קיבלתי הוכחה נוספת גם על זה שלמצביעי יש עתיד אין מושג מה חושבים המנהיגים שלהם,

או שאתם מניחים שהם משקרים, מה שכמובן מתיישב היטב עם נושא הםוסט אמת.

סבבה, אותי שיכנעתה - אז אני אצביע לנתניהו.

או ... יש עתיד.

(אל תדאג, :wink: לעולם לא אצביע לנתניהו, אדם שלא מגיע לו להנהיג ולשמש כדוגמה)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ובינתיים הפרות סדר קשות בשטוקהולם, שריפת מכוניות וידויי אבנים אל עבר המשטרה. אבנים. כמובן שהממשלה לא אומרת מי ביצע את זה, בטח יגידו פרחחים, ילדים חוליגנים. ידוע שמדובר באזור עם כמות גדולה של מהגרים. המשטרה וכוחות הבטחון כמובן לא עשו כלום.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
והבריטיים המשיכו להחזיק בצפון אירלנד כוחות צבא. (בדיוק כמו ישראל ביהודה ושומרון)

והוציאו להורג ללא משפט עשרות טרוריסטים של IRA המחתרת האירית - ולא בדיוק שמו זין על-העולם.

(לזכור - בריטניה היא ערש העיתונות, והממשלה והצבא לא סיפרו הכל, והעיתונים שתפו פעולה)

עד אשר הסכים הצבא האירי הרפובליקני להניח את הנשק, ולהפסיק את הפיגועים.

יבגני, כאשר אני כותב יש לזה סימוכין לאורך זמן..

כשם שרשמתי בעבר על ההסכם של שווייץ לתמוך בארגוני המחבלים הערביים מפחד של פעולות טרור בשווייץ.

כנ"ל ראה את תגובות אירופה ובריטניה כלפי ישראל.(בנושא - מעצרים מנהליים , סיקור עיתונאי חופשי וכו')

ומנגד - האישור שנתן בית המשפט האירופאי לבריטניה לבצע בדיוק אותן פעולות.

• בשנות השמונים נחקקו חוקים: החוק למניעת טרור וחוק צפון אירלנד (סמכויות חירום),
  • שלפיהם נאסר על התקשורת לראיין את תומכי המחתרת האירית ואת אוהדיה (נויברגר, 1996, ע' 13; זמיר, 1996, ע' 275). כן אפשרו החוקים מעצרים מנהליים בצפון אירלנד.
  • מעצרים אלה הוכשרו בשעתו על ידי בית הדין האירופי לזכויות האדם, (יעקובסון, 2004).

• ב-1998 אימץ החוק הבריטי את האמנה האירופית לזכויות האדם, אולם בעקבות פיגועי ה- 11 בספטמבר בארצות הברית הייתה הממשלה הבריטית הראשונה בממשלות אירופה שהשעתה את סעיף 5 באמנה, האוסר על מעצרים מנהליים. בבריטניה חוקק חוק נגד טרור, שמאפשר לשר הפנים לצוות על מעצר מנהלי של אזרחי חוץ החשודים בקשרים עם הטרור הבינלאומי

- See more at: http://www.xn--7dbl2a.com/2007/09/22/%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%90-%D7%A0%D7%A7%D7%99%D7%98%D7%AA-%D7%90%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%99%D7%93%D7%99-%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA/#sthash.3I0RQlR2.dpuf

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל, אני לא מזלזל בך או בסימוכין שלך.

סתם לא מבין מה אתה רוצה להגיד, מצטער.

אני יכול להבין שבנקודות מסוימות הויכוח מקצין, זה טבעי וגורם לאנשים לגונן על עמדות יותר קיצוניות ממה שהם מאמינים בו באופן כללי.

אבל במקרה שלך, אין לי מושג מה הדעות הפוליטיות שלך, ואתה היחיד שאני יכול לכתוב את זה עליו מכל מי שנמצא כאן.

זה נורא מקשה עלי להגיב לך, מה גם שחלק מההודעות שלך הן הודעות בעלות תוכן כללי, שרק אתה מבין מה הקשר שלו לנושא הדיון.

יותר מזה, לעיתים אתה נורא נהנה להעלות נקודות טריוויאליות שאיש לא חולק עליהן, ומנסה לגרור מכך הסקה לוגית שאתה צודק בדברים אחרים. זה לא עובד ככה. רק לצורך הדוגמא, אני יכול לטעון שהיום יום שלישי. מחר לכתוב שיום רביעי. מחרתיים לצטט את עצמי ולכתוב שהנה, צדקתי פעמיים, לכן כל מה שאני תמיד כותב בפורום הוא נכון.

