Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה טועה, לפי החוקה האמריקאית.

הנשיא לא מחויב להזמין את כולם למסיבות עיתונאים, זו החלטה שלו והם קובעים מי מוזמן.

לא יזמינו גם אם נבקש, את עיתונאי גל-גפן או השקמה מישראל.

אם לעיתון מסוים יש שאלות לנשיא - הוא רשאי לפנות לנבחר בסנט המייצג את אזורו.

או לראש הוועדה בבית הנבחרים אשר זה בתחום טיפולה.

ואז הנשיא יהיה מחויב לענות לחברי הסנט.

ממשל טראמפ עושה להם תרגיל ומקשה עליהם, אין קיצורי דרך עבורכם לשאול במסיבת עיתונאים.

אתם תעבדו לפי הספר, דרך נבחרי הסנט המייצגים אותכם.

כנ"ל הוא רשאי שלא לתת להם ראיונות בלעדיים, ולאחרים כן.

הוספה - אם נקבל את עמדתך, גם ישראל היא דיקטטורה.

ראש הממשלה, לא נותן אליו גישה לעיתונאים מסוימים.

ומאחר וזה החל השבוע, לאחר הפגישה בניהם, אולי נתניהו יעץ להם..

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הנשיא לא מחויב להזמין את כולם למסיבות עיתונאים, זו החלטה שלו והם קובעים מי מוזמן.

מעניין מאוד, יש לך אסמכתא לטענה הזו?

אם לעיתון מסוים יש שאלות לנשיא - הוא רשאי לפנות לנבחר בסנט המייצג את אזורו.

או לראש הוועדה בבית הנבחרים אשר זה בתחום טיפולה.

ואז הנשיא יהיה מחויב לענות לחברי הסנט.

ממשל טראמפ עושה להם תרגיל ומקשה עליהם, אין קיצורי דרך עבורכם לשאול במסיבת עיתונאים.

אתם תעבדו לפי הספר, דרך נבחרי הסנט המייצגים אותכם.

כנ"ל הוא רשאי שלא לתת להם ראיונות בלעדיים, ולאחרים כן.

אין שום בעיה, כל עוד הגישה אחידה כלפי כולם ואין אפליה בין קבוצות תקשורת שונות, במיוחד כזו שנובעת מגחמות אישיות של הנשיא.

לגבי ראיון בלעדי - שוב, כאן מדובר על ראיון אישי ולא הפצת אינפורמציה רשמית במעמד ציבורי. ראיון אישי - זכותך לתת למי שאתה רוצה. אינפורמציה רשמית - לא.

הוספה - אם נקבל את עמדתך, גם ישראל היא דיקטטורה.

ראש הממשלה, לא נותן אליו גישה לעיתונאים מסוימים.

ומאחר וזה החל השבוע, לאחר הפגישה בניהם, אולי נתניהו יעץ להם..

אייל.

לא מכיר את הנושא הזה, אבל לא זוכר אף מקרה שבו נתניהו אסר על גוף תקשורת ספציפי (שים לב - לא עיתונאי ספציפי אלא גוף תקשורת. יש הבדל עצום) להשתתף במסיבת תקשורת רשמית שהוא ערך על בסיס גחמה אישית שלו (או בכלל, האמת).

פורסם (נערך)

יודעים מה, בואו ננהג בטראמפ בהבנה שלפנים משורת הדין. בואו נגיד שאנחנו רואים אותו עדיין באופוריה של הנצחון בבחירות, במרץ של תחילת הקדנציה, בואו נגיד שהסובבים אותו עדיין לא פעלו מספיק כדי להרגיע אותו, או שהוא עדיין מגשש ובודק את מגבלות הכוח שלו, ווטאבר.

אם הוא יצטנן - מה טוב. אם לא, שלא תבואו אלינו בביקורת שאנחנו לא ישרים בביקורת על האיש.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

לא רשומה חובה כל-שהיא לממשל, לארגן מסיבות עיתונאים.

על הממשל חלה חובה לדווח לסנט , לפי דרישת חברי הסנט (בית נבחרים / הקונגרס)

אחת לשנה , הנשיא מדווח בנאום לאומה אשר מתבצע בסנט המורחב, על מצב האומה.

התכניות אשר בוצעו, והתכניות אשר מתוכננות להתבצע.

שם-לב - עיתון הארץ כתב כי יש עיתונים אשר מחרימים את טראמפ.

