Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל,

דאעש נוצר מתוך אל קעידה שנוצר בזמן ממשל בוש.

דאעש נוצר הרבה בגלל המלחמה בסוריה, שלא קשורה ישירות לאובמה.

דאעש נוצר בעזרת בכירי צבא עירקיים שערקו אחרי שבוש פירק את הצבא העירקי ב-2003.

דאעש נוצר הרבה בגלל הפעולות של ראש ממשלת עירק שפילג את העם ולא הוביל את הצבא.

אז נכון שאובמה לא עשה מספיק בשביל לטפל בדאעש, והפעולות שלו ב-2011 בטח לא עזרו, אבל הן גם לא היו הגורם.

ראה כאן: http://edition.cnn.com/2016/01/04/opinions/bergen-trump-obama-clinton-creation-of-isis/

והנה גורם מאזן:

http://nationalinterest.org/feature/who-more-responsible-the-rise-isis-bush-or-obama-11296

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

עליית המדינה האסלאמית לכוח היא חלק מתהליך הישחקות הלאומים הערבים והתחזקות האסלאם ובתוך זאת - התחזקות היריבות הסונית-שיעית.

התרומה היחידה של האמריקנים לכך היא חוסר התערבות בהכרעת הסכסוך במרחב הסורי בשלב מוקדם יותר, אבל אני בספק שממשל אמריקני אחר היה נוהג בצורה שונה.

למרות שאני סוג של קאטו בעניין הסורי, צריך לזכור שהתערבות לטובת הסונים תביא לרצח-עם עד כדי הכחדה של העלווים, הדרוזים והאסמאעלים במרחב הסורי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

במקרה, אני מכיר את הנושא, הרבה אבות לבעיה.

אבל הייתה נקודת זמן שבהם הצבא האמריקאי כמעט הצליח - ואז עצרו אותם.

כדי לבצע הבטחת בחירות של ממשל אובמה, פינוי הצבא מעיראק .

שאלות רבות נותרו ללא מענה בדבר יכולתה של עיראק להשיג יציבות ביטחונית ופוליטית

לאחר נסיגת הכוחות האמריקניים משטחה. עם זאת,

בנסיגת הכוחות האמריקניים מעיראק מצליח אובמה לקיים הבטחת בחירות נוספת לציבור האמריקני.

יצחק בן-חורין, וושינגטוןפורסם: 12.12.11 , 18:31

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

בנוגע לחצי השני של המשפט שלך - קשקוש בלבוש שנתת לכל מיני אינטרסנטים ושקרנים להאכיל אותך בו.

בחייך רוני, תן לי קצת קרדיט, פרסומות לא עובדות עלי, כמו גם תעמולה וקשקושים אינטרסנטיים למיניהם. "האביב הערבי" קרה בתמיכת אובמה וגרם לתוהו ובוהו ומחיקת מדינות די יציבות והכי חשוב צפויות. האידיוט כבר שלח נושאת מטוסים להוריד את אסד, ואז אוי ואבוי מה היה הולך בסוריה אם היה מבצע את המהלך. הרס את היחסים עם ישראל ורוסיה, נתן לגיטימציה לפושעים שחורים בארה"ב לעשות בלאגן, אלה הדברים המרכזיים ובשלוף.

לחן כבר ענה ליין מן תשובה מדויקת ומנומקת.

מה שהתקשורת עושה לטראמפ, זה בדיוק מה שעשתה התקשורת בישראל לאחר בחירות 96' לביבי. בחיי חבר'ה, תלמדו להפסיד בכבוד. הליברליזם בצורתו הנוכחית פשט רגל. אתם עכשיו קופצים על טראמפ "ומחפשים" אותו, עוד מעט בחירות במספר מדינות מפתח אירופאיות, אשר שואבים בהן הרב השראה מהנשיא הג'ינג'י. כמובן שגם שם התקשורת שמאלנית בצורה קיצונית, אבל לאנשים "החשוכים" כדברי אנשי השמאל (לא אתה ספציפית) אלה שגרים מחוץ לערי הבירה נמאס מכל הבלאגן שפשוט חוגג. אני לא תופס עמדה קיצונית, ואני בעד המרכז בסוגיה הספציפית, אבל המדיניות של עשרות השנים האחרונות פשוט מובילה מדינות שלמות לתהום, וככה זה לא יכול להמשך. הבעיה היא שהממשלות במדינות המערב, פשוט התנתקו מהעם וחיו במין בועה. עכשיו זה מתפוצץ להם בפנים, זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי Giri Giri

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

הדבר הכי טוב שטראמפ עשה זה להחדיר את המושג "פייק ניוז" בהקשר של התקשורת שעויינת אותו.

הוא בהחלט לא הגורם העיקרי לגסיסתה של התקשורת הממוסדת, אבל ההתמקדות שלו בשקרים וההטיות שלה בהחלט יזרזו את מותה, או לפחות צמצומה - ועל כך נברך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
בחייך רוני, תן לי קצת קרדיט, פרסומות לא עובדות עלי, כמו גם תעמולה וקשקושים אינטרסנטיים למיניהם. "האביב הערבי" קרה בתמיכת אובמה וגרם לתוהו ובוהו ומחיקת מדינות די יציבות והכי חשוב צפויות. האידיוט כבר שלח נושאת מטוסים להוריד את אסד, ואז אוי ואבוי מה היה הולך בסוריה אם היה מבצע את המהלך. הרס את היחסים עם ישראל ורוסיה, נתן לגיטימציה לפושעים שחורים בארה"ב לעשות בלאגן, אלה הדברים המרכזיים ובשלוף.

לחן כבר ענה ליין מן תשובה מדויקת ומנומקת.

