Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
יבגני, שם לב אנו יועצים לכם מהמרכז.. לטובה, ואתם מאוד מקובעים.

העם אשם.. כולם לא חכמים וכו'.

החוכמה היא - איך בתנאים הנוכחיים אנו משיגים את מירב התמורה.

בדיוק כמו בכלכלה, יש לנו כנתונים: השקעה כספית כוח אדם אמצעי יצור מיקום והמוצרים.

כמנהל אני מפיק את המיטב מהנתונים, אשר נתנו לי לעבוד אתם.

או מתפטר כי לא מסוגל - ויביאו מנהל אחר.

או מפטר את העובדים ומחליף באחרים.

או לומד את המצב, וביחד עם העובדים מבצעים את העבודה ומגיעים להישגים.

אייל.

ושוב, זה פשוט לא נכון.

כלומר, יכול מחר לקום מנהיג ל״עבודה״, שיהיה כמו יאיר לפיד, יסתובב לו בעולם, יגנח שהוא אוהב את ישראל, יספר ש״אסון המסוקים״ נקרא אסון ולא תאונה, כי מדובר בחיילים שבחרו לשרת בצבא, ויקדיש מלא סטטוסים שבהם יספר כמה הוא שונא את עוכרי ישראל מארגונים רדיקליים, ועל הסיפוק המיני שלו מתמונות של חיילים במדים.

יופי ונהדר.

איש שמאל הוא כבר לא יהיה. רדוד ופתטי, בוודאי שכן.

האם מישהו כזה יגרוף קולות? יכול להיות. אבל אני לא רוצה סתם מישהו שיגרוף קולות. אני רוצה מישהו שמייצג אידיאולוגיה שאני מזדהה איתה.

העם, או לפחות רוב כזה או אחר מתוכו, לא בעד האידיאולוגיה הזו. כאן זה מתחיל וכאן זה נגמר.

וכשהרוב זה מתבסס על אנשים חסרי השכלה ובעלי הכנסה נמוכה מאוד מהפריפריה, והטעון שעולה כדי להסביר למההם לא בעד האידאולוגיה, תמיד מגיע ל״כי בשמאל מתנשאים״, זה מגוחך. זה רגשי נחיתות דביליים, וחבל מאוד שזה מה שמכתיב לאנשים למי להצביע ובאיזו דרך לבחור - במקום לחשוב על מה שיטיב איתם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

ראיתי אתמול את הסרטון הזה של מרקו רוביו, פעמיים! לא יכול שלא להסכים באופן כמעט מוחלט עם מה שנאמר.

מעניין אותי לשמוע מרוני/יבגני מה לדעתם לא נכון בעובדות המוצגות .

https://www.youtube.com/watch?v=HV9qPh2Bo9c

עריכה אחרונה על ידי BMW
פורסם
וזאת הסיבה שהימין מנצח בבחירות. לא כי העם מטומטם, ולא כי הלומפנים של יבגני מפגרים. זאת הסיבה.

נו, מה לעשות, נאלץ להסכים איתך לחלוטין :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ראיתי אתמול את הסרטון הזה של מרקו רוביו, פעמיים! לא יכול שלא להסכים באופן כמעט מוחלט עם מה שנאמר.

הרטוריקה האמריקנית כלפי ישראל בהחלט יותר חמה מבעבר, אין מה לומר. אם כי חלק מהדברים שנאמרו שם הם קצת מס שפתיים, למשל "בת הברית החשובה ביותר באזור" - סעודיה והמצלצלים שלה יחלקו על הדעה הזו, אלא אם כן הם אלו ששילמו לארצות הברית להגיד אותה, שזה אגב לא רעיון מופרך.

למרות הרטוריקה הזו, צריך לזכור שהממשל האמריקני עדיין מתנגד להתנחלויות. טראמפ אמר את זה. ובשביל הימין זה מה שחשוב בשורה התחתונה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

bmw, כמעט כל מה שאפשר לענות עליו מתוך זה כבר נענה על גבי מאות העמודים של השרשור השכן.

לא חושב שפה זה המקום לפתוח את זה שוב.

פורסם

חן, ישראל היא בת ברית חזקה וחשובה יותר מסעודיה! נקודה וסימן קריאה גם יחד.

הנפט היום הוא כבר לא אזיק על הביצים ולא ערבון לכלום, בטח לא לארה"ב ובכלל בעולם המשתנה אנרגטית.