הארץ'' כתב לפני כשבועיים: הסעודה מוטלת בספק- כי רבים יחרימו אותה או לא יתנו לה חסות

בתגובה להודעה מספר 0

[TABLE=width: 70%]

[TR]

[TD=width: 50][/TD]

[TD=width: 100%]הסעודה המסורתית עם כתבי הבית הלבן מוטלת בספק: עיתונאים וכוכבים ייעדרו

לפי ההוליווד ריפורטר, ארגון הכתבים עוד לא סגר עם קומיקאי לאירוע שייערך עוד חודשיים.

הגרדיאן והניו יורק טיימס הודיעו שלא ישלחו נציגים, וגופי תקשורת נוספים הודיעו כי לא ייתנו לו חסות

http://www.haaretz.co.il/news/world/america/.premium-1.3850342

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

מעניין מאוד, יש לך אסמכתא לטענה הזו?

לא רשומה חובה כל-שהיא לממשל, לארגן מסיבות עיתונאים.

על הממשל חלה חובה לדווח לסנט , לפי דרישת חברי הסנט (בית נבחרים / הקונגרס)

אחת לשנה , הנשיא מדווח בנאום לאומה אשר מתבצע בסנט המורחב, על מצב האומה.

התכניות אשר בוצעו, והתכניות אשר מתוכננות להתבצע.

אין שום קשר בין החובה שציטטת לבין הטענה המקורית שלך לגבי עיגון ה״זכות״ של טראמפ להזמין מסיבת עיתונאים את מי שבא לו בחוקה האמריקאית (לא פחות!). כלומר, הטענה שלך היא המצאה.

במילים אחרות - fake news :lol:

שם-לב - עיתון הארץ כתב כי יש עיתונים אשר מחרימים את טראמפ.

הארץ'' כתב לפני כשבועיים: הסעודה מוטלת בספק- כי רבים יחרימו אותה או לא יתנו לה חסות

בתגובה להודעה מספר 0

[TABLE=width: 524]

[TR]

[TD][/TD]

[TD=width: 100%]הסעודה המסורתית עם כתבי הבית הלבן מוטלת בספק: עיתונאים וכוכבים ייעדרו

לפי ההוליווד ריפורטר, ארגון הכתבים עוד לא סגר עם קומיקאי לאירוע שייערך עוד חודשיים.

הגרדיאן והניו יורק טיימס הודיעו שלא ישלחו נציגים, וגופי תקשורת נוספים הודיעו כי לא ייתנו לו חסות

http://www.haaretz.co.il/news/world/america/.premium-1.3850342

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אייל.

קודם כל - אני אישית חושב שזה באמת קטנוני מצידם.

אבל - וזה אבל חשוב - זו זכותם. אין מה לעשות, בתור הנשיא - דמות ציבורית - יש לך מחויבויות שאין לגופים תקשורתיים. הניו יורק טיימס יכול להחליט שהוא לא שולח נציגים לסעודה המסורתית עם הנשיא, אבל הנשיא לא יכול להחליט שהוא ממדר את הניו יורק טיימס מתדרוך רשמי של ממשלת ארצות הברית בגלל שבא לו. למה? כי מדובר בתדרוך רשמי של ממשלת ארצות הברית, ואין בו מקום לגחמות אישיות של הנשיא. אתה מבין את ההבדל?

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

ואל תשכח את ה״הברקה״ של מר טראמפ שעיתונאים צריכים לציין את מקורותיהם בשמם.

עוד לא ראיתי שהוא כופה את זה על העיתונות, אך גם כהתבטאות בלבד זה נלעג, שלא לומר מדאיג.

פורסם

ראה שתי תגובות אחורה , רשמתי שאני לא מתלהב מהמשחקים.

הוא המנהיג , ועם הכוח והמנהיגות צריך לנהוג בחוכמה.

אבל.. זו לא דיקטטורה ולא נאציזם, זה פשוט לא חכם.

(אתם לפעמים משגעים עם הקיצוניות, כותבים חכם.. ואז מפגיזים במשפט בומביסטי)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לדעתי טראמפ עושה טעות בצעד הזה. צ'רצ'יל אמר: "לעולם לא תגיע למטרה שלך, אם תתעכב על כל כלב שנובח" ונראה שטראמפ נופל בדיוק לבור שחכם לא היה נכנס אליו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אבל.. זו לא דיקטטורה ולא נאציזם, זה פשוט לא חכם.

(אתם לפעמים משגעים עם הקיצוניות, כותבים חכם.. ואז מפגיזים במשפט בומביסטי)

נכון, זו לא דיקטטורה ולא נאציזם.

אלו היו השוואות רטוריות.

פורסם

אני לא חושב שהתקריות הללו מעידות על איזשהו זדון, אלא פשוט על חוסר העניין של ארצות הברית במתרחש בשבדיה.

