Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אומר שאני לא חושב שהציוץ היה במקום ,

אבל בתור אחד שהתפרסם בכך שהוא אומר את מה שחושב , בלי לחשוב על התוצאות. זה צפוי וכנראה אחת מהמגרעות שלו שהבוחרים מוכנים לקבל. והוא גם בהצהרה הפומבית סינדל את עצמו מלפעול למענה במקרה הזה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
סתם שאלות של מישהו שהוא לא אבא. כשיהיו לך, אם תרצה ובשע״ט, תבין.

no offense.

יש בסיס אנושי שהוא מ-ע-ל לדבר האיום הזה שנקרא פוליטלי קורקט.

תגיד, אתה רציני?

מה הקשר לזה שאני לא אבא? אם הבת שלך הייתה נניח מפוטרת מהעבודה אתה היית כותב לכל העולם כמה המעסיק שלה מניאק כדי שהיא תרגיש טוב עם עצמה? כי זה ת'כלס מה שהוא עשה. והוא פאקינג נשיא ארה"ב אז זה באמת לכל העולם. חוצמזה, אתה באמת מרחם על הבת שלו? (חוצמזה שהיא הבת שלו והוא היה רוצה לצאת איתה, שזה כבר מספיק סיבה לרחמים). תיכף איזה ילד יעליב את הבן שלו בבצפר והוא יצייץ "ילדים הם מרושעים! הילד בן ה-12 שהעליב את הבן שלי, אתה ממש רע! נורא!".

ואגב, קשה לי להסביר לך כמה אתה טועה לגבי פוליטיקל קורקטנס.

לסיום, תהנו:

https://www.facebook.com/189726814547280/videos/646407892212501/

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

יש את טראמפ הנשיא ויש את טראמפ האדם וברגע שנהיה נשיא, האדם לא התבטל לחלוטין.

את הסחורה של איבונקה לא הוציאו מהחנות כי הסחורה לא איכותית/יקרה/גרועה או כל סיבה עניינית אחרת אלא רק בגלל שהיא "הבת של המטורף הזה שיהרוג את כולנו" וזה לחלוטין לא לעניין!

לכן, ורק מהסיבה הזו, אני בהחלט מבין את טראמפ שהחליט ש"אם הם פוגעים במשפחתי בגלל מעשיי, אז אני אתן למעשיי לפגוע להם בעסקים".

תנתק את העובדה שהוא הנשיא מהעניינים, זה היה טוויט פרטי ולא דרך דוברות הבית הלבן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה הקדים אותי.

הסחורה הוצאה מהחנות ממניעים זרים, שלא הוסתרו. לגיטימי לפגוע להם במסחר, בדיוק כמו שלגיטימי לפגוע (לא פיזית) בחנות ו/או אנשים אשר פוגעים בפרנסה של ישראלים, בגלל שיוצר/גודל בשטחים כבושים, כביכול.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

מזתומרת טוויט פרטי? זה מהחשבון שהוא ממשיך להשתמש בו בקביעות מאז שנכנס לבית הלבן. וברגע שאתה הנשיא, מצטער, אבל אין שום דבר כזה פרטי. מה שכן יש זה שימוש לא ראוי בכוח, ואני מופתע שאתם לא רואים את זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני,

אני מסכים שמדובר במשהו יוצא דופן. אבל אם להתנתק מהפוליטקלי קורקט, אז מדובר בתגובה נורמלית ואנושית. אנחנו פשוט הורגלנו במהלך חיינו שהפוליטיקאים מדברים יפה וכד', כנראה שזה משתנה. לדעתי זה נכון, כי אלה שיוצאים נגדו (בצדק או לא, לא משנה כרגע) משתמשים בדמוקרטיה כדי לתת לגיטימציה לדבריהם, אז למה שהוא לא יענה להם "בנשקם"? לדעתי לגיטימי, למרות היותו כיום דמות ציבורית (אולי לא התרגל עדיין, נראה).

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
מזתומרת טוויט פרטי? זה מהחשבון שהוא ממשיך להשתמש בו בקביעות מאז שנכנס לבית הלבן. וברגע שאתה הנשיא, מצטער, אבל אין שום דבר כזה פרטי. מה שכן יש זה שימוש לא ראוי בכוח, ואני מופתע שאתם לא רואים את זה.

או! מ.ש.ל.

אין שום דבר כזה פרטי ברגע שאתה במעמד מסוים.

נחמד.