אתה מבין את הבעיתיות נכון?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ובינתיים הפרות סדר קשות בשטוקהולם, שריפת מכוניות וידויי אבנים אל עבר המשטרה. אבנים. כמובן שהממשלה לא אומרת מי ביצע את זה, בטח יגידו פרחחים, ילדים חוליגנים. ידוע שמדובר באזור עם כמות גדולה של מהגרים. המשטרה וכוחות הבטחון כמובן לא עשו כלום.

איך הגעת למסקנה הזאת?

http://www.expressen.se/nyheter/stockholm/har-kastar-ganget-sten-mot-polisen-i-rinkeby/

השוטרים ירו על זורקי האבנים, זה משהו כל כך נדיר בשוודיה שהעיתונים נאלצו להסביר את ההבדל בין ירי באויר לירי כדי לפגוע.

השוטרים, ואני מניח שפשוט מחוסר ניסיון, החטיאו. כמובן שהעיתונים טרחו לציין את זה ואת החיפוש שנעשה אחרי פצועי ירי בבתי החולים.

העיתונות משתמשת בבטוי ששאול מעברית- ungdomar כלומר צעירים... אם כי לכולם ברור במי מדובר מאחר והדיונים תמיד חוזרים ל״אינטגרציה״ ו״פליטים״.

השוודים דווקא מודעים מאד לבעיית מבקשי המקלט ומספר האישורים למבקשי מקלט צנח דרמטית מ 163,000 ב 2015 ל 29,000 ב 2016 והוא צפוי לרדת עוד ב 2017, כיום שוודיה ניצבת איפשהו בתחתית האיחוד האירופי מבחינת כמות הפליטים הנקלטים. אגב מתוך הבקשות למקלט מאושרות פחות מחצי, את היתר השוודים מתקשים לגרש ושוב גייסו שיטה ישראלית- תשלום למי שמוכן לעזוב.

ואם נקשר לנושא הדיון המקורי, כלומר טראמפ, אז ניתן לראות שאפשר לשנות גישה בכמעט 180 מעלות רק עם מעט יותר טאקט.

פורסם

רשף, בתור מישהו "מבפנים" מה אתה אומר לגבי הטענות שהשוודים מתכחשים לבעיית המהגרים המוסלמים, שבגלל הפוליטיקלי קורקטנס השוודי, הם לא מציפים את הבעיה וכמו שכתבת כותבים "צעירים" ולא "צעירים מהגרים מוסלמים", כשיש התפרעויות או אונס או אלימות מכל סוג. כי זה מה שאנחנו רואים מכאן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מתכחשים? כמו שכתבתי למעלה הם קיצצו בחדות את מכסות הפליטים, המפלגה הימנית קיצונית זוכה למשהו כמו 20% מהקולות והמחוזות רבים ביניהם מי יקבל פיות פליטים. רוב החברים השוודים שלי מודעים היטב לבעייתיות.

עם זאת הם מאד מאד תמימים, חלק עדיין משוכנעים שבנחמדות וקצת תמיכה הם יצליחו לשנות את הפליטים, תוכניות של ״אמץ לך פליט״ זוכות להצלחה, ופליטים בני 25 שמתחזים לילדים לא מועפים מבית ספר יסודי.

התקשורת פה כנראה נוטה למעט מה שהם קוראים צנזורה עצמית אז כנראה יש ידיעות שמוצנעות והמוצא לא מודגש. ועדיין לא פעם יוזכר השם ״אחמד״ או ״ילדים פליטים ללא הורים״.

ההתפרעויות ב Rinkeby דווחו בהרחבה ולפי עדויות של שכנים שקראתי בפורומים (תחשבו שילוב של רוטר ופראש) הן אפילו נופחו.

אגב מה זה ״מכאן״? אתה לא במרחק ראייה מסטוקהולם?

פורסם

אגב מה זה ״מכאן״? אתה לא במרחק ראייה מסטוקהולם?

רגע, תנופף לי שנייה, אני מסתכל מערבה ומכווץ ממש חזק את העיניים :lol::wink:

אני חושב שמהדברים שלך, ותקן אותי אם אני טועה, הם אולי מתחילים להתייחס לזה ברצינות, אבל עדיין לוקים בתמימות, צנזורה עצמית ופוליטיקלי קורקטנס.