מבחינת זה איזה מקום בקצה העולם, מעבר להרי החושך, אז העיסוק שלהם בעניינו מאוד מרושל.

פורסם

קצת הזוי שאתם מדברים על מסיבת עיתונאים וחוקה באותה נשימה.

אולי מדובר בנהלים פנימיים, אולי בתקשי"ר, אולי בנוהג ארוך שנים, אבל חוקה? בחוקה יופיע מי צריך הנשיא להזמין למסיבת עיתונאים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בצד הפחות שמח של החיים בעידן טראמפ - למישהו מהחברים הנלהבים בימין, מאלו שחוגגים את החומה נגד המהגרים ממקסיקו, ואת צעדי הענישה הקיקיוניים של טראמפ כנגד מוסלמים והתקשורת ועד, למישהו מכם יש משהו להגיד על גל התקריות האנטישמיות בארה"ב?

אני באמת שואל: עוד קנוניה של התקשורת השמאלנית? עוד שקרים של הcnn והnew york times?

אולי יש איזה קשר בין הדברים?

אבל כמו שכבר כתבתי לפני עשרות עמודים: העיקר שהוא יותר זורם עם בניה בהתנחלויות ולא קוראים לו חוסיין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

טוב, כי הרי בתקופת אובמה לא היו תקריות אנטישמיות רציניות, נכון? באותה מידה בה גם "לא דרכו חיילים אמריקנים על האדמה בתימן", כפי שמרמזת הכתבה בוואינט (כי הרי העיתונאים יודעים על כל המבצעים החשאיים שאולי היו ואולי לא היו בתקופת אובמה), כאילו מנסה לרמוז על עוד "פאשלה" של טראמפ.

ולשאלתך - אירועים אנטישמיים אף פעם לא נעלמו להם, גם לא בארה"ב. כך למשל ב-2015, בה הייתה עליה חדה במספר התקריות האנטישמיות (2 תקריות כנגד יהודים ביום, לפחות), ולא עבר שבוע ללא אירועי אלימות כנגד יהודים.

ואם זה לא מספיק, אז הנה מאמר בוושינגטון פוסט, שמסביר כי למרות ההרגשה הכללית כי בוחרי טראמפ עומדים להעלות את היהודים על הרכבות, ולשלוח אותם למשרפות או לתאי הגזים, למעשה אין מספיק נתונים סטטיסטיים כדי לקבוע כי הדבר אכן נכון (או לא).

ואני לא רוצה להיכנס לקונספירציות או להניח הנחות, אבל האם יכול להיות שפתאום כן יש לתקשורת (גם בארה"ב וגם כאן בארץ) אינטרס לסקר או לכתוב יותר על אירועים אנטישמיים? הרי כבר ידוע שעיתונאים הם לא הדבר הכי אובייקטיבי, בלשון המעטה.

בנוסף, אומנם לא התעמקתי, אבל ככל הידוע, עדיין לא מצאו את כל האחראים (או אפילו את חלקם) של האחראים לאותם אירועים אנטישמיים ב"תקופת" טראמפ, כך שבאותה מידה אני גם יכול לטעון שאלו מוסלמים שרוצים לנקום בטראמפ עקב יחסו החיובי ליהודים ולישראל, או עקב כך שחלק ממשפחתו הם יהודים, ואם להסתכל על כל מיני הפגנות של מתנגדי טראמפ/תומכי הילארי, אלימות זה ממש לא משהו זר להם.

אגב, אם כבר מדברים על צדדים פחות שמחים - האם למישהו מהחברים הליברליים בשמאל, מאלו שתומכים בזכויות הנשים, ההומואים, הנשים ההומואים וההומואים הנשיים, למישהו מכם יש משהו להגיד על כך שכאשר מדובר בטראמפ, כל הגבולות ועקרונות הליברליות פתאום נעלמים להם?

אני באמת שואל - האם בגלל שמדובר בטראמפ, אז מותר פתאום לצחוק על שמנים (טראמפ כחזיר וכדומה), או לצחוק על נשים (היא בחורה גבוהה ויפה ממזרח אירופה, אז היא בטח מטומטמת, בטח מחפשת שוגר דדי וכדומה), או על הומואים (טראמפ ופוטין באקט אהבה) ועוד?

האם קריקטורה של אובמה יושב לו על עץ, אוכל בננה ומגרד מתחת לבית שחי (ועושה קולות של קוף), באחד העיתונים/צהובונים הגדולים (יחסית), הייתה מתקבלת באותה שלווה והבנה כמו כל הקריקטורות כנגד טראמפ?

אגב, אולי פשוט פספסתי וזה אכן הופיע בפוקס ניוז או בישראל היום, לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...