אז אתה שולל זכויות פרט בנסיבות מסוימות?

קטן עליך טראמפ...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
רוני,

אני מסכים שמדובר במשהו יוצא דופן. אבל אם להתנתק מהפוליטקלי קורקט, אז מדובר בתגובה נורמלית ואנושית. אנחנו פשוט הורגלנו במהלך חיינו שהפוליטיקאים מדברים יפה וכד', כנראה שזה משתנה. לדעתי זה נכון, כי אלה שיוצאים נגדו (בצדק או לא, לא משנה כרגע) משתמשים בדמוקרטיה כדי לתת לגיטימציה לדבריהם, אז למה שהוא לא יענה להם "בנשקם"? לדעתי לגיטימי, למרות היותו כיום דמות ציבורית (אולי לא התרגל עדיין, נראה).

אתה מפספס משהו מהותי. מה שהוא עושה זה האמא של ה-abuse of power.

או! מ.ש.ל.

אין שום דבר כזה פרטי ברגע שאתה במעמד מסוים.

נחמד.

אז אתה שולל זכויות פרט בנסיבות מסוימות?

קטן עליך טראמפ...

התבלבלת. אין קשר בין העובדה שהבנאדם הוא דמות ציבורית לבין זכויות הפרט שלו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נו באמת..

למה שוב ושוב מגיעים לנסיונות למצוא סתירות לוגיות וצביעות?

זה לא עניין של "זכויות פרט". זה עניין של קור רוח בסיסי, שאתה מצפה שיהיה לבן אדם שעומד כרגע בראש המעצמה הגדולה בעולם.

ואני רוצה להאמין שהוא פשוט ציניקן קיצוני, וits all in the game.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אז ברגע שנהפך לנשיא אסור לו להגיב על עוולות שעושים לו/ למשפחתו?

היה עדיף אם היה שותק אבל היה שולח להם את MiB שיבהירו להם את מצב העניינים...?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בוא נתחיל בזה שזכותו של בעל החנות להחליט סחורה של מי הוא כן מוכר בחנות שלו ושל מי לא. בדיוק כמו שזכותך להחליט אם לקנות בחנות שלו או לא. לכן לא מדובר ב״עוולה״ שנעשנתה למשפחתו. לדעתי האישית זה באמת לא לעניין להחליט שלא למכור את מוצריה של איוונקה בגלל זהותו של אביה, אבל (א) אני לא בטוח שזה אכן המניע, במיוחד בהתחשב במקור האינפורמציה ו-(ב) כן, טראמפ צריך להבין שהוא עכשיו נושא משרה ציבורית בכירה (מאוד!) שנותנת לו הרבה כוח והשפעה והוא צריך להמנע משימוש בכוח וההשפעה האלה למטרות אישיות. וזה בדיוק מה שהוא עשה בציוץ שלו.

עכשיו עוד הערה, על הצד הקונקרטי יותר - חסרים לאיוונקה קרובי משפחה/חברים שהם לא נשיא ארה״ב שיכולים לעשות שיימינג לבעל החנות בטוויטר?

פורסם

איזה נזק הוא עשה?

קודם הוא פרסם את החנות ברמה עולמית. ובנוסף השונאים של טראמפ ילכו לקנות שם בכוונה, והתומכים ימנעו. זה כמעט חצי חצי

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מהות ההתערבות (אם היא לטובת או לרעת החנות) לא משנה. העיקרון משנה - שימוש בכוח והשפעה שנובעים מהמשרה הציבורית לטובת עניינים אישיים.

פורסם
אז ברגע שנהפך לנשיא אסור לו להגיב על עוולות שעושים לו/ למשפחתו?

היה עדיף אם היה שותק אבל היה שולח להם את MiB שיבהירו להם את מצב העניינים...?

לא, עדיף היה אם היה שותק, ולא מצייץ כמו ילד בן חמש "מה שעשו לי זה לא הוגני ולא עופרי".

לא על דבר הוא אמור להגיב - גם כי אתה מצפה להתנהגות יותר בוגרת מנשיא, וגם משיקולי אתיקה, שהם כנראה זרים לו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
איזה נזק הוא עשה?

קודם הוא פרסם את החנות ברמה עולמית. ובנוסף השונאים של טראמפ ילכו לקנות שם בכוונה, והתומכים ימנעו. זה כמעט חצי חצי

יפה כתבת

אבא נשאר אבא גם אם הוא נשיא.

עדיין תגובה מטופשת של נשיא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...