מאסטוניה אני לא לומד הרבה על שוודיה. החדשות פה באסטונית, אחרי הכל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
איך הגעת למסקנה הזאת?

http://www.expressen.se/nyheter/stockholm/har-kastar-ganget-sten-mot-polisen-i-rinkeby/

השוטרים ירו על זורקי האבנים, זה משהו כל כך נדיר בשוודיה שהעיתונים נאלצו להסביר את ההבדל בין ירי באויר לירי כדי לפגוע.

השוטרים, ואני מניח שפשוט מחוסר ניסיון, החטיאו. כמובן שהעיתונים טרחו לציין את זה ואת החיפוש שנעשה אחרי פצועי ירי בבתי החולים.

[/font]

אם אלו הם כוחות הבטחון בשבדיה שלא מסוגלים לפגוע בפורע חוק, אז אני באמת מרחם על התושבים, כשאני חושב מה מצפה להם בעתיד, אחרי שהפורעים האלו יראו כי טוב.

מה גם, שאני לא אתפךא, אם נתנו הוראה בעל פה, כדי שחס וחלילה לא לפגוע "במסכנים" האלה.

בקשר לתמימות, וואלה תמימים וזה בעדינות, אם לקח להם 40 שנה להבין משהו כל כך פשוט.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם
רגע, תנופף לי שנייה, אני מסתכל מערבה ומכווץ ממש חזק את העיניים :lol::wink:

אני חושב שמהדברים שלך, ותקן אותי אם אני טועה, הם אולי מתחילים להתייחס לזה ברצינות, אבל עדיין לוקים בתמימות, צנזורה עצמית ופוליטיקלי קורקטנס.

מאסטוניה אני לא לומד הרבה על שוודיה. החדשות פה באסטונית, אחרי הכל...

נכון למדי, וזה נכון לעוד תחומים למשל הפלוגת חיילים שהוצבה על האי גוטלנד כדי לעצור פלישה רוסית באמצעות טילים שהוצאו מהמוזיאון (ממש ממוזיאון)

פורסם
אם אלו הם כוחות הבטחון בשבדיה שלא מסוגלים לפגוע בפורע חוק, אז אני באמת מרחם על התושבים, כשאני חושב מה מצפה להם בעתיד, אחרי שהפורעים האלו יראו כי טוב.

מה גם, שאני לא אתפךא, אם נתנו הוראה בעל פה, כדי שחס וחלילה לא לפגוע "במסכנים" האלה.

בקשר לתמימות, וואלה תמימים וזה בעדינות, אם לקח להם 40 שנה להבין משהו כל כך פשוט.

הם לא כאלה פריירים, שוטרים טיפלו ביעילות בהפגנות של ניאו נאצים וקרא גם פה

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3052317/Four-Swedish-cops-vacation-New-York-answer-call-duty-stop-brutal-assault-subway-train.html

קשה לי להגיב על קונספירציות, אבל לא מדובר ב 40 שנה אלא הרבה פחות. דווקא ה״עליות״ הקודמות היו מוצלחות יותר.

כאמור אני לא מתווכח על התמימות שלפעמים גובלת בטיפשות, אבל לא צריך להיסחף אחרי fake News

פורסם (נערך)

טוב, העליות הקודמות לא היו של פליטים אלא של יוצאים ממדינות מסודרות כמו תורכיה.

אבל עזוב, יש כאן בשרשור אנשים שכל יוצאי המזרח התיכון (חוץ מיהודים מישראל, הם הרי קנדים בכלל) נופלים אצלם תחת אותה הגדרה, למרות שיש כאן לפחות שלושה קבוצות אתניות, שתי דתות, ועשרים לאומים.

זה כמו לומר שכל מי שגר במזרח אסיה הוא אותו דבר....

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני אחדד,

"ב40 שנה" התכוונתי, שהם פתחו את שעריהם בפני כל מיני טיפוסים מפוקפקים, וזה זמן מספיק, כדי להבין שזה לא היה רעיון מי יודע מה טוב. אבל הרי צריך לעשות משהו כשעמך החליט להפסיק להתרבות, בדיוק כמו גרמניה, למרות שבגרמניה יש עוד סיבה לעניין.

אלפא, מעלה את הדופק

• תוכן חדש...