ההישרדות הבלתי נתפסת של ישראל למעלה מ-60 שנה וללא אוצרות טבע כלל היא שמשנה ומקבעת את התפיסה החיובית כלפי ישראל.

הממשל האמריקאי (החדש) ממש לא מתנגד להתנחלויות וטראמפ ממש לא אמר את זה! (ומספיק עם הדמגוגיה הזאת, טראמפ אמר להאט את הקצב ע"מ ללמוד את המצב באופן הדדי ולשפר עמדות כבסיס להסכם כולל ורחב) - רק בחודשיים האחרונים אושרה בניית אלפי דירות ביו"ש ללא אף ציוץ אמריקאי (וללא ציוץ אירופאי, בין היתר).

לא הבנתי את כוונתך לימין במשפט האחרון.. מה זה הדבר הזה שחשוב לימין בשורה התחתונה?

פורסם

אני מסכים עם הרוב המוחלט של הדברים שהוא אמר, אם כי אני שם פחות חשיבות ללחצים האמריקאיים בתור מכשול לשלום ויותר לחוסר נכונות מצד הפלסטינים להתגמש.

הממשל האמריקאי (החדש) ממש לא מתנגד להתנחלויות וטראמפ ממש לא אמר את זה! (ומספיק עם הדמגוגיה הזאת, טראמפ אמר להאט את הקצב ע"מ ללמוד את המצב באופן הדדי ולשפר עמדות כבסיס להסכם כולל ורחב) - רק בחודשיים האחרונים אושרה בניית אלפי דירות ביו"ש ללא אף ציוץ אמריקאי (וללא ציוץ אירופאי, בין היתר).

לא הבנתי את כוונתך לימין במשפט האחרון.. מה זה הדבר הזה שחשוב לימין בשורה התחתונה?

מספיק עם הדמגוגיה אתה אומר? טראמפ עומד לצד ביבי ובשידור לכל העולם עושה לו "הייתי רוצה שתאט קצת את הקצב של הבנייה בהתנחלויות, סבבה?". מה אני אגיד לך, אכן עמדה נחרצת. מתחבר היטב להצהרה מלאת המשמעות שלו שהוא מסתכל על פתרון השתי מדינות ועל פתרון המדינה האחת והוא אוהב את הפתרון ששני הצדדים אוהבים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

https://www.youtube.com/watch?v=HV9qPh2Bo9c

רוביו הוא ימני חסר השכלה עם משכורת נמוכה, זה מה שהבנתי מהסרטון!

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

התרגיל הדמגוגי הקלאסי ביותר שיש בספר הויכוחים הגדול באינטרנט, הוא לעשות בלבול בין ״אם״ ו״אם ורק אם״.

מהטענה שהכח האלקטורילי של הימין מבוסס על אנשים חסרי השכלה ובעלי הכנסה נמוכה אי אפשר להסיק שכל הימניים הם כאלו.

אבל אני מניח שאתה יודע את זה גם

פורסם

הממשל האמריקאי (החדש) ממש לא מתנגד להתנחלויות וטראמפ ממש לא אמר את זה! (ומספיק עם הדמגוגיה הזאת, טראמפ אמר להאט את הקצב ע"מ ללמוד את המצב באופן הדדי ולשפר עמדות כבסיס להסכם כולל ורחב)

בוא נסכים שהוא לא היה לגמרי ברור ("להאט את הקצב" - אתה קורא כלשונו, אני בין השורות), ונחכה קצת כדי לראות מה תהיה המדיניות שלו בעניין בהמשך הדרך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

העם, או לפחות רוב כזה או אחר מתוכו, לא בעד האידיאולוגיה הזו. (של השמאל)

כאן זה מתחיל וכאן זה נגמר.

וכשהרוב זה מתבסס על אנשים חסרי השכלה ובעלי הכנסה נמוכה מאוד מהפריפריה,

ומהתרגיל הדמגוגי שלך בתשובה הקודמת בדבר נחיתות אזרחי ישראל מהפריפריה.

אפשר להסיק כי, השמאל מכוון את התעמולה לקבלת תמיכה, מחוגי השמאל באירופה.

או אולי מערביי יהודה ושומרון הידועים כאנשי רוח אינטלקטואלים יותר מרוב אזרחי ישראל.

משום מה - אצלם הדעות של השמאל די מקובלות כתחילת הדרך, להרס מדינת ישראל.