מה שהתקשורת עושה לטראמפ, זה בדיוק מה שעשתה התקשורת בישראל לאחר בחירות 96' לביבי. בחיי חבר'ה, תלמדו להפסיד בכבוד. הליברליזם בצורתו הנוכחית פשט רגל. אתם עכשיו קופצים על טראמפ "ומחפשים" אותו, עוד מעט בחירות במספר מדינות מפתח אירופאיות, אשר שואבים בהן הרב השראה מהנשיא הג'ינג'י. כמובן שגם שם התקשורת שמאלנית בצורה קיצונית, אבל לאנשים "החשוכים" כדברי אנשי השמאל (לא אתה ספציפית) אלה שגרים מחוץ לערי הבירה נמאס מכל הבלאגן שפשוט חוגג. אני לא תופס עמדה קיצונית, ואני בעד המרכז בסוגיה הספציפית, אבל המדיניות של עשרות השנים האחרונות פשוט מובילה מדינות שלמות לתהום, וככה זה לא יכול להמשך. הבעיה היא שהממשלות במדינות המערב, פשוט התנתקו מהעם וחיו במין בועה. עכשיו זה מתפוצץ להם בפנים, זה הכל.

תגיד, אתה רציני? שאלו אותו שאלות שאחיין בן ה-5 שלי מסוגל לענות. ממש "חיפשו" אותו... הקשקוש על מספר האלקטורים היה כל כך מביך... נתון שאפשר לאמת או להפריך ב-10 דקות קריאה בויקיפדיה... העיקר יועצים שלו אשמים שנתנו לו מידע שגוי... נו באמת...

הדבר הכי טוב שטראמפ עשה זה להחדיר את המושג "פייק ניוז" בהקשר של התקשורת שעויינת אותו.

הוא בהחלט לא הגורם העיקרי לגסיסתה של התקשורת הממוסדת, אבל ההתמקדות שלו בשקרים וההטיות שלה בהחלט יזרזו את מותה, או לפחות צמצומה - ועל כך נברך.

שטויות. טראמפ זה רייל ניוז? תעשה לי טובה... בינתיים הוא זה שנתפס משקר בעקביות, ממציא נתונים, מעוות את המציאות ועוד בנושאים שכל כך קל לגלות את השקרים שלו. כמו מספר האלקטורים... אני התביישתי לראות את הסרטון מרוב שזה היה מביך...

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
תגיד, אתה רציני? שאלו אותו שאלות שאחיין בן ה-5 שלי מסוגל לענות. ממש "חיפשו" אותו... הקשקוש על מספר האלקטורים היה כל כך מביך... נתון שאפשר לאמת או להפריך ב-10 דקות קריאה בויקיפדיה... העיקר יועצים שלו אשמים שנתנו לו מידע שגוי... נו באמת...

התכוונתי באופן כללי, לא לסרטון הספציפי. אבל כמו שרשם שוגיפלקס, אם ירסן את התקשורת, הרי זה מבורך.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

הכוונה ב"ירסן" היא שאנשי התקשורת יחשבו פעמיים לפני שהם מפיצים שקרים, כי הם ידעו שתהיה תגובה תקשורתית לשקרים אלה (טוויטר וכדומה).

נגמרו הימים בהם מיעוט בעל דעה הומוגנית הכתיב את דעתו לציבור באמצעות המדיה, ועוד קרא לזה דמוקרטיה.

פורסם

זה עוד דבר שטוב בטראמפ: פרצופו האמיתי היה גלוי מאז ומעולם, והתקשורת כמובן עשתה כל שביכולתה להשחיר אותו במהלך הפריימריס והבחירות - ועדיין הצליח לנצח.

קשה לראות מה אפשר לפרסם עליו שעדיין לא התפרסם.

זה הופך אותו לחסין מכל הפייק ניוז ובכך מחליש את התקשורת עוד יותר.

פורסם (נערך)

הפוך. טראמפ אף פעם לא היה דמות ציבורית, הוא לא היה עובד ציבור יום אחד בחייו, אף פעם לא הציע הצעת חוק, לא היה חשוף לביקורת ציבורית ועוד. רק עכשיו נתחיל לגלות מי הוא באמת.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)
הכוונה ב"ירסן" היא שאנשי התקשורת יחשבו פעמיים לפני שהם מפיצים שקרים, כי הם ידעו שתהיה תגובה תקשורתית לשקרים אלה (טוויטר וכדומה).

צודק, אני בטוח שכל אנשי התקשורת רועדים ממה שיכתב בחשבון הטוויטר של טראמפ.

NOT. הוא רק מספק להם יותר חומר לביקורת (לגיטימית).

נגמרו הימים בהם מיעוט בעל דעה הומוגנית הכתיב את דעתו לציבור באמצעות המדיה, ועוד קרא לזה דמוקרטיה.

אוי, האירוניה...

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם
התכוונתי באופן כללי, לא לסרטון הספציפי. אבל כמו שרשם שוגיפלקס, אם ירסן את התקשורת, הרי זה מבורך.

ברור, תומכי טראמפ תמיד מתכוונים ״באופן כללי״. אף פעם לא לאירוע ספציפי. מעניין למה.

פורסם
זה עוד דבר שטוב בטראמפ: פרצופו האמיתי היה גלוי מאז ומעולם, והתקשורת כמובן עשתה כל שביכולתה להשחיר אותו במהלך הפריימריס והבחירות - ועדיין הצליח לנצח.

קשה לראות מה אפשר לפרסם עליו שעדיין לא התפרסם.

(ההדגשות שלי)

רגע, אז אתה טוען שפרסום עובדות על טראמפ נחשב ל״השחרה ע״י התקשורת״?

• תוכן חדש...