הם מסכימים לקבל את אשר השמאל נותן עכשיו, ובהמשך ניקח הכל.

אז בהצלחה, בבחירות בישראל.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

באמריקאית מצויה, HOLD BACK זה לא להאט זה לעצור.

כל צד מבין מזה מה שהוא מעוניין שיבינו, בדיוק כמו שטראמפ אמר "אני מסתכל על הסכם 2 מדינות, אני מסתכל על הסכם מדינה אחת ומוצא חן בעיניי מה שיהיה מקובל על 2 הצדדים" שבעצם הוא אומר מה שכל הורה/גננת אומרת אלף פעמים ביום וזה "ילדים, תסתדרו בניכם, עלי מקובל מה שתחליטו".

איך מזה חכים מהימין וועד המתנחלים הבין ש"עקרון 2 המדינות מת ונקבר" נשגב מבינתי.

כאילו הצד השני יסכים למדינה אחת שבה לפלסטינאים יש זכויות של רבע אזרח וכאילו מהצד הישראלי יסכימו לתת להם זכויות מלאות ובלי הסכמה, אין מה לחזור לטראמפ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
bmw, כמעט כל מה שאפשר לענות עליו מתוך זה כבר נענה על גבי מאות העמודים של השרשור השכן.

לא חושב שפה זה המקום לפתוח את זה שוב.

יבגני, למרות השרשור השכן (שגם בו אני עוקב), הסרטון שצירפתי מתאים יותר לכותרת השרשור הזה (פולטיקה חוץ ישראלית בהשפעה על ישראל).

רוני,

טראמפ לא אמר "תעצרו", נקודה. ורק פה ההקשר של הדמגוגיה.

ונכון, הוא כן אמר משהו אבסטרקטי ולא נחרץ.

אני מסכים עם מה שכתב חן- צריך לחכות ולראות באמת מה יהיה הכיוון המעשי כי כרגע, ההתפלספות הדו-צדדית הזאת על כל פלוץ של טראמפ היא רצף של שטויות.

אגב,

גיר גירי, תוכל לשתף איך הגעת למסקנה (מסרטון של 5 דק) שרוביו הוא חסר השכלה עם משכורת נמוכה?

פורסם

יאללה יאללה... תחסוך לי את האמירות המגוחכות האלה בבקשה.

ומהתרגיל הדמגוגי שלך בתשובה הקודמת בדבר נחיתות אזרחי ישראל מהפריפריה.

אפשר להסיק כי, השמאל מכוון את התעמולה לקבלת תמיכה, מחוגי השמאל באירופה.

או אולי מערביי יהודה ושומרון הידועים כאנשי רוח אינטלקטואלים יותר מרוב אזרחי ישראל.

משום מה - אצלם הדעות של השמאל די מקובלות כתחילת הדרך, להרס מדינת ישראל.

על מה, לכל השדים והרוחות, אתה מדבר? איזה דעות של השמאל מובילות להרס מדינת ישראל?

רוני,

טראמפ לא אמר "תעצרו", נקודה. ורק פה ההקשר של הדמגוגיה.

ונכון, הוא כן אמר משהו אבסטרקטי ולא נחרץ.

אני מסכים עם מה שכתב חן- צריך לחכות ולראות באמת מה יהיה הכיוון המעשי כי כרגע, ההתפלספות הדו-צדדית הזאת על כל פלוץ של טראמפ היא רצף של שטויות.

אגב,

גיר גירי, תוכל לשתף איך הגעת למסקנה (מסרטון של 5 דק) שרוביו הוא חסר השכלה עם משכורת נמוכה?

גיריגירי היה סרקסטי כמובן, וזו הייתה אמירה עלובה.

ולגבי טראמפ - אתה יודע למה הוא אמר משהו אבסטרקטי ולא נחרץ? כי אין לו מושג. כי הוא לא מתפקס או נכנס לעומק על כמעט שום דבר חוץ מהמתקפה על התקשורת. הכל אצלו מעל פני השטח ואין כלום בפנים.

תראה לאן הגענו - הבנאדם מצייץ/אומר שטויות וחצי עולם כמרקחה. "מה הוא אמר? למה הוא אמר? זה בכלל נכון? זה בכלל אפשרי?". מבנאדם שלפני שנה אף אחד לא היה מעיף מבט לכיוונו כשהיה מצייץ שטויות בטוויטר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...